Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gtaati

őstag

Helló Mindenki!

Segítséget szeretnék kérni. A poloniexen van minimális Bitcoin befektetésem és mivel régebben készült a fiókom, akkor még nem volt szükség hitelesíteni magam. Tavaly év végén tette a poloniex közzé, hogy a régi "típusú" legacy fiókoknál meg kell csinálni 2018. első negyedévében a hitelesítéseket. Tegnap és ma szerettem volna ezt megtenni, szépen kitöltöttem a személyes adataimmal mindent majd szerettem volna a jogsimat megadni, de ezt csak webkamera segítségével lehet megtenni. Laptopon a legfrissebb win10 van fent, mozilla, chrome lefrissítve a legutolsó elérhetőre. Gmailben ha videohívást kezdeményezek akkor minden probléma mentessen megy. Poloniexben mire oda jutok, hogy kezdeményezze a laptopban lévő kamera elérését és ez által meg tudjam nekik adni a jogosítványomat, mindig elszáll hibaüzenettel a procedúra. Ki írja hogy ha van gépben webkamera akkor frissítsem a böngészőt a legfrissebbre, de ez ugye már megtörtént és gmailben ez működik is. A legszebb az egészben, hogy egy nap egyszer nem sikerült megcsinálnom, akkor 24 óráig nem próbálkozhatok vele újra.... Ez szerintem ritka nagy szemétség tőlük....

Valaki aki rendelkezik poloniex fiókkal az tudna segíteni ezen problémában? Nem szeretném se fiókomat se a rajta levő befektetésemet elveszíteni és az időből kifutni.

Köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák