Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Üdv.
Egy olyan bosszantó problémám akadt, amin nem tudom, hogy lehet-e segíteni!
Nos: Kb. egy hónapja, ha bármikor kéri a gép az újraindítást, esetleg én indítom újra, akkor a BIOS már az indulásnál megáll! Viszont, ha leállítom teljesen és úgy indítom el, akkor hibátlanul elindul a gép és pik-pakk belép a BIOS-ba is, ha azt szeretném. Tehát így ebben a formában OK az indulás, de újraindítás esetén nem akarja az igazságot!Próbáltam már mindent. BIOS reset, SATA kábelek cseréje, új BIOS, Windows újra telepítés, (Ennek nincs köze a BIOS-hoz, de hátha) eredmény ugyan az, nem tudja átlépni a BIOS-t, csak ha normál módon indítom!
Na ez mitől lehet? Visszatettem azt a BIOS-t, ami a vásárláskor is rajta volt, semmi ismét megáll! Újraindítás semmi, sima start OK!
Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 17 - alap
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest