- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbpro
tag
A pontos neve Background Task Clear. Ez mindent kilő ami a háttérben akar futni. Amúgy nagyon hasznos, mert az én telóm kb 10%-ot merül 24 óra alatt ha nem nyomkodom. Nekem az alarm clock extreme és a whatsapp van kipipálva. A többi aludjon csak. Persze mindenkinek más a fontos.
-
Hajos11
újonc
-
Zoly22
újonc
Sziasztok. Pár napja érkezett meg a teló és tesztelés alatt van. Olyan probléma van hogy a Messengeren csak akor kapom meg az üzenetet ha be lépek.
Ha le van zárva akor nem kapom meg.
Másnak nincs véletlenül ilyen problémája? -
Sándor -P20-
senior tag
Szerintem tedd fel FlashToollal a legújabb romot miután kitörölted a tárolókat. (Davlik, data, STB..)
Nálam a teljes rom csere után egy hét használat alatt csak egyszer vettem észre, hogy elnémult a teló.
Néhányszor viszont magától újra indult, bár az előtte is csinálta az utolsó Otás frissítés óta.
Gondolom a gyárban még nem jöttek rá az elnémulás okára, viszont valahogy tudják detektálni a hibajelenséget, és simán újraindíttatják a telót ha érzékeli hogy elnémult.
Gondola ezt "Móriczka" -
-
reedom
csendes újonc
-
molekula77
újonc
https://youtu.be/Qi_QOR-Y-UQ
-
ralliart
újonc
Üdv!
Mint már említettem kicsit fentebb,hogy beázott a 6000s-em. 2 hét szervizben töltött idő után tegnap kaptam egy mail-t a szervízből:"Tisztelt Cím,
Szervizünkbe visszaküldött készülékével kapcsolatban:
- a készülék belsejébe víz vagy egyéb folyadék jutott, ami a fő alkatrészeket (kijelző,alaplap) teljesen tönkretette
- az ilyen típusú hibákra nem vonatkozik a jótállás, mert nem a készülék hibájából történt
- cégünk kedvezményesen fel tud ajánlani egy új készüléket 25.000.-Ft-ért"Kérdem én,hogy ha minden gumidugó illetve a hátlapon a kis ajtó is tisztességesen a helyén (jól meghúzva a két csavar) és az alatta lévő gumilap is,akkor hogyan és hol ázott be? Teszem hozzá,hogy már volt előtte szervizbe,akkor szét lett szedve,mert hangszóróján valami fémreszelék volt amitől recsegett. Teszem hozzá,hogy amikor visszaküldtem azt mondta a szerviz,hogy szétszerelés után minden esetbe új hátlapot kap a telefon a vízállóság miatt,DE én nem nagyon vettem észre amikor visszakaptam,hogy új lenne!!!!
-
Hajos11
újonc
En mar több mint egy fel eve hasznalom a 6000-est.Voltak vele aprobb de csak szoftwer problemak ami reszben sajat hibas volt.Most a legujabb 7.0 van rajta es tökeletesen müködik a kompass kivetelevel ami nem is müködött soha rendesenUjra es ujra kalibralni kell.Volt mar viza latt többször is csinaltam fenykepet es video felvetelt a viz alatt.Utoljara 40 percig volt viz alatt es semmi gond vele.
Szerintem egy nagyon jo telefon ami majdnem mindent kibir. -
trémobil
tag
Hahó mindenki!
Tervezem egy bv6000 vagy bv7000pro beszerzését. Igazából annyi a bajom, hogy nem tudok dönteni... A 6000-nek jobb a procija, nagyobb az akksija, és a zöld eléggé jól néz ki. A 7000pro talán szebb, de kisebb az akksi és valamivel gyengébb a proci, de ip68-as(nem mintha búvárkodnék, na de na). Jelenleg egy sony z3 van, de hamar törik...
Ti melyiket vennétek és miért(az áruk kb egyforma, nem szempont)?
Kinek van negatív, pozitív tapasztalata esetleg mindkét telóról?Előre is köszi mindenkinek!
-
molekula77
újonc
És már kapható ! Blackview BV8000 Pro : http://www.tiptop-laptop.com/product.php?model_number=blackview-bv8000-pro-6gb-ram-64gb-rom-5%2C0-fhd-ips-display-nfc-otg-hotknot-fm-fekete-okostelefon-76386
-
Sándor -P20-
senior tag
Szerintem simán elengedte a ragasztó.
Esetleg óvatosan nem próbáltad meg hajszárítóval megmelegíteni, és a kijelző közepe felől, belülről kifelé visszanyomni? Kinyomni a levegőt?
Vagy simán kiteszed a napra, és amikor jó meleg ugyanez.
Egy próbát szerintem megérne.
Egyébként van minden az alin, és csak a kompletten szerelt előlap a drága 50dodó felett. a többi külön külön 10 dodó környéke. [link] -
macilacus
senior tag
válasz
Sándor -P20- #480 üzenetére
Köszi a linket
Most nagyon elgondolkodtattál -
dody07
tag
válasz
Sándor -P20- #480 üzenetére
Az én hibámra #449 nem tudsz egy linket?
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
macilacus #478 üzenetére
Én nem vacakolnék vele, mármint a garival.
Aliról 9.5 / 10 dodóért lehet rendelni komplett panelt... [link]
Mod: Bocs itt egy közvetlen link a panelhoz: [link]Nekem kb két hónapja jött meg a gyártótól a tavaly megreklamált hátlap... (A fórumon ott van mikor volt téma) De megjött.
Egy hónapja jöttek meg a beszélő hangszórók (head speaker: [link]), tegnap a csengetők (loud speaker: [link]. Pár napja a hátlapi lencse: [link].Tegnap összeraktam, kicseréltem a cuccokat.
Megtörtént egy teljes rom csere, azaz full takarítás, teljesen szűz telepítés.
A teló köszönöm szépen jól van. -
laser22
újonc
Sziasztok!
Egy hete vagyok BV6000S tulajdonos, és a következő hibába ütköztem:
Ma fényképezni akartam, és csak az előlapi kamera elérhető. Ennek a képe viszont ha a telefont egyenesen tartom, akkor fejjel lefelé áll, ha oldalára fordítom, akkor rendben van. A hátsó kamerára váltás gombját nem is találom. Először úgy gondoltam, hogy valami szoftveres beállítás, és próbáltam keresni. Nem vagyok egy nagy guru, nem találtam ilyet. Utána csináltam egy gyári visszaállítást, de az sem hozott változást. Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával?
Amikor megérkezett a telefon kipróbáltam a fényképezést is, és rendben volt. -
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Két hónapos a telefonom és nem akar sehogy tölteni
Mindig úgy teszem fel tölteni, hogy rajta van a töltőn a mérő, hogy hány volttal és amperrel tölt.
Akartam ma tölteni és akárhogy próbálom nem veszi fel a töltést, erre megnéztem elektro mikroszkóppal a csatlakozót mert gyanús volthát szerintem kiábrándító, az érintkező felület lekopott két hónap alatt, úgy hogy általában 2-3 naponként van töltve
Agyhelyen tudnám ütni aki ilyen szar alkatrészt tesz bele.
Most próbálhatom garanciáztatni ha sikerül, tiszta agyrémEbayból lett véve német raktárból szerintetek, hogy fogjak neki
-
Lx67
csendes tag
Sziasztok! Már egy ideje használom a BV6000-est, eddig minden rendben ment vele. Most azonban minden előzmény nélkül egyszer csak "megkergült" kicsit. Híváskor eddig mindig kihozta a hívó fél képét és a hívásfogadás képernyőt, most azonban csak a hívás hangja hallatszik, ekkor rá kell nyúlni a telefon ikonra és ott kiválasztani a "vissza az aktuális híváshoz" menüpontot és akkor behozza az eddig alapból megjelenő képernyőt.
Mivel túl nagy szakember nem vagyok egyenlőre csak az újraindítással próbálkoztam, de az nem javította meg. Mi lehet a probléma és hogyan lehetne orvosolni?
Köszi előre is! -
dody07
tag
Én úgy látom nagy mellényúlás ez a teló. Próbálunk mindenféle mentségeket, de egyre több a hiba van
vele. Sajnos magam ellen beszélek, de ez nem az a teló, amit nem kell semmitől sem védenem. Most már úgy vagyok vele, nem sajnálom dögöljön meg ha nem bírja - hisz ezért vettem-. -
Upo
addikt
Nem, ez egyértelműen az imei-k hibája, oda vissza kéne írni a címkén levőket. Nem az a meglepő hogy a dominós nem megy, hanem az hogy a másik igen. Annak se kéne mennie. Ha rendbe teszed az imei-ket akkor csodásan jó lesz minden.
Gondolom mentésed nem volt az eredeti partíciókról mielőtt még elkezdtél volna bármit szoftverezni? Én azzal kezdtem és az mentett meg hogy vissza tudtam írni, ezáltal visszajött.
A blackview bbs-en van oktató videó hogy hogy kell sn write tool-al csinálni, és van még maui meta módszer is. Nem egyszerű, többféle üzemmódban kell kézzel drivereket telepíteni letiltott aláírással a windowson, és utána a megfelelő programmal kell a műveleteket elvégezni ahogy írják. És ha szerencsés vagy, akkor működik is. Nekem nem akart csatlakozni a telóhoz, driverek pedig rendben vannak, más mediatekes telókkal minden működik. -
kuna
csendes tag
Köszönöm. Már vissza raktam a 7-es romot, többször is. Az imei zavar kevésbé, az annál inkább, hogy nem tudom használni a dominós kártyát. Azon hívnak az ismerőseim. A hardvare hibát szeretném kizárni valahogyan. Esetleg akku csere közben nem-e csúszott szét valami, amire nem figyeltem.
-
kuna
csendes tag
Sziasztok, közel egy éve használom a telefont. Akkut nemrég cseréltem, mert púposra száradt. A sim kezeléssel van bajom. Korábban egy voda és egy telekom kártya volt benne. Most két telekomos. A sim pin kódokat bekéri, de csak a 2-es sim csatlakozik. Ha csak az 1-es ben van kártya akkor nincs telefonálás, ha a kettesben van kártya, az egyes üres, akkor sem jó. Ha belerakok egy lapot a sim 1 helyére, akkor a sim2 jó. Nem értem.... A sim1-ben egy dominós kártya van. Hálózat választásnál látja a telekom-ot, viszont rákattintva nem csatlakozik. Tud valaki segíteni, esetleg kontaktos a sim foglalat? Az új rom nekem nem jó, újraindul hivás közben, játékoknál megfagy. A sim-ek miatt raktam 6-ost is, de az sem oldotta a hálózati hibát. Érdekesség még, hogy a sim1 kiírja a telefonszámát, a sim2 pedig nem. Az imei egy rakat 11111 és 22222 több mint amit beírtam.
-
ddkovi
csendes tag
A BV6000 elsődlegesen strapatelefon, míg a 7000 már szerintem mondható elegánsnak, és mivel nekem szerencsére nincs kitéve olyan extrém körülményeknek, így bőven elegendő mind a gyengített processzor teljesítmény, mind a kevésbé strapabíró kialakítás.
Mondjuk a gyengébb akkumulátor és a nagyobb felbontású (és így nagyobb fogyasztású) kijelzőért azért kár. :S
Viszont a hátttértár és a memória terén legalább történt előrelépés, a dizájn nálam pedig nagyon nyerő. -
Upo
addikt
-
Kugesz
újonc
Sziasztok!
Én is rendeltem egy BV6000-s készüléket , amin már alapból droid 7 van.ű
Természetesen jött rá azóta frissítés is ami 140-240 mega passz...
De
- nem találom a kesztyűs mód beállítását...
- amennyiben a telefon az asztalon pihen , nem nagyon veszi az érintéseket ,amennyiben kézbe van
véve minden OK. Gondoltam arra is , hogy valami beállításnál van be , vagy kikapcsolva de nem jöttem rá mi az.
Ha tudtok vmi ötletet az megköszönném! -
ddkovi
csendes tag
Szép jó reggelt!
Ahogy látom, sajnos a BV7000-hez nincs külön fórum téma, így megpróbálok itt érdeklődni.
Kérdésem az lenne, hogy van-e valaki aki már beruházott egy ilyen készülékre, ha igen mikor és mik a tapasztalatai?Elsődlegesen a BV7000 pro tapasztalatok érdekelnének (mert én is azt szeretnék venni), azon belül is ami leginkább érdekelne, hogy van-e partícionálva a háttértár?
(Mivel nekem most egy Cubot S308 van, aminek a legnagyobb baja, hogy a 16GB ROM-ot úgy partícionálták gyárilag, hogy csak 1 GB jut a rendszernek és a programoknak, még egy ilyet pedig nem szeretnék. :S)Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Upo
addikt
válasz
ralliart #464 üzenetére
Azonnal, vagy a lehető leggyorsabban szét kellett volna kapni és kiszárítani. A csavarokat kicsavarva simán szétcsúszik, a blackview is adott ki szétszerelési videót. Valószínű a gumi szigetelés nem volt a helyén az összerakáskor. Az akku nagyon nem jó ha vízben marad, szerencséd hogy nem robbant fel. Simán ki lehetett volna szárítani, megigazítani a tömítést és összerakni. Most már valószínű tönkretette az alaplapot a korrózió, illetve az akku is kuka lett, de gyors beavatkozással simán menthető lett volna. Alaplapot kompresszorral kifújni (akár benzinkútnál a kerékfújóval is jó), rizsben pihentetni pár napot, összerakni, és kész. De áram alatt órákat áztatni szinte biztos halál...
-
ralliart
újonc
Sziasztok!
Kb fél éve van meg ez a készülék (BV6000s) és most hétvégén volt elöszőr vízben és meg is történt aminek nem kellett volna..... beázott,de úgy konkrétan!!!!
A lényeg,hogy ez előtt is strapa telóm volt (CAT B15Q) 3 évig és tudom mire kell odafigyelni mielőtt vízbe megyek vele.
A lényeg:
Termesztésen megnéztem a záró gumikat,hogy a helyén legyenek és a hátulját is,de mivel azokat csavarok fogják nem tud kimozdulni a helyéről,mert amikor a kártyákat raktam bele gondosan megigazítottam a gumilapot és a fedelet is jól tettem a helyére,na meg ugye a csavarokat is meghúztam.Szóval félve, de be raktam a gatyám zsebébe és mentem a vízbe. Kb 2 perc múlva ki vettem,hogy ránézzek. Ki oldottam a képernyőt,de már vissza nem tudtam tenni,mert arra a gombra a hangerő kezdett csökkenni,ami már kicsit furcsa volt. A lényeg hogy nem tudtam már kikapcsolni a kijelzőt,mert csak halkult a készülék a gomb megnyomásakor. Egy pár másodperc múlva a Blackview felirat kezdett villogni a képernyőn és nem reagált már semmire. Mondtam is magamnak,hogy ennek annyi és már nem tettem vissza a zsebembe,hanem ki raktam a medence szélére. Amikor ránéztem ,akkor a boot menü jelent meg a kijelző bal oldalán középen és a választó nyíl magától ment folyamatosan ,illetve néha a Blackview felirat jött be és ez ment folyamatosan. Egy idő elteltével már se kép,se hang,semmire nem reagált,már bekapcsolni se tudtam. Amikor megint ránéztem a led világított folyamatosan és ezt csinálta kb 2-3 órán keresztül,úgy hogy a készülék elvileg nem volt működőképes és nagyon meleg volt körülötte a hátlap. Ezt kb délután 6-tól csinálta kora estig ,amikor is a led el kezdett strobizni kisebb-nagyobb intenzitással. Este 11-kor még ezt csinálta amikor utoljára ránéztem. Reggelre már ez is megszűnt. Reggel rá dugtam a töltőre,hogy egyáltalán veszi e a töltést,de semmi és ki is húztam rögtön. Amikor lecsavaroztam a hátulját,hogy ki vegyem a kártyákat a gumilap belső oldala,ami a sim felé néz tiszta vízpárás volt és mind két kamera be van párásodva azóta is.
Visszaküldtem mai nap a szervizbe (SCOM) és azt mondták,hogy nem ázhatott be a készülék önhibájából adódóan,csak én lehetek a ludas szerintük. teszem hozzá,hogy kb 2 hónapja volt szervizbe,mert recsegett a hangszórója és akkor szét volt szerelve a takarítás miatt,ami már egy lehetséges ok is lehet akár,mivel nem hiszem,hogy úgy rakják össze mint a gyártósoron.
Gondolom a szervizek is elsősorban a fogyasztóra akarják hárítani a felelősséget,mert azt mondták,hogy ha piros az a papír ,vagy mi akkor én vagyok a hibás,de kérdem én -hogy tudják megállapítani,hogy honnan folyt be a víz? Mivel nem leszek ott a szétszereléskor attól félek,hogy engem fognak kihozni hibásnak,pedig 100%-osan biztos vagyok benne,hogy körültekintően és odafigyelve vittem vízbe,mivel előtte 2x is megnéztem rajta mindent!!!
Szóval így jártam -
nelopj
csendes tag
Hello
Nekem ez a verzio van.
Már csináltam,még az előző bv 5000-en
Nem szokott gond lenni
De ennél írnak jót , rosszat.
Már nem sokáig bírom , hogy ki ne próbáljam
De nem tudom,hogy jól járok e vele!?
Most jól működik
Letöltöttem " Upo " link-jét,
Én mindig a download -dal szoktam csinálni , de mindig alapra ált
Nincs megoldás, hogy megmaradjanak az alkalmazások?
Sok van belőlük, sok a fizetősamit sok idő lenne újra letölteni
Köszi -
kiserik
senior tag
Na szóval, flasheltem a telefont. Soha ezelőtt nem csináltam ilyet, és azt olvastam, hogy elég könnyű "téglásítani" (azaz lesz egy működésképtelen telefonod, amit max téglának lehet használni), de egy életem egy halálom belevágtam.
Először is köszönet Upo kollégának, mert az ő tapasztalatai nélkül bele sem vágtam volna, de ez a „flasheld sp flash toollal a romot” és társai nekem kínainak bizonyult. Kis kutakodás után találtam az alábbi oldalt:
http://bbs.blackview.hk/viewtopic.php?t=54240
Itt képpel, leírással egészen jól fel lehet fogni, hogy mi a feladat (angol nyelv nem árt, de nem egy bonyolult iromány). A történet ott lett érdekes, hogy ez alapján az írás alapján nekem nem sikerült a művelet. A drivert sehogy sem sikerült helyesen felrakni a win10-re. Mindent megcsináltam, de mikor a Sp Flash Tool program elindítása és a scatter fájl beolvasása után rá kell dugni a telefont a gépre, nem történt semmi. Ekkor akadtam rá egy másik hasznos oldalra:
https://www.engineerthink.com/blog/2016/07/how-to-unbrick-hard-bricked-mediatekmtk-android-phone/
Innen is letöltöttem a drivert. Szerencsémre az asszony laptopján win7 van, így ezek azzal próbálkoztam. Driver felrakás, Sp Flash Tool futtatás és láss csodát, szépen fel is ment a legfrissebb (20170517) rom. Ekkor semmi változást nem tapasztaltam, ugyan úgy érzéketlen volt az alsó gombsor. Ezt megcsináltam 5-ször, majd jött az Upo által belinkelt 20170414-es rom. Ekkor visszajött a kesztyűs mód, majd az autó frissítés után minden tökéletesen működik.
Ha valakinek kérdése van, nyugodtan zaklasson akár privátban, szívesen megosztom a tapasztalataimat.
-
Upo
addikt
Igen, kikerültek köztes rom verziók is amik nem "hivatalos" romok, csak teszt verziók, és azokra nem jön a frissítés. Az ota frissítések nem teljes romok, hanem különbözeti frissítés, van hogy csak pártíz mega, és csak bizonyos verzióról bizonyos verzióra frissítenek. A te verziódról az újra ilyen nem készült.
Vagy letöltesz teljes local update romot, és helyi frissítésként betallózod, vagy flashtool-os romot szedsz le és sp flashtool-al frissíted be, de ott vigyázni kell hogy NE FORMAT ALL+DOWNLOAD legyen, mégegyszer írom, NE AZ LEGYEN, hanem download vagy firmware upgrade, mert különben repül az imei+wifi/bt mac, és van olyan készülék is amin nem sikerül visszaállítani se sn write tool-al se maui-val. Az enyém is ilyen lett, direkt kipróbáltam, de én előtte csináltam mentést a kritikus részekről is. Nekem se akart menni a helyreállítás, de visszatettem a mentést és úgy rendbejött.
Amúgy akinek pl. érzéketlen lett a gombsor, érdemes sp flashtool telepítést csinálnia, mert olyankor egy kalibrációs folyamat is végigmegy, ami helyrerakhatja a dolgokat. Ha még mindig érzéketlen, akkor lehet próbálni többször egymás után (nyilván mindegyik után kipróbálni hogy rendesen érzékel-e), második-harmadik alkalom után azért helyre szokott ugrani a kalibráció.
Ez OTA vagy helyi frissítés esetén nem történik meg, ezért van hogy hiába frissül, nem jönnek helyre a gombok.
Többen is jelezték a gyártónak a gomb érzékenységi hibákat, de ahogy olvastam, nem nagyon vették általános hibának, csak valami egyedi dolognak, nem tudták reprodukálni a hibát. Mondjuk ha megtalálják az okot, akkor az OTA frissítésbe is betehették volna hogy csináljon önkalibrálást, de a jelek szerint nem tették. SP Flash Tool-t kell próbálni a megfelelő rommal, utána már ok.Ha valaki hirtelen nem találja, akkor elindítottam a feltöltést a flashtool-os romra: [link] (közben már fel is ért)
-
Grizzly05
újonc
Sziasztok! Ma frissítettem és eltűnt a kesztyűs üzemmód. vagy csak máshová került és én nem találom? Nekem életbevágó volt az alsó 3 gomb érzéketlensége miatt, ami a frissítés után is megmaradt. Tudom, hogy már érintették többen is, de van rá megoldás? Szerintetek ha gariba szervizbe küldöm, megoldják ezt a gomb érzéketlenséget vagy lepattintanak? Úgy tapasztalom, hol érzéketlenebb, hol meg teljesen jó, nem tuok rájönni mitől függ.
-
Zsolt74
senior tag
Nekem a tegnapi frissítés óta megjavult az alsó gombok érzéketlensége.
Az akku idő nekem mindig is nagyon jó volt, a maximum 10 nap, de akkor alig volt rajta telepített program,, mostanában az átlag 5-6 nap, de 40% körül fel szoktam már rakni töltőre. -
kiserik
senior tag
Nekem annyi bajom van a telefonnal, hogy az alsó gombok szinte teljesen érzéketlenek (bv6000). Ezt eddig, a 20170414-es romnál megoldottam a kesztyűs móddal. Használható volt, bár a gépelés katasztrófa volt. Most viszont a frissítés óta eltűnt a kesztyű mód, de az alsó gombok sem javultak meg
-
Upo
addikt
válasz
Bendeguz54 #450 üzenetére
Jaj, tényleg van valami régebbi gyári 7-es rom amiben benne maradt ez a reklámszóró, a blackview bbs-en írták hogy melyik system alkalmazást kell tiltani. De az újabb rom már nem ilyen, tedd fel a 20170414-et, az már jó. Fiamnál kiemelkedő akkuidőt produkál. Itt is írták, hogy arra meg jött valami ota frissítés 1-2 hete, majd ha hazalátogat a gyerek akkor ránézek. De most amúgy stabil a rendszere, az említett rom+twrp+magisk root és hide. Safetynet check ok, banki appok, pokemon go megy, root-ot igénylő szoftverek is mennek, minden tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Filmvilág
- Kutya topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest