- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sensor060
aktív tag
Szerintem sem érdemes foglalkozni átkonvertálással, mert tényleg nem az igazi. Egyrészt bele kell matekozni a konverternek a felső és aló csíkot, hogy az asztali lejátszó ne hülyüljön meg tőle, másrészt amíg az mkv az 25fps, addig a blu-ray 24p, tehát még ezzel is kell vacakoljon, harmadrészt meg hamar észre fogod venni a különbséget egy valódi blu-ray film és egy mkv között. Na ezután nem akarsz majd foglalkozni különösebben az mkv-s össze-vissza kókányolt filmekkel, csak az "eredeti" kell majd. Ha elviszi a lejátszó az mkv-t akkor úgy kell lejátszani, de az átkonvertálással nagyon romlik a minőség.
-
tibi72
aktív tag
Én szerintem nincs! Már maga az MKV az egy butitot le konvertált Blu-ray lene,és ez visszafele nem müködik tökéletesen .Miböl adodik a BD az1920x1080p sor az mkv az pedig 1920x720p jo esetbben 800p sor . Az 1080 sorbol vegyünk el 720 at az 360 sor marad na ez hiányzik amikor mkv ból blu-ray t akkarunk csinálni ezért ugrik szét a kép vagy meg nyulik. Ezt 360 sort valahonan potolni kell a pl ts muxernak de csak abol tudd dolgozni ami van a semiböl nem lehet ezért megdupláz sorokat vagy széthuza azokat. Én helyedben felejteném a mkv-t .
-
tibi72
aktív tag
Hát a MKV a baj az nem blu-ray! Az irásal nincs baj de én a Nérot nem ajánlom a asztali lejátszok nem dijazák. Csak 1920x1080p felbontásu alapanyagal foglalkoz mert aval nincs baj az a Blu-ray formátum.MKV átkonvártálás az egy kokány munka és se a TV-k sem a lejátszok nem dijazák mert szétugrigk a kép a valos méret 1920x720p az MKV-nak és ez a baj...!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Légies iPhone halvány színei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest