- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Gtaati #24027 üzenetére
Csak nekem nem tetszik ez a resz?
"A hitelesítőm egy régi előző telefonomon van rajta, de működött, megadtam a 6 jegyű kódot időn belül, de nem fogadta el. Ekkor láttam, hogy a coinbase azt tanácsolja, hogy frissítsük a hitelesítő aplikáciot"Irj a supportnak azonnal,h elvesztetted a hozzaferest a fiokodhoz es ne engedjenek ki penzt! Aztan majd zold agra vergodtok, de ez a frissiteni kell az authentikatort...
-
sambenez
addikt
válasz
Gtaati #19883 üzenetére
Nekem hasonló hibát írt, és én is azt olvastam nem lehet utalni még be is írtam ide.
De aztán sikerült utalnom coinbase-re. Én rontottam el az utalást többször is mert elfelejtettem a közleménybe beírni a referencia számot.
-
BaLee
addikt
válasz
Gtaati #19883 üzenetére
Úgy olvastam a Revolut letiltott a különböző kriptokereskedőket (Coinbase, Binance stb.) nem lehet tőlük sem kártyával befizetni sem utalást indítani feléjük . Nem szeretik a konkurenciát, náluk vegyél kriptonpénzt aminek a kulcsa viszont nem a tied.
Wise.com-at ajánlom ott nincs ilyen gond főleg, 0.28€ az utalás díja. Ha kell meghívó dobj privit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged