Új hozzászólás Aktív témák

• aginor
    veterán

Leírom az eddigi tapasztalataimat a játékkel kapcsolatban. Előre bocsájtom, hogy eddig mindössze kb. fél órát játszottam a játékkal.

Előrendelői kiadásom van fémdobozzal és "ajándék" kódokkal. A steelbook egy vicc, nem is értem, hogy hogyan gondolták, hogy egy 3 lemezes játékhoz egy lemezes tokot adnak. Ez ebben a formában teljesen hasznavehetetlen, kicsit úgy érzem, hogy becsaptak (direkt emiatt rendeltem elő, és nem 3k-ért kódot vettem). Ez az Industrialrevolution is elég érdekes. Ugye a minijátékban kell szinteket teljesíteni, hogy jutalmakat kapj, de csak a 59-edik szint után oldja fel gondolom az egészet egyszerre, tehát vagy órákat töltesz el egy játékban ami nem is tetszik, hogy megkapd az előrendelői bónuszodat, vagy lemondasz róla. Ez így elég gáz szerintem.
    Maga a játék: borzasztóan alacsony felbontásúak a textúrák, továbbá minden krónikus poligonhiánytól szenved. A készítők és a tesztelők is kihangsúlyozták, hogy ez milyen szép játék, de ez egyszerűen nem igaz. Ha a grafika technikai megvalósítását nézzük, akkor elavult az egész. Cserébe a látvány lenyűgöző, a művészek most is nagyon oda tették magukat, amikor a játék elején a városban sétálgatsz, hihetetlen hangulata van az egésznek, az ünnepi hangulat is elég jól átjön. A karneválban a lövöldözés jó ötlet, mint rejtett opcionális tréning, amit ha teljesítesz még jutalmakat is zsebre lehet tenni. A cézásrásegítés itt nem tűnt fel, mert elég nehéz volt megcsinálni, viszont ha a célzás a játékban is ilyen lesz, az elég nagy gáz, mert hirtelen az érzékenység az egekbe ugrik nálam és emiatt alig lehet bármit is eltalálni. A karaktermodellek szánalmasak, borzasztó ahogy kinéznek/mozognak. Hihetetlenek azok a távolba révedő szemek, miközben hozzád beszél (pl: eladó lányok).. Arról már nem is beszélve, hogy az egész város klónokból áll, és ez mondjuk akkor elég illúzió romboló, amikor zsinórban a sokadik ugyanolyan karakterhez mész oda. Nagyon remélem, hogy Levinék gyorsan összedobnak hozzá egy tisztességes nagy felbontású textúracsomagot, mert nagyon ráférne.
    Nagyjából ennyi egyelőre. Hogy tetszik-e a játék? Az eddig látottak alapján nagy potenciál van benne, de sajnos a Bioshock első részének számos hibáját látom megismétlődni, ami nem jó jel.

Új hozzászólás Aktív témák