- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Ezen a 4 oldalon az indulásuk óta fent vagyok, még szabadon regeltem, illetve a magnak még a neve is más volt mikor indult, mindkét oldalon fent voltam akikből egyesült. Az lehet hogy a razziák óta jobb fent lenni több oldalon, de igazából hónapok óta alig töltök le valamit azért mert érdekelne, csak azért vannak cuccok a kliensemben hogy seedeljek, arányom menjen szépen felfelé
Kevés olyan film van ami érdekel, ami érdekel általában megnézem feliratosan, akkor meg kalózöbölből vagy bárhonnan letudom szedni, sorozatokkal szintén így vagyok, egyre kevesebbet töltök magyar reges oldalakról, de azért jó hogy vannak ha valami mégis kell ott meg vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged