- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
loxy
csendes tag
1. Nem nyomkodom a bekapcs gombot bekapcsoláskor.
- nyomok egy restartot winxpben, akkor szépen leáll kikapcsolja a monitort, majd a gép úgy néz ki újraindul a winyó olvas meg villog, aztán mondjuk RESET s a kép még mindig sehol, s ha nyomok egy hosszan nyomott POWER - t akkor kikapcsol s ha megint megnyomom akkor bekapcsol de defa biossal
- shut down - ra ugyanez csak ott kikapcsolja, majd ha bekapcsolom nem megy, de ha megint eljátszom a kikapcs bekapcs dolgot akkor megint megy defa biossal
2. Táp : Gembird 350Wattos(kb egy hónapos lehet) Feszültségek sztem rendben vannak(nem nyúltam hozzá)
Mondom a gép ment rendesen csak már kicsit zsúfolt volt és lassú az xp így raktam egy új rendszert, s azóta van ez. De semmi beállításhoz nem nyúltam közben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest