-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Flashget #4595 üzenetére
A ki@aszott jogvédők inkább törődnének azzal, hogy ne legyen 1500 pénz egy mozijegy.
Sráckoromban 2 Ft volt a matiné. Nagyapám nyugdíja meg 3000 volt.
A matek egyszerű: 1500 mozijegyet vehettem volna abból a nyugdíjból, pedig nem volt pártvezetö a papa.
Egyszerűen kiszámolható, mekkora fizetés kellene ma 1500 db jegy megvásárlásához.
Kicsit sarkosan fogalmaztam, de érzékelni szerettem volna, hogy sokkal több bevételük lenne az olcsóbb jegyárakkal és nem kéne állandóan azon rinyálniuk, hogy ki warezol otthon és hogyan lehetne még jobban megszivatni mindenkit és az utolsó fillért is kihûzni a zsebünkből, ha filmeket szeretnénk nézni.
1975-ben orrba szájba másoltuk szalagos magnóra a bakeliteket, de valahogy egyik zenekar sem ment tönkre bele.1 bakelitre esett 1000 magnóra másolás, mert körbejárta az egész országot szinte, mire visszakerült a tulajdonosához. Életem folyamán kb. 1.5 -2 milliót költöttem eredeti kiadványokra (lp, kazetta, cd, dvd, rengeteg magnószalag, stb. ) és mára elegem lett a lehúzásból. Soha többé egy petákot sem fogok költeni semmilyen formátumú lemezre.
Nem neked szól a kirohanásom, csak úgy általában, de miután elég sokszor felmerül ez a kérdéskör, úgy gondoltam leírom: én azokkal értek egyet, akik nem kívánnak kisebb vagyont beleölni a lemez/ mozijegy vásárlásába hanem "másképpen" oldják meg.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DJI topic
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest