- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
Szia.
Sajna nem sikerül összehozni a régebbi BIOS visszaírását
Pedig küzdöttem vele nem is keveset. Sőt már olyanokat is csináltam amitől, már az én hajam is égnek állt
Ez alapján próbáltam, de mindig csak az f11-es bios-om marad, holott előtte sikerült az F9-et felrakni, csak az sem az igazi, sajnaPedig tökéletesen megcsinálja, a végén ki is írja, hogy ok, de valamiért mindig az f11-es marad
Szerintem még valamit mintha kellene csinálni, de azt már nem értem, hogy mit??
Amúgy F9-ig visszaengedi írni mindenféle trükközés nélkül, csak a régebbiek nem engedi.Így néz ki a fájl neve: H87MD3H.F11 már arra is gondoltam, hogy a régi átnevezem igy: H87MD3H.F3, és ezt felírni, csak nem merem megpróbálni, mert lementve meg úgy volt, hogy: regi bios. Ki tudja mit művelne vele, mert vagy jó lenne, vagy kuka az egész.
-
szmayer1
senior tag
válasz
poffsoft #3161 üzenetére
Értem, csak azért kérdeztem, mert ezt írtad: "legalább nehezebb lesz végérvényesen kinyírni :-" Gondolom azért írtad mert lámának tartasz, ami elvileg igaz is, mert mikor még utoljára biost frissítettem akkor még floppy-ról kellet megoldani. De azért kérdezek, mert nem akarom kinyírni, inkább kérdezek most, mint miután már úgy kellene feltennem a kérdesem első mondatát, hogy " Nem indul az alaplapom". Ilyenkor meg azt a választ kapnám, hogy " miért nem kérdeztél bios visszaálítás előtt" és ne mond azt, hogy nincs igazam. Illetve könnyen is tanulok, tehát ha kapok pontos leírást, akkor kinézem magamból, hogy meg tudom oldani, ha meg ezek után se, akkor az már az én hibám.
Szerk. Egyébként a biztonsági gyári másolatot még valahogy elő lehet csalogatni?
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Bios frissítés után otthoni körülmények között, vissza lehet valahogy rakni egy régebbi bios-t?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest