- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
loxy
csendes tag
válasz
#67688960 #20 üzenetére
Az volt, hogy olyan XP - t akartam feltenni amibe integrálva van az sp2, de telepítés közben mindig meghalt.
Aztán megúntam felraktam sima xp - t, majd rá akartam rakni az sp2 - t, de persze akkor is meghalt.
Levettem a procit alap órajelre(amúgy 1667 - 1700 - ra volt húzva az AMD XP 2000+), s felment az SP2 - is, de azóta előjött eza hibal. A gond csak aza baj, hogy így 1250MHz - en megy a gépem
Szal eza teljes igazság
Lehet tényleg vissza rakom 1667MHz - re és rakok egy új rendszert, de előtte úgy is kell most Linux úgyhogy rakok egy Linux - ot s akkor már végleg eldől mi a rossz. -
loxy
csendes tag
1. Nem nyomkodom a bekapcs gombot bekapcsoláskor.
- nyomok egy restartot winxpben, akkor szépen leáll kikapcsolja a monitort, majd a gép úgy néz ki újraindul a winyó olvas meg villog, aztán mondjuk RESET s a kép még mindig sehol, s ha nyomok egy hosszan nyomott POWER - t akkor kikapcsol s ha megint megnyomom akkor bekapcsol de defa biossal
- shut down - ra ugyanez csak ott kikapcsolja, majd ha bekapcsolom nem megy, de ha megint eljátszom a kikapcs bekapcs dolgot akkor megint megy defa biossal
2. Táp : Gembird 350Wattos(kb egy hónapos lehet) Feszültségek sztem rendben vannak(nem nyúltam hozzá)
Mondom a gép ment rendesen csak már kicsit zsúfolt volt és lassú az xp így raktam egy új rendszert, s azóta van ez. De semmi beállításhoz nem nyúltam közben... -
loxy
csendes tag
Hi!
Problémám az lennem, hogy a minap telepítettem WinXP sp2 - t a gépemre(az is volt rajta) formázott winyóra.
De mióta fent van, ha újraindítom, ha leállítom s majd bekapcsolom, nem kapcsol be a video kártya, majd kikapcsolom s újra be akkor elindul csak éppen a default bios beállításokkal. Szal minden indításkor restart(reset nem elég), majd a bios vissza állítása jön. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest