- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sensor060
aktív tag
Szerintem sem érdemes foglalkozni átkonvertálással, mert tényleg nem az igazi. Egyrészt bele kell matekozni a konverternek a felső és aló csíkot, hogy az asztali lejátszó ne hülyüljön meg tőle, másrészt amíg az mkv az 25fps, addig a blu-ray 24p, tehát még ezzel is kell vacakoljon, harmadrészt meg hamar észre fogod venni a különbséget egy valódi blu-ray film és egy mkv között. Na ezután nem akarsz majd foglalkozni különösebben az mkv-s össze-vissza kókányolt filmekkel, csak az "eredeti" kell majd. Ha elviszi a lejátszó az mkv-t akkor úgy kell lejátszani, de az átkonvertálással nagyon romlik a minőség.
-
tibi72
aktív tag
Én szerintem nincs! Már maga az MKV az egy butitot le konvertált Blu-ray lene,és ez visszafele nem müködik tökéletesen .Miböl adodik a BD az1920x1080p sor az mkv az pedig 1920x720p jo esetbben 800p sor . Az 1080 sorbol vegyünk el 720 at az 360 sor marad na ez hiányzik amikor mkv ból blu-ray t akkarunk csinálni ezért ugrik szét a kép vagy meg nyulik. Ezt 360 sort valahonan potolni kell a pl ts muxernak de csak abol tudd dolgozni ami van a semiböl nem lehet ezért megdupláz sorokat vagy széthuza azokat. Én helyedben felejteném a mkv-t .
-
tibi72
aktív tag
Hát a MKV a baj az nem blu-ray! Az irásal nincs baj de én a Nérot nem ajánlom a asztali lejátszok nem dijazák. Csak 1920x1080p felbontásu alapanyagal foglalkoz mert aval nincs baj az a Blu-ray formátum.MKV átkonvártálás az egy kokány munka és se a TV-k sem a lejátszok nem dijazák mert szétugrigk a kép a valos méret 1920x720p az MKV-nak és ez a baj...!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Western Digital Blue 1TB - WD10EZEX
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest