- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEO001
aktív tag
Csak egy tipp, bár kissé többe fáj amikor a pénztárcába nyúl az ember. Nekem van egy HD Dune Prime 3.0 hálózati média lejátszóm, BD playerrel, USB porttal, Ethernet felülettel, gyártói folyamatos fw frissítés biztosított az új alkalmazások, kiegészítő szolgáltatások eléréséhez. Ezt már két éve vásároltam, azóta vannak már újabb combo típusok persze, de a BD3D ISO kivételével, meg természetesen a killer sample kivételével minden evő. Felirat kezelés, felhasználó barát menü rendszer, médiákhoz on stream info, cover, stb társítás programok, stb. Viszont a BD player nem olyan nagy dobás, néha bizonytalankodik és lassú a lemez beolvasási sebesség, ezért ,illetve a BD3D miatt vettem másodiknak az LG670 -est. Erről itt meg sok jót olvashatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest