- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nem, ez egyértelműen az imei-k hibája, oda vissza kéne írni a címkén levőket. Nem az a meglepő hogy a dominós nem megy, hanem az hogy a másik igen. Annak se kéne mennie. Ha rendbe teszed az imei-ket akkor csodásan jó lesz minden.
Gondolom mentésed nem volt az eredeti partíciókról mielőtt még elkezdtél volna bármit szoftverezni? Én azzal kezdtem és az mentett meg hogy vissza tudtam írni, ezáltal visszajött.
A blackview bbs-en van oktató videó hogy hogy kell sn write tool-al csinálni, és van még maui meta módszer is. Nem egyszerű, többféle üzemmódban kell kézzel drivereket telepíteni letiltott aláírással a windowson, és utána a megfelelő programmal kell a műveleteket elvégezni ahogy írják. És ha szerencsés vagy, akkor működik is. Nekem nem akart csatlakozni a telóhoz, driverek pedig rendben vannak, más mediatekes telókkal minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- gerner1
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest