-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Én most a saját belépő rendszeremből indultam ki, ott a következő szinthez már annyit kéne lejátszóra szánnom, hogy utána kb. minden más komponenst is érdemes lenne cserélnem, hogy az alkotóelemek minősége igazodjon egymáshoz. És akkor felmerült bennem a kérdés, hogy csak a zenei hang miatt akarok-e én ennyit 5.1-es rendszerre költeni. Sztereót nem akarok építeni (se helyette, se párhuzamosan). Így mentem el a fejhallgató lánc irányba. A mostani rendszerben meg talán egy AVR csere lesz a következő lépés, mert már régóta tervezem, csak még nem tudom, hogy maradjak a Yamahánál vagy bepróbálkozzak-e egy Sony-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest