-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
oldcrypto
kezdő
válasz
tomazin #24466 üzenetére
Direkt ránéztem coinmarketcap-en, hogy volt-e valaha nagy beesés, de nem láttam. De azt is tudom, hogy a coinmarketcapnél a historikus adatoknak nem túl jó a mintavételi ideje. Rákerestem, és egy cikk alapján volt, hogy 87 cent alá beesett.
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, akartam is kérdezni, hogy ti milyen stable coin(ok)ban tartanátok a pénzt. Remélhetőleg, mivel az USDC mögött auditált fedezet van, így ha beesik, akkor sem lehet nulla.
-
Brett001
aktív tag
válasz
tomazin #24115 üzenetére
Szívesen.
Valószínű, hogy az árfolyamba van beillesztve, vagy mint a legnagyobb kriptotőzsde megengedhetik maguknak a free konverziót. A nagy pénz úgyis a poziciók nyitása/zárásáért felszámolt taker/maker fee a nagy bevétel nekik. Voltam egy ideig ByBit-es is, ott van konverziós költség.
-
Brett001
aktív tag
válasz
tomazin #24109 üzenetére
De az. Napi szinten használom.
binance drágább (beutalás költséges)
Most írtam, hogy a SEPA utalás költsége 1 euró, függetlenül attól, hogy 100 vagy 10000 eurót utalsz. Igaz 1-3 nap mire megjön a Binancre a pénz. Bankártyával is lehet, azonnal akkor az összeg 1,6%-a. Ennél van biztos olcsóbb, nem vitatom. De ha valaki tud várni 1-3 munkanapot nehogy már kb. 380 Ft költséges legyen. -
Gtaati
őstag
válasz
tomazin #24028 üzenetére
Helló!
Régi telefonról nem raktam át a hitelesítő beállításait, mert akkor is lusta voltam, 4-5 dolog volt benne és nagy-nagy ritkán, ha kellett akkor megnéztem a régit mert abban egy másik sim volt és ígyis-úgyis be volt kapcsolva, nekem meg nem volt kedvem minden oldalra belépkedni és lementeni vagy kinyomtatni a QR kódot és előről kezdeni az egészet a másik/új telefonon. Pedig akkor most nem lenne a probléma.... Nem írtam a supportnak, hanem beküldtem a személyim mindkét oldalát és szelfit és várom a hitelesítést, időközben ezt az opciót találtam az oldalukon. Valóban félreérthető és sumákolásnak tűnhet a dolog, de nem erről van szó. Mimoverrel költöztettem mindent az egyik telóról a másikra és azt hittem gond nélkül menni fog ez is mint más appok, de nem aztán meg kényelmes voltam mert működött a másik telon és nem foglalkoztam vele
Poloniex hitelesítőhöz való QR kódot kinyomtattam, lefűztem és elzártam, de ezt sajnos nem.
Köszönöm azért!
-
Szabesz
őstag
hogyne. ( s mennyi is egy végtelennel való osztás eredménye?
)
Akkor már lehet nem nullát nullával is osztani, és az meg a végtelen. Ugye?
Nem.
Amire te gondolsz az a határérték.
Egyébként itt (btc) az alapvető probléma nem a konkrét végtelen osztás, hanem bizonyos felosztás utáni esetleges pontatlanság problémája. S ha valami pontatlan, pláne ha fizetőeszköz, akkor az kérem para.
De mint hosszasan tárgyalva volt, ez még nem a jelen kor problémája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest