- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agromeláris
csendes tag
Nah, miután úgy gondoltam, hogy 3/4-éig van az akksi, (a gép ezt mutatta) így bátorkodtam feltenni az autós töltőre kikapcsolt állapotban. Ment is egész nap, de most este ahogy levettem a töltőről, azzal kellett szembesülnöm, hogy nemhogy több szufla lett benne, hanem visszaesett majdnem negyedére a feszültség.
Na, erre varrjatok gombot!
Ez a jelenség vajon mitől lehet?
Tehát egyértelmű, hogy nem veszi a töltést sem hálózatról (220V) sem pedig a 12V-os autós töltőről....
De mindegyik masina ezt produkálja, bár az egygombost még nem tettem fel autósra, de próbaképpen egész pontosan rádugtam, de csak pislogott a piros led a gépen amíg le nem vettem róla. Nála esetleg gondolok a töltésszabályzó (vagy valami hasonló lehet benne gondolom) elektronikára, hogy esetleg az tönkrement. Már ha van benne ilyesmi. Jobb ötletem nincs momentán....
Holnap ismét felteszem őket a modelltöltőre, aztán addig agyalok, hogy mi lehet a probléma. -
agromeláris
csendes tag
Nos, megnyomattam őket a modellakksi töltővel LiIon módban, mondhatom azt, hogy egész faszányosak lettek, egész jól megteltek, bár csak 350-380 mAh ment mindegyikbe, mert este későn már lekapcsoltam őket, mivel LiPo és társai akksikat nem hagyunk töltődni felügyelet nélkül. Mindezt persze kisütés után, mert előtte kisütöttem őket, hagytam bennük 2,7V-ot. A mAh-t nem tudom mennyi maradt bennük, azt nem látom a műszeren. Most mindegyik 3/4 feletti töltöttséget mutat a BP-ben, de még holnap is felteszem mindegyiket tölteni, mert nem elégszem meg ennyivel. Aztán majd meglátom, hogy az autóstöltővel mit mutat.
A ROMfrissítés szerintem sikerült előtte, mert végigcsinált mindent, majd újraindult, (azóta nem írja ki, hogy frissítsem a ROM-t) de most is a 1.1.4.1 version van rajta. A processzor ARM920T egyébként, a Software Version pedig 1.1.
Gondolom ezek normális adatok.
Noh hirtelen ennyi, remélem nyújt némi segítséget a hasonló gondokkal küzdőknek is. -
agromeláris
csendes tag
Egyébként még az a történetem, hogy nem tölti az akksit valamiért.
A 2 gombos ugye most került hozzám, de (azon szinte minden gyári, látszik, hogy nem is használták) a saját töltőjével sem, sem pedig Nokia gyári töltővel töltés után sem marad benne szufla. Már a második új akksit raktam bele és töltöttem mindegyiket előtte liion és lipo módban is modellezős profi akksitöltővel. A 3,8-4,2V a töltés befejezésekor megvan mindegyikben, de amikor a helyére kerül, akkor már csak negyedéig mutat a masina akár alapban, akár iGO-t is elindítva és hiába van rajta a töltő bármelyike, semmit sem változik 12 óra után sem. De ugyanez a történet az egygombosommal is. Mondjuk őt már 2009-ben vettem, azóta hibátlanul üzemelt egészen az idén nyárig, aztán jöttek ezek a tünetek, hogy már annyi sem volt benne, hogy maga a gép beinduljon, így kapott új akksit, de azt sem tölti.
Na, erre keresném a megoldást, hátha valaki tud valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest