Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Ezen a 4 oldalon az indulásuk óta fent vagyok, még szabadon regeltem, illetve a magnak még a neve is más volt mikor indult, mindkét oldalon fent voltam akikből egyesült. Az lehet hogy a razziák óta jobb fent lenni több oldalon, de igazából hónapok óta alig töltök le valamit azért mert érdekelne, csak azért vannak cuccok a kliensemben hogy seedeljek, arányom menjen szépen felfelé
Kevés olyan film van ami érdekel, ami érdekel általában megnézem feliratosan, akkor meg kalózöbölből vagy bárhonnan letudom szedni, sorozatokkal szintén így vagyok, egyre kevesebbet töltök magyar reges oldalakról, de azért jó hogy vannak ha valami mégis kell ott meg vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hyundai, Kia topik
- eBay
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest