- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
biglion-lord
tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Mindent megcsináltam amit csak lehetett, többször is telepítettem és az Acer oldaláról szedtem le a hozzávaló Drivereket és semmi nem oldotta meg a problémákat 3 napja szenvedek a megoldással. Este meguntam a banánt és nyomtam 1 gombot a Bios frissítésre sikerült megcsinálta aztán 1 friss telepítést kapott ismét, mert nem töltött be gondolom a rendszer másik, régi Bios-ra volt hangolva.
Miután újraraktam a rendszert Bios frissítés után a drivereket toltam föl sorban az Intel VGA Driver után kék halál újraindulás majd javítást ajánlat elfogadására katt, de nem talált problémát. A gépen 2 VGA van gyárilag az egyik INTEL a másik NVIDIA és az INTEL Driverére dobott kék halált, de olyan gyors volt, ha nem nézem a kijelzőt észre sem veszem csak annyit láttam, hogy 1 kék ablak villant és újra indult. Mivel Bios frissítés után 2x játszottam el a telepítést és már a sokadikat, így már nem foglalkozva a kék halál problémával földúrtam minden drivert a gép tökéletesen működik sokadik újraindítás után sem dobott kék halált a hang sem megy el egyet gondolva. Arra gondoltam ami a kék halált érinti, hogy amikor megkapta a Bios frissítést és újra indult a gép a HDD hirtelen felpörög amit korábban nem tapasztaltam és gondolatom szerint lehet ez okozta a kék halál problémát "olvasási probléma" mivel a 2. NVIDIA VGA Driver után már nem pörgött úgy föl a HDD persze ez így elég érdekes és nem értem, de a lényeg így már működik a gép. Mivel korábban már minden lehetőséget elkövettem a korábban leírt problémák orvoslására "hang leáll, néha fekete képernyő a gép meg megy a ledek is azt mutatják, de a kijelző sehol gombra egérre nem reagál, és csak újraindításra állt helyre.... stb." és most, hogy kapott Bios frissítést minden probléma eltűnt, remélem így is marad. Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- iPhone topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő