Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
oldcrypto
üzenetére
Ez szerintem elsősorban azért van, mert most már érzed, hogy tétje van. Mostanra a befektetett pénzed akár 5000-20000 szeresében vagy, és ez biztos szemmel látható összeg már. Nem mellesleg talán vannak terveid is vele.
De egyébként én is így érzem, hogy a sorban ez a bull run még az volt, amit talán sejtettünk is előre, és rá fogadtunk. Viszont most belekavart rendesen a wallstreet után a nagypolitika is. Az meg minden csak nem kiszámítható.
-
nort_on
senior tag
válasz
oldcrypto
üzenetére
Bár én még csak 4 éve tolom, de igen, ez kemény ciklus. Pontosabban az elmúlt kb 2 hónap volt kemény, december közepe óta. Esküszöm nagyobb szo..ás, mint az FTX crash időszaka volt. Bár én ott mentem all-in, szóval tudatosan készültem és vártam is rá.
Mondjuk én 100% BTC voltam, decemberben kezdtem csak ETH-t venni, de aki ALT-okban tolta végig ezeket az éveket, hát...

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest