- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisztelturam
aktív tag
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
tisztelturam #22186 üzenetére
Ha mar ilyen paprikajancsik is a fall sztrit farkasanak erzik magukat, akkor egeszen biztos, hogy kozel az osszeomlas.
-
szekra
addikt
válasz
tisztelturam #22197 üzenetére
Azt nem érti senki ha neked ráér akár 5 év múlva ránézni a kriptora amibe apró pénzzel befektettél, akkor mit kell itt 2-3 naponta sírni, hogy "kivégzés", "folyik a vér", "sose lesz 60k", "miért nem emelkedik", "szar az egész" és stb. Várunk vissza 5 év múlva.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #22194 üzenetére
Ha neked +600K nyereség az bukó akkor nem értem miért forumozgatsz itt és miért nem a szesel szigeteken logatod a lábad...
-
válasz
Zoli-bácsi #22194 üzenetére
ezt a részét én sem értem
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
tisztelturam #22188 üzenetére
Azt hangoztatod hogy neked ez csak apró és ha kell kivársz 5évet is. Ahhoz képest bukóval szálltál ki az ADA-ból.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
Szerintem te azért reagálod le a hullámvasutat érzelmi megnyilvánulásokkal, mert nem meggyőződésből lépsz longba egy eszköz esetében, hanem szimplán "fogadásból", ami épp szimpatikus. Ezért határoz meg ennyire az eszköz pillanatnyi teljesítménye. Hivatkozol arra, hogy csak "idő kérdése", de mégis úgy tűnik, hogy pár hét után már elég türelmetlen vagy.
A "célár" az nem meggyőződés, hanem egy kívánság. Azzal meg tele van a padlás. -
aradebil2
senior tag
válasz
még mindig itt agonizálsz? nem úgy volt hogy kiszálltál, és végre nyugtunk lehet?
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #22187 üzenetére
Az hogy valamiből valamibe az nem összevisszaság. Összevisszaság az volna ha 76 féle dologban lenne felelőtlenül.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
tisztelturam #22186 üzenetére
Igen, tudjuk neked ez csak játékpénz, már vagy 10-szer írtad.
Ahhoz képest 2naponta síránkozol és pakolod összevissza azt a játékpénzt.
Egy valamit bizonyítasz az állításaid közül, tényleg nem kell hozzá ész.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
#49155328 #22185 üzenetére
Felőlem. Számomra a lényeg a pénzkeresés. Azt meg lehet mindenhogyan.
ADA-val már + 600K-ba lennék ahhoz képest mint ahol dobtam, na és? Majd ha felmegy amit vettem azzal is jön a pénz. Pénzmennyiség mindegy ez a tőzsdén felül úgyis csak jutalomjátok. Mint írtam korábban is csak aprópénz itt nekem, a tőzsdén mozog a nagy zseton. -
törölt tag
válasz
tisztelturam #22182 üzenetére
Mondtam stakelni kell, én majd 5$-nál realizálok.
A legrosszabb amit kereskedési ismereteket híján teszel az az ha össze vissza ugrálsz egyikből a másikba!
HODL és DCA! + türelem! -
Hawk1979
őstag
Sziasztok. Egyszerű láma kérdés.
Nicehash kér 1eurót ahhoz, hogy ki tudjak utalni.
Na jó, de hova utaljak egy eurót? -
F_Balazs
aktív tag
ADA növekedési potenciálja 5x körbehugyo**a a a Bitcoinét és az Ethereumét együttvéve, érdekes.
Bármivel megéri trédelgetni, csak a két legnagyobb coinnal nem.
-
BeLucZ
addikt
Tévedtem :) Mégsem ért véget a bika :) Nem gondoltam volna, hogy elbandukol 47500 környékéig.... Totál kiszámíthatatlan az egész
-
válasz
tisztelturam #22174 üzenetére
Ilyen még sosem történt
-
KMT
addikt
válasz
#49155328 #22169 üzenetére
Sok mindent lehet nézni. Pl. azt is, hogy 4 és 8 évvel ezelőtti felfutásoknál is mind volt egy második csúcskísérlet, ami nem érte el az ATH-t, aztán meg hosszú bikapiac. Ez is lehet most.
De ha a StF modellt nézed, akkor meg az látszik, hogy az előző két csúcsnál jobban a modellérték fölé ment, mint most, tehát elvileg még lehetne benne tartalék.Én most vacillálok némi profitrealizáláson. Akár csak SOL vagy Luna esetében.
-
zuchy
őstag
válasz
tisztelturam #22174 üzenetére
Értem én, csak ha telisírod a fórumot attól még nem megy fel az árfolyam, hidd el örülnék neki ha így menne. De mind1 részemről többet nem akarok ezzel foglalkozni, direkt hoztam relevánsabb, témába vágóbb dolgokat is, hátha..
-
tisztelturam
aktív tag
"Vagy akik nem bírják a kirptót adják el a fenébe. Sorry."
Tegye fel a kezét aki írt valaha ilyet, vagy látott olyat aki írt ilyet!
Ai idővel van mindenkinek a baja ez egyértelmű. De látom sokaknak ez nem esik le. Tudom hogy nem igen lehet mindig 1 nap alatt "meggazdagodni" ,de attól még elképzelni lehet
-
zuchy
őstag
Ajánlom őt például. Jó videókat csinál és okos a csávó is. (Asszem a Nasanak is dolgozott.)
Vagy ez a csatorna: [link] , de jó az MMCrypto is (vicces csatorna, de nem hülye ő sem), CryptoZombie, Thebitcoinfamily csak párat említve.
Nyilán semmi sem 100%, de a jók ezek kiindulópontnak.Ja és egyikben sincs reklám.
-
zuchy
őstag
válasz
tisztelturam #22155 üzenetére
Tényleg nem tudom mire jó ez a siránkozás, de nem csak neked írom, igazából utána kéne járni hogy mégis mi ez a bitcoin, azt hittem itt értelmesebb információkhoz lehet jutni.
#22154FPSTunker: Pl Ezen látszik a folyamatosan felfele tartó trend, a nagyobb képet kell nézni.
Ha esetleg nem menne feljebb a mostani ciklusban, amit kétlek, meg sok neves trader is, akkor sem gond, a kriptót egyre többen fogják venni, a trend egyértelmű. Hosszútávon eléggé "Bullish".Vagy akik nem bírják a kirptót adják el a fenébe. Sorry.
ADA most 2.22 $ jelen pillanatban, és a BTC még messze van a 6 karaktertől. Lesz az ADA 8 dodó is.
-
törölt tag
Tudom, hogy régi de akkor is !
-
BeLucZ
addikt
Véget is ért a minibikapiac....
-
htc07
addikt
válasz
szekra #22159 üzenetére
en sem olvasom mar a topikot rendszeresen csak neha belenezek mi folyik itt, az ujdonsult szakertok billegnek a "szerintem ez fog tortenni de indoklasom nincs csak racsaptam a hasamra" meg a "vettem ATH-n mikor megy mar fel megint az ara" tipusu kommentek kozt. De ez igy volt a korabbi bikaknal is, idovel mindig kikopnak, viszont most atvettek a kontrollt
-
F_Balazs
aktív tag
Kezd érdekes lenni a 6. napja tart mínuszolgatás.
Végig, mióta 45k felett voltunk, hatalmas volt az eladói nyomás. -
B4l!nt
aktív tag
válasz
tisztelturam #22155 üzenetére
Honapokig a cardano siránkozást olvastuk, most jön ugyan ez BTC-vel?
-
Wn2tl
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
-
fireman123
őstag
válasz
devast #22143 üzenetére
Ugyanúgy adózik mint a normál tőzsdés jövedelem, adott évben: bevétel-kiadás= jövedelem*0,15.....nincs semmi 90% (az az egyéb jövedelemnél volt, attól megszabadultunk szerencsére) ...persze utána olvashatsz Te is az szja törvényben ahelyett hogy másra vársz
, talán fél oldal az egész.
-
F_Balazs
aktív tag
Úgy látom nem mostanában lesz meg az 50k. Negyedik járványhullám is van, meg afgán helyzet is...
-
gery14
senior tag
Sziasztok. Mitől lehet hogy a radeon softverel nem tudom szabályozni a ventifordulatom ?
afterburenel meg igen? custom profil van ugye undervoltolva a radeon softverben elmentve.
-
válasz
fireman123 #22140 üzenetére
Ez jól hangzik! Így értelmét veszti az "ügyeskedés", leadózzuk a 15%-ot, és kész is
-
csinturi
tag
Köszi!
-
csinturi
tag
Üdv!
Ha minden igaz, akkor jövőre elfogadják azt az adócsomagot, miszerint a kripto után 15% kell fizeni. Az a kérdés, hogy ha idén kereskedek, akkor jövőre 15% kell fizetni, vagy csak azutáni évben , mikor elfogadták a csomagot, vagyis 2023-ban kell 15%-ot adózni? -
BeLucZ
addikt
válasz
F_Balazs #22134 üzenetére
Lesz is és nem is tartom valószínűnek, hogy sokat kéne rá várnunk, akár még idén is elképzelhető szerintem, szép fokozatos emelkedésekkel és apróbb korrekciókkal tarkítva. Semmi nem indokolja a nagy beszakadást jelenleg és nem is tudok mostanában elképzelni olyan hírt, ami ezt eredményezné. Így, hogy Kína kiszállt a képletből és Musk is maximum már csak jót tud tenni, ha akar, nem lesz gáz véleményem szerint. Talán hosszútávon jót is fog tenni a piacnak, hogy függetlenedett Kínától.
-
törölt tag
válasz
F_Balazs #22130 üzenetére
Egy kis olvasnivaló.
https://www.xtb.com/hu/tozsde-kezdoknek/tamasz-es-ellenallas-szintek?is_mobile=1
-
F_Balazs
aktív tag
Úgy néz ki ezen a hétvégén nem volt közösségi érdek az 50k elérése.
-
pH érték
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan coint, amivel érdemes utaztatni pénzt váltóra?
-
fradi81
veterán
Binancera ingyenesen lehet pénzt rakni most revolutról?
-
F_Balazs
aktív tag
Lehet hogy meglesz a kedv a hétvégén az 50k-ra.
-
nort_on
senior tag
Valamelyik reddit csopiban kezdték el shortolni, a sok birka meg követte őket. Ezért nem érdemes publikussá tenni a stratégiákat, mert van aki ez kihasználja. És kaszál.
-
Con Troll
senior tag
válasz
BeLucZ #22117 üzenetére
Nem volt ez rizikós, rengeteg túl korai shortoló stop loss-ja az augusztus 10-i lokális csúcs fölött volt, elég volt csak kicsivel afölé lökni az árat, onnantól meg a stop lossal záródó/likvidált shortok láncreakciója adta az üzemanyagot az emelkedéshez, ami közben még több short záródott, ami megint üzemanyag és így tovább. Domino effektus, valaki(k) jó érzékkel, jó időben lökte meg az elsőt.
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
Wn2tl
aktív tag
Lehet nem is olyan drága most a btc, ha ez a jövő:
MicroStrategy CEO Says Bitcoin's Market Cap Will Reach $100 Trillion
-
GuMipOkE
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged