Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stuman

csendes tag

válasz PhoenixK #85 üzenetére

Az a baj tudod hogy korlátozottak a lehetőségeim.De ez hosszú lenne...
    majd 1x talán.

• Stuman

csendes tag

Haller.

Ha valaki még járogat erre tudna segíteni hol lehet venni ilyen "neon fóliát" vagy mit.
    Mellesleg nekem is lenne egy csomó ötletem csak sajnos ha elektronikáról van szó akkor az ki fog rajta.
    Vagy ha burkolatot kell alakítani.Az meg mégjobban.
    A betűket valahogy meg lehetne oldani hogy látszódjanak festés után de sajnos a jeleket már nem hiszem és (nekem sepc.) az azért jól jön ha rajta van.

Vagy azon gondolkozott már valaki hogyan lehetne átlátszó gombokat csinálni? Ez csak egy alap.Utána egy számtalan módon továbbfejleszthető.

Én pl. egyszer arra gondoltam hogy: ahol a billenytűk vannak kis árok annak a felát bevágni vagy nem is tudom az alját pedig lefesteni sötétes kékre ecsettel.
    Azért ecsettel mert akkor bennemaradnak a vonások, a billenytyűzetbe pedig valahogyan belecsempészni 1 de ha megoldható akkor kettő LIQUID NEON-t. (remélem jól irtam le). Tudjátok ami olyan mintha füst vagy áram menne benne.
    És bár nincs olyan sok hely a billenytűk között ha jól csinálod (kis odafigyeléssel) akkor símán úgy nézne ki mintha a billenytűk alatt víz lenne. Vagy egyéb módon is el lehetne ezt érni pl. szines fóliával.

De arra is gondoltam hogy konkrétan folyadékkal feltölteni és valahogy megmozgatni.Csak a szigeletésre kellene ügyelni.
    Persze ezeket lehet már mind megcsinálta valaki hisz külföldön lehet szines billenytűket is kapni külön.

Háát így nagyjából most ennyi ennyi jutott eszembe.

Új hozzászólás Aktív témák