- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
bizoonik #3467 üzenetére
Nos a legegyszerűbb a rendszer újratelepítése volna. Viszont, hogy lassabb, ez további problémákat vet fel. (Külföldi fórumon ezt taglalják is) Mivel nem találtam manual-t a bios menüről, így vaktában lövöldözök csak. Elvileg egy energiagazdálkodási beállítás miatt is throttingolhat a procid, vagy szimplán nem engedi 100%ban kihasználni annak teljesítményét. (Másik vasakon ez a C-STATE beállítás volt ha jól rémlik) Ha downgradelni akarod a bios-t akkor a flashback-ek kell engedélyezni. (Bár gondolom ezt már nem akarod, mivel jó az új bios is) Csak azt tudom javasolni, hogy miután a végtelenségig igyekeznek lebutítani a hordozható eszközök bios funkcióit és testreszabásukat, ezért egyesével kell végignézned és értelemszerűen beállítgatni. Ha elakadsz, jelezd
Legfeljebb ketten nem tudjuk
-
MrDerekas
addikt
válasz
bizoonik #3464 üzenetére
Ha már a biosban vagy érdemes beállítgatni. A boot mode-nál lehet az efi lenne számodra a nyerő, a PXE pedig legyen disable. A SATA mode meg ahci. De jobb lenne, ha letöltenéd a támogatási oldalról a User Manual-t és végigolvasni a bios részt. Eléggé hiányos információkból próbálok segíteni, de ma már nincs több időm rá. Holnap max átolvasom én is, meg jövök pár célirányos kérdéssel. Már ha meg nem oldod addig
-
MrDerekas
addikt
válasz
bizoonik #3458 üzenetére
Több dolgot is tehetsz. AHCI vezérlő kapcsolással lehet meg tudod oldani a kékhalálozást. Valószínű, hogy a szervizben simán ráhúztak egy újabb verziót és nem állították vissza a bios beállításokat, azaz azokat, amellyel egykor telepítetted a gépet. Célszerű lenne végignézni a beállításokat és a gyári (default) beállításokat személyre szabni, ahogy a rendszertelepítéskor álltak. Esetleg indíthatod csökkentett módban a rendszert. Ha úgy stabil, akkor driver hiba lehet, ami a gyári bios beállítások miatt van. Vagy futtathatsz valami portable rendszert, ez is elég, ahhoz, hogy kizárjuk vagy megerősítsük a hardveres hibát. Én kétlem, hogy bios hiba miatt lenne kékhalál, ezért elsőnek a hibaforrást kell megtalálni.
Ha a letöltött bios-t akarod feltenni, ahhoz minek az ipv4? Nekem ez zavaros, de lusta vagyok most User manualt olvasgatni a lapodhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Asrock B360M Pro4 microATX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest