Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parhuzamos
csendes tag
Dannion, kérlek, indítsd el az app-ot és írd meg itt a pontos óra-percet, megnézem a log-okat. Mivel ez nem hivatalos fórum (mindkét értelmében), én sem hivatalosan vagyok itt, így hivatalosan semmit nem ígérhetek. A többi hibával kapcsolatban sem mondhatok konkrétumot. Még az is lehet, hogy rámszólnak és eltűnök. Just to set the expectations.
The views and opinions expressed in this post are my own and do not reflect the views or opinions of my employer.
-
Rival
aktív tag
Droid? Három tipp:
- Indítás után rögtön válts vissza a kezdőképernyőre, és tapizz ismét a BinX appra. (Bár ezt a hibát a legújabb verzió orvosolta, és már csak a QR beolvasást kell kétszer megrúgni, hogy működjön).
- Ha a rendszerben ki vannak kapcsolva az animációk, kapcsold vissza. (Korábban nekem megfagyott az app emiatt, hibajegyet nyitottam, elvileg ez is megoldódott időközben.)
- Töröld az app gyorsítótárat. (Ha a legfrissebb verziót használod, én leginkább erre szavaznék.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest