-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Engem inkább az keserít el az egész lejátszó-piac jelen állásában, hogy fogalmam nincs, mit fogok majd venni akkor, ha egyszer kileheli a lelkét a Cambridge CXUHD-m. Nem igazán látom a méltó utódját a piacon. Borsódzik a hátam a Sony, LG, Pioneer műanyag-hatású lejátszóitól, funkcionalitásukat tekintve sem látom az utódot bennük.
Nem értem, hogy miért nem maradhat egyetlen prémium gyártó sem a piacon, aki a high-end igényeket kiszolgálná, mint ahogy a Cambridge vagy az Oppo tette. Ha szeretne az ember egy masszív, szálcsiszolt alu előlapos, 5-6 kilós, minőségi futóművel szerelt, príma elektronikájú lejátszót, akkor az kb. esélytelen vállalkozás? Talán a Reavon lehet alternatívája ezen prémium lejátszóknak? Fogalmam sincs, hogy az is hogyan viszonyul pl. flexibilitásban, vagy tartósságban a Cambridge/Oppo vonalhoz.
Szerencsére még nem kell ezen gondolkodnom, mivel a CXUHD hibátlanul teszi a dolgát, de tisztában vagyok vele, hogy egyszer el fog jönni ez az idő és a gyűjteményemből nyilván 5 év múlva is a maximumot szeretném majd kihozni.
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung 55" QE55S90CATXXH 4K UHD Smart OLED TV
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- RME ADI-2 Pro AD/DA 2x AKM4490 768kHz 32bit
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest