- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz
Delirious #3033 üzenetére
Panasonic-ra 1-6x van írva legjobb ha 6x osan írod.De lehet 4x esen is,de 6x felett nem ajánlott.
S ez a BD50 re is elmondható.Amire az van írva,hogy 4x azt avval ajánlott többel nem stb....Mindegy, hogy adat vagy asztali lejátszóhoz BD Video?ezt a kérdést nem nagyon értem..
-
Joshi
titán
válasz
Delirious #3012 üzenetére
"Egy gyors kérdés: Az írott BD50 filmeknél is megáll a kép rétegváltáskor egy pillanatra, mint a kétrétegű DVD-knél?"
Nekem csak BD50-es írott lemezeim vannak de eddig még egyszer sem vettem észre hogy megakadt volna, ráadásul többször néztem BD50 újraírható lemezről is filmet amit sokkal nehezebb olvasni mint az egyszer írhatót. Gyanítom hogy ez inkább asztali lejátszó függő dolog lehet, és talán van egy kis előpufferelés pont az ilyen kellemetlenségek kiküszöbölésére. Én egy aránylag olcsó belépőszintű LG BD660-as lejátszót használok gond nélkül.
-
mayday00
őstag
válasz
Delirious #3012 üzenetére
Második kérdésedre a válasz
Fenti linken.Ennyiért ilyen olcsón sehol sem kapsz BD50 lemezt,pláne nem eredeti Japánt.
Boltokban pl,edigital stb..lehet venni de az áruk...4-5 ezer ft/db..!ITMEDIA-sajnos csak rossz minőségű BD50 lemezei vannak,de ellentétben a többi BD25 lemezeik,főként Panasonic lemezek azok a legjobbak eredeti Japánok.
De szakértő úr is szerintem lassan válaszol
-
Joshi
titán
-
szaszapi
őstag
válasz
Delirious #2994 üzenetére
és még kiegészíteném hogy ne hogy úgy járj mint én,időnként kukkants rá a vinyód állapotára,töredezettségmentesítést is illendő lenne csinálni.Nekem 3 hete megadta magát egy 2TB.os sajna.Ha bad szektoros és nem tudsz róla akkor ez előidézheti a lassulást,de nem akarom az ördögöt a falra festeni
-
gg72
veterán
válasz
Delirious #2994 üzenetére
Hát pedig a Waiting for buffers to recover azt jelzi, hogy az író valamiért nem tudja tartani az írási sebességet, ennek oka legtöbbször a merevlemez terheltsége.
Sajnos sok "első író" küzd ilyen problémával, hogy az asztalija nem viszi a kiírt filmet, mindenkinél más lehet ennek az oka. Olvass vissza, más nem tudok tanácsolni, illetve még ezeket:
- próbáld ki más asztaliban
- az író visszaolvassa a lemezt, PC-n lejátszható?
- biztosan jó az eredeti forrásanyag (pl. nem 3D)?És ami a legfontosabb, de senki sem fogadja meg: első írásra tessék egy újraírható lemezt beszerezni, azzal rizikómentesen lehet próbálgatni az írást.
4x írtam a lemezt. A lemezen az van, hogy 1-6x speed. A legnagyobb sebesség az ideális? Ja és az ImgBurn 10x-nek látja a legnagyobb írási sebességet.
Nem, a legnagyobb sebesség a 10X... 6X pedig benne van a lemez specifikációjában, nyugodtan lehet így írni, 10X inkább nem. -
mayday00
őstag
válasz
Delirious #2979 üzenetére
Más, igaz az, hogy az asztali BD lejátszónak nem jó ha 20 GB körüli MKV fájlt akarunk lemezről lejátszani rajta?
Válasz..Nekem Pioneer Bd 150 lejátszóm van s tökéletesen viszi a 20 giga feletti mkv kat.
Van belőle pár s idáig semmi gond sem volt.Nem volt probléma a lejátszásnál.
Íráshoz csak IMGBURN használj az a legjobb program.
Nekem még 1db lemezemet se rontotta el mindent szépen megírta.
Írással kapcsolatban is segítünk ha valami nem menne -
mayday00
őstag
válasz
Panasonic lemezek jelenleg a legjobbak
attilav2 írásában van link honnan lehet rendelni ott a legolcsóbb
Elhiheted megbízható jó hely sokat rendeltem tőlük,Sok ilyen lemezre panára írtam ki minden rendbe volt.Pioneer íróval ami neked is lesz.,Pick pack ponton is át lehet venni lemezt így nagyon alacsony a szállítási díj.De ha minél többet rendelsz annál olcsóbb a szállítási díj,200-300ft
De pl 8ezer ft felett ingyenes,de van Bp en személyes ingyenes átvevőhely.
Minden teszten amit itt a oldalon is csináltak sokan..mindig a panasonic lemez lett a első -
attilav2
őstag
válasz
"igaz az, hogy az asztali BD lejátszónak nem jó ha 20 GB körüli MKV fájlt akarunk lemezről lejátszani rajta?"
Szvsz igaz.
A blu ray videonál nem véletlenül van feldarabolva a film amit egy lejátszási lista fűz össze.
Tehát MKV-t pendriveról vagy (mobil)hdd-ről érdemes játszani.Én az MKV-kat UDF 2.01 fájlrendszerrel írom ki 25gb BD lemezre így szükség esetén xp alatt is olvasható és a lejátszóeszközre másolható.
BD-video-t viszont mindig UDF 2.50-el kell írni, és a certificate mappának is jelen kell lennie, az ImgBurn beállírtható úgy hogyha ez nincs jelen akkor automatikusan megcsinálja.
-
attilav2
őstag
válasz
Jelenleg csak panasonic lemezt érdemes venni pl: [link] [link]
A philips MID-es lemez állítólag még elmegy, ha nem kapsz panát akkor ezzel érdemes bepróbálkozni, pl:
[link] [link] [link]
Ezek nem garantált philips MID-esek tehát mielőtt rendelnél emailezni kell nekik hogy azzal a MID-del forgalmazzák e még. TDK MID-essel is érdemes talán próbálkozni, bár abból a 10-es csomag jóval drágább darabonként mint az 50-es. [link] [link] Először még is inkább a 10-est javasolt próbaképp berendelni, aztán ha megfelelő akkor lehet többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest