- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Üdv.
Egy olyan bosszantó problémám akadt, amin nem tudom, hogy lehet-e segíteni!
Nos: Kb. egy hónapja, ha bármikor kéri a gép az újraindítást, esetleg én indítom újra, akkor a BIOS már az indulásnál megáll! Viszont, ha leállítom teljesen és úgy indítom el, akkor hibátlanul elindul a gép és pik-pakk belép a BIOS-ba is, ha azt szeretném. Tehát így ebben a formában OK az indulás, de újraindítás esetén nem akarja az igazságot!Próbáltam már mindent. BIOS reset, SATA kábelek cseréje, új BIOS, Windows újra telepítés, (Ennek nincs köze a BIOS-hoz, de hátha) eredmény ugyan az, nem tudja átlépni a BIOS-t, csak ha normál módon indítom!
Na ez mitől lehet? Visszatettem azt a BIOS-t, ami a vásárláskor is rajta volt, semmi ismét megáll! Újraindítás semmi, sima start OK!
Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- 32GB (4x8) Kingston FURY Beast DDR4 - FOXPOST az árban!
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Hibátlan - KINGSTON 16GB 2666MHz DDR4 CL19 memória modulok
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs