- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy1982
tag
válasz
kissadam22 #4070 üzenetére
Üdv,
a 2D és 3D filmek írása között nincs különbség, azt biztosan nem rontottad el, viszont nézd át a lejátszó és TV beállításait, hogy mindenhol be van-e kapcsolva 3D. Ha ezeknél minden jó, akkor a film menüjében a 3D verziót kell kiválasztani és mehet fel a szemüveg
Nekem ugyan LG cuccom van, de amíg a lejátszón nem volt bekapcsolva a 3D, akkor csak 2D ment.
Pl. a Jégkorszak 4-nél ha ki van kapcsolva a 3D, akkor a film menüjében egy hibaüzenetet kapok, hogy ez nem 3D lejátszó -
v!ct0y
veterán
válasz
kissadam22 #4070 üzenetére
A film menüjében lehet választani 2d és 3d között ?
Nekem is lenne egy hasonló kérdésem (nem feltétlen ide tartozik)
Van egy 3d-s bd50 filmem. Total media theater 6 tal nézem gépen és a színek ilyen zöldes, kékes, lilásak. Ez miért lehet? Nem a filmmel van gond és nem is lejátszó progival. -
gg72
veterán
válasz
kissadam22 #3293 üzenetére
Akkor rosszul írták ki, vagy azt is rosszul láttad, mert ahogy korábban is írtam, újraírható Blu-ray lemezből NEM létezik 4X-6X, csak 2X sebességű.
-
gg72
veterán
válasz
kissadam22 #3291 üzenetére
Talán Re-Writable és nem RECHARGEABLE, mert az tölthetőt jelent és valószínűleg elemre/akkumulátorra vonatkozik...
Igen, az 50GB lemezek kétrétegűek és max. 2X sebességgel írhatók, nem létezik belőlük 4X vagy 6X, nem tudom hol láttál ilyet.
A kettő közül inkább Verbatim.
Nem kuka a Nero, csak filmre ajánlottabb az ImgBurn. -
gg72
veterán
válasz
kissadam22 #3289 üzenetére
Talán ha megmondanád milyen márkájú lemezről van szó, tudnánk valamit tanácsolni, de a csomagolás színe alapján ez nehéz lesz...
Azt ugye tudod, hogy az 50GB egyszer írható lemezeket itt a PH-n kapsz 1200 Ft körül is, nem kell azért 4ezret kiadni.
3D-s Blu-ray lemez kiírásához nem kell semmilyen különleges beállítás, de a Nero-t filmekhez inkább felejtsd el és használd az ImgBurn programot.
-
M107
addikt
válasz
kissadam22 #3281 üzenetére
Szívesen.
-
M107
addikt
válasz
kissadam22 #3279 üzenetére
PIO 207 kiváló választás, BD-RE Verbatim BD-RE 50 GB 2X kiváló választás, kb 180 írtam már rá 5 hónap alatt és semmi gondja, de minden 6-dik írás előtt teljes törlés (ami 2X 1óra 30 perc +-ban) Panasonic BD-R 25 GB 1 Rétegű lemez.
UI:
Amúgy sokáig tartja is az anyagot ha nem írsz rá a Verbatim RE 50 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest