- Íme az új Android Auto!
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dluinet #7407 üzenetére
Én is köszönöm, így már nekem is világos.
(#7410) G@ben: Még annyit hadd tegyek hozzá, hogyha bemész, és nem tudják mit kell csinálni, menj másik üzletbe, mert ha visszamész később ugyanoda, akkor se fogják tudni. Én kétszer voltam a Sugárban pl., és mindkét alkalommal más ügyintézők voltak, és úgy sem tudtak segíteni, hogy összeültek közösen megbeszélni. Konkrétan gúglizták a telefonszámot, amit fel kell hívni. Két emberrel is beszélt az Ügyintéző hölgyem, és egyik se tudott neki segíteni a vonal végén.
Ott álltam kétszer fél órát, mint egy hülye, teljesen feleslegesen, és a végén még csak annyit se mondtak, hogy bocs haver.Ehhez képest az Árkádban azonnal tudta a hölgy, mi a teendő és 10 perc alatt kész volt minden.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Elektromos autók - motorok
- Íme az új Android Auto!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest