Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfeco01
tag
Sziasztok! A probléma megoldódott bár a miértjét nem értem. Szóval a lényeg: Bios frissítés után a 3200 MHz-es memóriából max 3133-at tudtam kipréselni. A gépet tavaly szeptemberben raktam össze, azóta a memória nem volt kivéve sem megmozdítva. Bios frissítésig semmi gond nem volt, utánna viszont váratlan leállások és újraindulások jöttek sorozatban. Azóta már próbálkoztam sokmindennel (idözítés és feszültség változtatás) de nem vezetett erdményre. Utolsó lehetőségképpen megcseréltem a két memóriát a slotban és azóta megint stabil. Rendesen megy 3200-on, sőt kipróbáltam 3400 MHz-en is és ott is stabil, bár így csak 3 napig használtam. Volt Aida stressz teszt, Prime 95 és játék valmint videókonvertálás (közben filmnézéssel) és egyszer sem dőlt össze. Na most hogy egy Bios frissítés mennyiben függ össze azzal hogy melyik slotban van a memória, arról halvány elképzelésem sincs? Midenesetre köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest