Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Bocs de ezt nem tudom értelmezni: mintha ezt csak töltő nélkül, vagy zsebben csinálná...
Ha ilyen gondok vannak akkor kellene egy gyári visszaállítást csinálni és úgy használni egy pár napig. Jelentkezik-e újból a leállás? Lehet, hogy valamelyik progi össze akad egymással. Aztán ha nincs leállás lehet vissza rakni de csak egyesével a dolgokat és figyelni, lehet, hogy valamit valahol elállítottál és ez a baj. Türelem munka, de sima egyszerű dolgoknál ez nem szokott elő jönni csak valami rendszer kütyünél.
Nekem már jó pár hónapja megy és egyszer sem volt leállás-kikapcsolódás. -
Beni2360
félisten
Vodafone előfizetéses. - talán segít ez az oldal. és mindenképpen az első SIM tudja a 4 g-t
-
Beni2360
félisten
Mi volt az a progi? Amit én ajánlottam All-In-One Toolbox ? Az nálunk vagy 8 telefonon fent van - volt és semmi gond nincs vele, nincs bekapcsoláskor zene. Újra indításnál sincs vele gond.
A Vodefone hálózatnál meg nem min egy, hogy előfizetéses vagy kártyás keress rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest