- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizoonik
tag
válasz
MrDerekas #3465 üzenetére
Megoldottam
A baj az volt, hogy nem tudta betölteni a BIOS-t miután fel akartam rakni a régit.
Az baj pedig azzal volt, hogy a rendszerindító pendrive-ot MBR partíciós sémába írtam, amíg az UEFI Boot Mode a GPT táblákat kereste. Miután átállítottam Legacy Supportra, mindjárt bootolt a WindowsMindezek ellenére köszönöm szépen a segítséged!
Viszont akkor a következő kérdés, hogy ha a szervizben ráhúzták az új verziót (ezt ami most van) mit állítsak át, hogy a teljesítményem ne romoljon? Vagy csak elég lenne egy Windows újratelepítés?Ugyanis azóta jóval lassabb a gép, és feldobja a kék halálokat, amibből 2 féle van:
a) FAULTY HARDWARE CORRUPTED PAGE
b) DRIVER POWER STATE FAILUREEzen kívül kapok egy ablakot aminek a fejléce: Update Available
Szövege: A paraméter nem megfelelő.Egy egyszerű "Ok" után megy minden tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- ASUS TUF Gaming B850M-PLUS - 3 év garancia
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest