Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nem, ez egyértelműen az imei-k hibája, oda vissza kéne írni a címkén levőket. Nem az a meglepő hogy a dominós nem megy, hanem az hogy a másik igen. Annak se kéne mennie. Ha rendbe teszed az imei-ket akkor csodásan jó lesz minden.
Gondolom mentésed nem volt az eredeti partíciókról mielőtt még elkezdtél volna bármit szoftverezni? Én azzal kezdtem és az mentett meg hogy vissza tudtam írni, ezáltal visszajött.
A blackview bbs-en van oktató videó hogy hogy kell sn write tool-al csinálni, és van még maui meta módszer is. Nem egyszerű, többféle üzemmódban kell kézzel drivereket telepíteni letiltott aláírással a windowson, és utána a megfelelő programmal kell a műveleteket elvégezni ahogy írják. És ha szerencsés vagy, akkor működik is. Nekem nem akart csatlakozni a telóhoz, driverek pedig rendben vannak, más mediatekes telókkal minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest