Hirdetés
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbpro
tag
A pontos neve Background Task Clear. Ez mindent kilő ami a háttérben akar futni. Amúgy nagyon hasznos, mert az én telóm kb 10%-ot merül 24 óra alatt ha nem nyomkodom. Nekem az alarm clock extreme és a whatsapp van kipipálva. A többi aludjon csak. Persze mindenkinek más a fontos.
-
kiserik
senior tag
Na szóval, flasheltem a telefont. Soha ezelőtt nem csináltam ilyet, és azt olvastam, hogy elég könnyű "téglásítani" (azaz lesz egy működésképtelen telefonod, amit max téglának lehet használni), de egy életem egy halálom belevágtam.
Először is köszönet Upo kollégának, mert az ő tapasztalatai nélkül bele sem vágtam volna, de ez a „flasheld sp flash toollal a romot” és társai nekem kínainak bizonyult. Kis kutakodás után találtam az alábbi oldalt:
http://bbs.blackview.hk/viewtopic.php?t=54240
Itt képpel, leírással egészen jól fel lehet fogni, hogy mi a feladat (angol nyelv nem árt, de nem egy bonyolult iromány). A történet ott lett érdekes, hogy ez alapján az írás alapján nekem nem sikerült a művelet. A drivert sehogy sem sikerült helyesen felrakni a win10-re. Mindent megcsináltam, de mikor a Sp Flash Tool program elindítása és a scatter fájl beolvasása után rá kell dugni a telefont a gépre, nem történt semmi. Ekkor akadtam rá egy másik hasznos oldalra:
https://www.engineerthink.com/blog/2016/07/how-to-unbrick-hard-bricked-mediatekmtk-android-phone/
Innen is letöltöttem a drivert. Szerencsémre az asszony laptopján win7 van, így ezek azzal próbálkoztam. Driver felrakás, Sp Flash Tool futtatás és láss csodát, szépen fel is ment a legfrissebb (20170517) rom. Ekkor semmi változást nem tapasztaltam, ugyan úgy érzéketlen volt az alsó gombsor. Ezt megcsináltam 5-ször, majd jött az Upo által belinkelt 20170414-es rom. Ekkor visszajött a kesztyűs mód, majd az autó frissítés után minden tökéletesen működik.
Ha valakinek kérdése van, nyugodtan zaklasson akár privátban, szívesen megosztom a tapasztalataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ford topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest