- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
skateboard11
csendes tag
Valaki nézze már meg ezt a kapcsolót nekem !
nem nehéz szétkapni
szeretném használni csak így nem tudomKöszi bárki is segít!!!
-
Kuti84
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy v350-c kék alapon sárga Bootloader, MNQ08, egy gombos készülékhez ha tudna valaki rom-ot küldeni, nagyon hálás lennék érte.
Amit találtam hozzá nem nagyon megy fel rá, mert abban nk.nb0 van és az update folyamat pedig sima NK.bin t keres. Lehet én nézek be valamit.... -
vadászcsiga
félisten
Több mint 4 éve nyitottam ezt a topikot, azóta használom a BP-t lehet benne kb 5-6000 km vagy több és sosem hagyott cserben. Annak az apropojabol írom most ezt hogy nemrég jottunk haza Horvátországból ahol ugyancsak jol teljesített pedig a szélvédőn keresztül folyamatos napsütésnek volt kitéve, altalaban így használom. Ez az út egyébként nem is a legdurvább volt a pna számára hiszen csak 1200 km volt, volt ennél sokkal hosszabb útja is keresztül Olaszországon minden nap 35 fokban barmilyen panasz nélkül a mai napig. Ahogy fejlődik a technika annál jobban örülök ennek a kis kütyünek hiszen már kinek kellene egy ilyen cucc emiatt bátran hagyom a kocsiban
Remelem sokáig működik még, mert van a telefonomon is navi de fene sem teszi ki a szélvédő elé a melegre amúgy is emiatt előbb adná meg magát mint a BP. -
skateboard11
csendes tag
válasz
vadászcsiga #1 üzenetére
Sziasztok!
Az egyik kollégámtól kaptam egy v350-est aminek a főkapcsolója letörött. Itt található 3 kivezetés ha valaki megtenné hogy kiméri hogy on illetve off állásba a 3 láb hogy ad át azt megköszönném
Köszi előre is! Gábor
-
ayden
tag
Sziasztok
van egy v350-b készülékem és szerettem volna a 2006os térképeket frissiteni. Ha csak a térképeket másolom rá akkor kiirja rossz liszensz, ha kitörlöm a liszenszt a maps mappából detto nem jó
Gondoltam akkor ráteszem az újabb igot (8.3.4.142975). Ez után ha a navit akartam inditani semmi nem történt. Majd láttam a shellbe át kéne irni a file nevet mert ebben már más inditja, de az sem segitett.
Valaki tudna segiteni nekem hogyan lehetne megoldani a frissitést? -
karika1111
csendes tag
Helló mindenki!
Nálam eladó egy ÚJ BluePanther V350c. Érdeklődni ezen az e-mailen, vagy 20/5972706.
-
Xeryus9
csendes tag
sziasztok! az lenne a kérdésem , hogy van egy bluepanther v350 es készülékem, feltettem rá az nk.bint működik is szépen csak a navit nem tudom elindítani. (egy ugyanilyen másik gps memkarjáról másoltam fel a mappákat, azzal a kártyával elindul. mi lehet a gond? esetleg van valahol egy telepítő leírás? másik: nem tudom összekapcsolni a pcvel activesynccel sem,tud valaki leírást?? köszi!!
-
Lucypapa
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy kétgombos sima v350 készüléket és éppen próbálok valamilyen navigációt varázsolni rá eddig nem túl sok sikerrel. Igo8-at próbálgatom, de abban sem vagyok biztos, hogy jó verziót szereztem e be. Tudna valaki segíteni?
-
kozzo
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Meghalt a bluepanther v350-es navim. Bekapcsoláskor csak a logó jön be és semmi más. Mit lehet ilyenkor tenni, van rá gyógyszer?
-
lorus 18
csendes tag
Sziasztok
Lecseréltem a rom-ot én is.
Az a kérdésem pl új igo nem futott eddig a kütyün,most ezzel a rommal estlegesen futni fog új igo is?
Valakinek erről tapasztalata?
Illetve most mi a legújjabb igo verzió ami fut ezen a kütyün?Előre is köszönöm!!
Sziasztok
-
poool
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném BP V350-nel kapcsolatban.Bekapcsoláskor bejön a BluePanther logó, majd a homokóra, aminek forognia kellene, de csak áll. Körülbelül 5 másodpercig, utána elszürkül a kijelző és semmi nem történik. Lehet látni, hogy a kijelző halvány szürkén ég, de nem tölt be, semmi. Az SD kártyát hiába veszem ki, a belső memóriájából tölt gondolom. Géphez meg nem igazán tudom hozzákötni, mert nem ismeri fel.Van valami ötletetek?Remélem tud valaki segíteni
-
badmad
senior tag
-
badmad
senior tag
Sziasztok!
Sikerült találnom egy 8,3,4 verzát a v350 2 gombos panterhez elindul meg minden ok csak a képernyőméret nagy rá erre tud valaki megoldást?Ennyi kellene és korekt modon futna a kütyű........Help!!! -
badmad
senior tag
Sziasztok!
Most került hozzám egy panther v350 szeretném frissíteni rajta a térképeket,hogyan fogjak hozzá?2007-es ős térképek vannak rajta amúgy jól müködik teljessen.
Legyenszíves valaki segítsen egy kicsit legjobb lenne privátban.Nagyon köszönöm előre is!
üdv
bad -
KGabor101
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm V350C (MQN083...) -je van nálam azzal a problémával, hogy bekapcsolás után a logó még megjelenik, utána homokóra, majd az is eltűnik és marad a feketeség (háttérvilágítás azért megy).
Próbáltam ROM frissítést, de sajnos a helyzet nem változott. A frissítés lezajlott rendben.
Esetleg van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Orvosolható-e?
-
Novák Péter
csendes tag
Elsősorban Boldog Új Évet kívánok.
A 350c-met odaadtam ismerősnek, aki "sikeresen" feltette rá a 350b romot, meg is halt a készülék.
Lehet vele valamit kezdeni, vagy kuka?
Köszönöm. -
Stukker1987
senior tag
Aki esetleg Win7 alól szeretné formázni FAT32-re az SD karit,annak ajánlom a Guiformat neű alkalmazást.
Én ennek segítségével formáztam. Így már tudott romot frissíteni. -
PLaci58
addikt
válasz
helianthus #577 üzenetére
A 350-B-hez csak egyféle ROM van, itt találhatod.
A leírást pedig ha jól emlékszem az 515-ös hozzászólásban. -
PLaci58
addikt
válasz
helianthus #575 üzenetére
Kártyát ki (ha van benne) és reset gomb az oldalán. Ha nem oldódik meg, akkor lehet akku hiba, ez kiderül, ha töltőn nem resetel.
Ha mindenképpen ragaszkodik a hülyeségeihez, akkor ROM frissítés javallott. -
helianthus
csendes tag
Sziasztok Szakik!
Sikeresen megcsináltam egy V350C-t a menqui.exe hiba után. Köszönet Nektek!
Van még egy V350-B cuccom is, ez folyamatosan resetel. Van erre valami 5letetek?Köszcsi előre is! :
-
rajani011
csendes tag
Helló emberek,
Nekem van egy probléma bluepantherom V350 két gombbal és egy sorszám mqn074204024.Uspesno Telepítettem egy SD kártya és elindította miopocket 4,0 iGO8, iGO, de nem talál gps gps auto-resiver.Pokusao, de kapok egy üzenetet, hogy a GPS nem lesz képes pronadje.Formatirao I sd kártya és feltöltött csak gps iGO8, de még mindig nem tudja alaphelyzetbe pronadje.Probao én minden eszközzel, de bezuspesno.Na fórumok olvastam, hogy az igazi probléma miopocket GPS küld a hibernálást, mert nem vidi.Da igo valaki van egy ötletem, hogy mit csinálni?
Előre is köszönöm.
p.s.izvinite a cikket írtam több, mint fordítás -
jaloska
csendes tag
Segítségeteket kérem.
Felraktam egy iGO 8-at az sd kártyára de innen nemtudom hogy hogy kell az elérést megadni illetve ha a navigációra kattintok nem csinál semmit.Előre is köszi a helpet. -
lépcsőház
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy ilyen készüléket és éppen próbálok valamilyen navigációt varázsolni rá eddig nem túl sok sikerrel. Igo8-at próbálgatom, de abban sem vagyok biztos, hogy jó verziót szereztem e be. Tudna valaki segíteni?
Romot az itt találhatót tettem fel:
http://pdaplus.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4276&Itemid=69Bármit csinálok a navigációra nyomva a HardwareIDError üzenetet kapom.
előre is kösz mindenkinek
-
zyben
tag
Sziasztok!
V350 készülékre szeretnék tenni friss igo8 at. Valaki letudná írni a lépéseket? Ezen a készüléken összevissza van minden. A belső memóriába mit kell rakni, vagy írni, hogy az sd kártyáról induljon? És az sd kártyán minek kell lennie? (Mobilenavigator.exe, vagy igo8.exe) A sys.txt is kellene, ha valaki tud segíteni, előre is köszi.
A kétgombos sima v350 készülék.... -
VW
aktív tag
kb. mennyi időt szokott igénybe venni Bluepanther v350 ROM frissítés? nálam 15perc után is csak várt... köszi
-
tpc_E
csendes tag
Sziasztok!
Van egy V350-C-m az alábbi hibát irja ki. ROM frissítés megvolt, mert előtte is ezt csinálta.
http://imageshack.us/photo/my-images/714/imga0198.jpg/
üdv tpc
-
qtfki
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni a a BP v350-es tudja kezelni a 8Gb -ás kártyát?
Nekem nem sikerült csak a 2Gb kártyát ismeri fel kérek segítséget -
PLaci58
addikt
-
krle
csendes tag
Hello!
Én bluepanther v350c illeszkednek a kezdeti logót.
Szükségem van egy ROM, ha tudja megismételni a linket?
sn: MN083400904
KÖSZÖNJÜK -
futar01
csendes tag
válasz
gabi1977 #554 üzenetére
Üdv.
A romot sikerült frissíteni,de még miníg van egy olyan problémám vele,hogy a fájt amit írtál azt nem tudom lecserélni.Hiába kötöm össze a géppel,nem ismeri fel.Azt írja a gép,hogy ismeretlen usb eszköz.Ezt több gépen is próbáltam és ugyan ez a helyzet.Esetleg mien program kell a gépre,hogy felismerje a navit?Az acivesync sem ismeri fel. -
koszegii
tag
Üdv mindenkinek!
Van nálam egy BP V350-B,hiába frissítek romot,akkor is ezt a képet kapom:
http://imageshack.us/photo/my-images/714/imga0198.jpg/
-
futar01
csendes tag
Sziasztok.
Van egy BP v350c-m és ehez kéne nekem egy rom frissítés.Az a problémám vele,hogy mikor bekapcsolás után a homokóra megjelenik,tölt egy darabig és kész.Ott megáll és nem lép be.Vagy van,hogy azt írja ki (can not find update file. Reset device try again.) Plusz leírás is kéne a frissítéshez.Emil címem: futer01@mailbox.hu
Segítségeteket előre is köszönöm! -
lazaferike
csendes tag
Sziasztok tudna valaki nekem segiteni,nem tudom felrakni a v460-ra a IGo primo 1.1-egyet?Elöre is kösz
-
PLaci58
addikt
válasz
bull84ghia #543 üzenetére
Arra a serialra jónak kell lenni a 2007.12.11-es időpontú NK.bin-nek.
-
vadászcsiga
félisten
Akinek sikerült Primot varázsolni rá segíthetne.
-
vadászcsiga
félisten
Beleolvasgattam kicsit a topikba és látom mennyi hibás BP van akkor ezek szerint nekem szerencsém van mert semmi problémám vele bebútol rendesen mindig. Tavaly Olaszországban 10 napon keresztül 35 fokban a szélvédő előtt forrósodott szegény de hibátlanul elnavigált 13 városba minket. Le is kopogom.
-
vadászcsiga
félisten
El is felejtettem hogy nyitottam ezt a topikot, most találtam rá véletlenül
Én még mindig használom ezt a gps-t, sosem hagy cserben néha a telefont is használom de hosszabb utakhoz mindig visszatérek ehhez.
-
bull84ghia
őstag
Hello
U350-re jo a v350 rom vagy teljesen különbözik a 2ő?Serial:MQN074
köszi -
PLaci58
addikt
válasz
heavytools47 #540 üzenetére
Mail címet nem írunk ki fórumokon, mert a robotok letámadhatnak
Ez az NK.bin való rá : [link]
Leírás: Az SD kártyát windows XP-vel !!! FAT32-re formázni,
A letöltött és kicsomagolt NK.bin-t a gyökérbe másolni,
készüléket töltőre dugni ,vagy teljesen feltölteni,
SD kártya bele és készüléket bekapcsolni vagy reset gomb.
A frissítés kb. 4-5 perc. A végén magától újraindul és kész. Kártya ki és lehet használni.A frissítés során elég nagy az áramfelvétel, ezért javasolt a töltő, nehogy lemerüljön, mert akkor kuka !
-
hojos
aktív tag
válasz
heavytools47 #540 üzenetére
Itt nézelődtél már ?
Regisztrálni kell. -
heavytools47
csendes tag
Szia!
segítségedet kérném... BP v350 gps nem boot-ol be : S ROM frissítés kellene sztem (száma: MQN074....-) ha meg van még tudsz nekem küldeni romot és leírást? mail : heavytools47@hotmail.com
üdv -
joededy
csendes tag
üdvözlet mindenkinek
ABPv350c PNA-n hol lehe a MenqUi.exe nevü fájl ami azUI nevü mappában lehet de azt sem találom. -
joededy
csendes tag
Szevasztok
Kb másfél hete történt,hogy a BPv350c GPS turázás közben a hibernált Navitelt akartuk életrekelteni de nem volt hajlandó.Áramtalanitás után bekapcs de csak a win-felület jelentkezik.Akkor a Romfrissitést nem szorgalmaztam mert az IGO elindul és az kellett.Azóta megtörtént a Romfrissités,utána futtatva a CopyFolder.exe de változás nincs.Csak a win felület indul az eredeti indulófelület nem.Ha lenne valakinek tapasztalata,jótanácsa jólenne mert igy a navitel nem hajlandó futni nekem pedig majdnem ez a fő funkciója. -
amstrong1986
csendes tag
válasz
cinegemadar #381 üzenetére
Szia!
Látom hogy elég régi a hozzászólás, de nekem most pont ugyan ez a problémám a B.P-ommal! Egyszerűen semmit nem csinál! Felveszi a töltést de nem lehet bekapcsolni! Esetleg meg tudnád mondani, hogy neked mi segített?
-
ado1202
csendes tag
sziasztok! segítség kellene egy BluePanther B350-B térképfrissítéséhez. elég zöldfülű vagyok.
igo megy-e reá?
-
laca96
csendes tag
Kiegészítés!
Most látom, hogy kétféle ROM is le van mentve:
1./ BPv350b mappa, benne egy NK.nb0 nevű fájl, 25 600 kB
2./ bp350b mappa, benne 3 fájl:
2413BOOT.bin 53 kB
2413NK.nb0 25 600kB
MENQICO.bin 150 kBez utóbbival próbálkoztam, a kártya gyökérbe másolva könyvtárastul.
-
laca96
csendes tag
Sziasztok!
Barátom a Bluepanther v350-es egygombos készülékét a kezembe nyomta, hogy próbáljak segíteni rajta és a masinán.( MQN8... sorszám)
A bekapcsolás után feláll a készülék és kb 5 sec. után kikapcsol!
Nem indul újra!
Letöltöttem a megfelelő ROM frissítésű anyagot.
SD kártya FAT 32 , könyvtárastul rámásol, főkapcs ki, kártya be, start gomb nyom, főkapcs be.
A képernyőn a bal felső sarokban felvillan 2x3 -szor egy üzenet narancssárgán, alig olvashatóan rövid ideig.
( talán : valami fájlt nem talál, alatta mintha valami reset ?)Találkoztatok ilyennel?
Kösz minden segítséget!
Üdv -
bulldog38
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet egy Bluepanther Azure Slim 2-ben romot frissíteni, és hogy esetleg hol találok hozzá? Rendesen bolti vásárlás megvan minden papírja, csak a hülye haverom lekaparta a hátuljáról a matricákat és így már nem tudja szervizbe vinni, vagy esetleg helyet ahol lefrissítik nem túl drágán, mert nagyon lassú kb 5 perc mire szóba áll velem és a navi pedig állandóan lefagy, És a bekapcsolás után most már abban az 5 percben még sípol is.
-
Mikeee86
tag
Köszi a linket sikerült felrakni!;-)
Üdv!
Mikeee -
PLaci58
addikt
-
Horabi
csendes tag
Köszönöm az eddigi segítségedet!
Nem ismeri fel a pc-m.
Cseréltem kábelt is.
Nem látja így nem tudom a progit rámásolni.
Szerinted mi lehet a megoldás?A bp 350-c bekapcsolás után ezt írja ki:
Error
An unexpected error has occurred in MenqUI.exe.
Select Quit and then restart this program, or select Detalist more information.SerializedStreamlheader
-
peterimr
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Blue phanter V350-esem, pontosabban már kettőt vettem , de mindkettő ugyanazzal a hibával küzd, még pedig az üdvözlőképernyőn nem jut túl.
Lehet, hogy a memoriakártyával van gond? Segítsetek kérlek!!imi
-
Horabi
csendes tag
Sziasztok!
V350c nem indul el!
Váratlan hiba lépet fel MenqUI.exe (ezt írja ki).
Mit kell csinálni? Hogyan lehet orvosolni?Előre is köszi a segítő válaszokat.
Üdv.
-
tibcsi62
csendes tag
Sziasztok ! Köszönöm a segítséget , sikerült életre kelteni a készüléket.A guiformat progival formáztam FAT 32-re és SD kártyára rámásoltam a kétgombos NK-nbo-lát . Power gomb nyomvatartásával bekapcsoltam a készüléket, megjelent a boot menü és szépen végig futott a progi és amikor végzett újra indította saját magát és bejött a menü.
Üdv. Tibcsi -
PLaci58
addikt
Idézet DM43 kollégától!
Tulajdonképpen négy különböző készülék került forgalomba ezen a gyűjtőnéven:
= BluePanther v350 egygombos (csak bekapcsoló gombja van)
Ezeknek a sorozatszáma MQN08xxxxx alakú, a bootloadere fekete alapon narancssárga betűs
= BluePanther v350 kétgombos (bekapcsoló és menü gombja is van)
Ezeknek a sorozatszáma MQN07xxxxx alakú, a bootloadere kék alapon sárga betűs
= BluePanther v350-B
= BluePanther v350-CA ROM frissítés menete:
A leszedett és kicsomagolt file-(ka)t egy Windows XP alatt FAT32-re formázott üres SD kártya gyökerébe kell feltenni.
FIGYELEM! Ha az anyag több file-t tartalmaz, akkor mindegyikre szükség van (v350-B, v350-C).
A főkapcsolót tegyük OFF állásba, majd rakjuk bele a kártyát. A bekapcsoló gombot lenyomva tartva a főkapcsolót tegyük át ON-ba. Ennek hatására szervízmódba kerül a készülék.
Ha ez megtörtént, akkor amint bejön a boot képernyő, engedjük el a power gombot. Ezután be kell indulnia a frissítésnek.Idézet DM43 kollégától!
A tiedre az egygombos, NK.NB0 való.
A frissítő fájlok a csomagban jók a #443-ban.
Lehet sikertelen a formázás, a fájlok felmásolása a kártyára és lehet hibás az SD kártya is.
Más ötletem nincs. -
PLaci58
addikt
válasz
tibcsi62 #510 üzenetére
Ha mást nem ír ki, akkor vagy nem jó a kártya vagy nem sikerült a formázás.
Formázás FAT32-re és újra rámásolni a fájlt. A kártya max 2 GB-os lehet.Nem 074-el kezdődik a készülék gyári száma?
Erre lehet, hogy a 2 gombos NK.bin kell.
Meg kéne próbálni üres SD kártyával elindítani a frissítést, hogy mit ír ki.
Nekem gyanús, hogy a "v1.2 for 400 09. 01" -höz a 2 gombos NK.bin tartozik. -
TomporJoker
csendes tag
válasz
tibcsi62 #510 üzenetére
fat32-re formáztad?
Windows7-el rendelkező juzereknek akik nem hajlandóak emiatt egy winXP-t telepíteni tudom ajánlani az alábbi formázó programot:
http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?guiformat.htmha ezzel formáztam a kártyát akkor megtalálta az NK.bin-t a bootloader
-
tibcsi62
csendes tag
-
tibcsi62
csendes tag
-
tibcsi62
csendes tag
Sziasztok ! Nekem is van egy Bluepanther v350 egygombos készülékem és nálam is lefagy a bekapcsoláskor. Mi lehet a megoldás ?
-
szp77
csendes tag
Sziasztok! V350-B-hez lett véve 4GB-os SD.[Leírás] szerint kezeli.
Erre szeretnék IGO8 Full Európa térképet(warez)telepíteni. Aki tud ebben segíteni, kérem dobjon egy PÜ-t. Előre is köszönöm.
Üdv.
-
Narutohasuko
csendes tag
Helló. Nincs valakinek V350-es bluepantherhez érintőpanele?
-
orangez
csendes tag
-
orangez
csendes tag
Sziasztok! Van egy BP V350-em. Hogy lehet kijutni a windows ce-be? Ott lehet progigat telepíteni? Nem találok erről semmi infót sehol
Szerk.: USB-ről tud tölteni? -
PLaci58
addikt
válasz
carbohydrate #500 üzenetére
Hali.
Nem tudom sikerült-e azóta megoldani a dolgot.
Közben kiderítettem, hogy az XnView-nek kell az explorer a futáshoz.Helyette ezt ajánlanám : [link]
Egy fájl és egy könyvtár. Kicsomizni és az SD-re másolni.
A BP-350-be téve magától kéne elindulnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest