Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Gunn
csendes tag
Sziasztok,
MSI K8N NEO 4 FI lapom van a gépben. Pár napja azt vettem észre, hogy kikapcsoláskor, miután a rendszerből kilépett és már a monitor sem kap jelet, nem áll le, hanem ég mind a 2 led és egyszerűen nem kapcsol ki (ha folyamatosan nyomom a power buttont akkor sem) csak kb. 2 perc után. Aztán bekapcsoláskor is a bekapcsolás után 2 percig úgy pörög, hogy ég mind a 2 led és csak utána indul a rendszer. Mára pedig már nem is kapcsol be egyáltalán, bekapcsolás után ismétlődő hosszú síp amíg le nem állítom, közben mind a két leg világít és ennyi. Még a monitor sem kap jelet. Tehát mostmár el sem indul. Ez mi lehet? Köszi a helpet előre is.
U.I.: Én vagy videokártyára (MSI 7800GT) vagy az alaplapra gyanakszom. A 2 ram közül próbálgattam úgy, hogy cserélgetem őket, de akkor is ugyanez volt.
Szóval? Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Autós topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy ruhás topik
- Ford topik
- iPhone topik
- No Rest for the Wicked
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- JÉG! 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest