- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért amit az ember boltban vesz, az nem ugyanolyan.... Lehet szebb meg jobb, de az ember saját kis rondaságát legalább ő maga alakította át! Ez például az enyém volt, ill egy barátomé a másik. Neon-féleségekhez javasolnám a google + modding párost. Amint valamit sikerül összehozni, dobj pár képet róla ebbe a topic-ba!
Sok sikert!
-
Stuman
csendes tag
Haller.
Ha valaki még járogat erre tudna segíteni hol lehet venni ilyen "neon fóliát" vagy mit.
Mellesleg nekem is lenne egy csomó ötletem csak sajnos ha elektronikáról van szó akkor az ki fog rajta.
Vagy ha burkolatot kell alakítani.Az meg mégjobban.
A betűket valahogy meg lehetne oldani hogy látszódjanak festés után de sajnos a jeleket már nem hiszem és (nekem sepc.) az azért jól jön ha rajta van.Vagy azon gondolkozott már valaki hogyan lehetne átlátszó gombokat csinálni? Ez csak egy alap.Utána egy számtalan módon továbbfejleszthető.
Én pl. egyszer arra gondoltam hogy: ahol a billenytűk vannak kis árok annak a felát bevágni vagy nem is tudom az alját pedig lefesteni sötétes kékre ecsettel.
Azért ecsettel mert akkor bennemaradnak a vonások, a billenytyűzetbe pedig valahogyan belecsempészni 1 de ha megoldható akkor kettő LIQUID NEON-t. (remélem jól irtam le). Tudjátok ami olyan mintha füst vagy áram menne benne.
És bár nincs olyan sok hely a billenytűk között ha jól csinálod (kis odafigyeléssel) akkor símán úgy nézne ki mintha a billenytűk alatt víz lenne. Vagy egyéb módon is el lehetne ezt érni pl. szines fóliával.De arra is gondoltam hogy konkrétan folyadékkal feltölteni és valahogy megmozgatni.Csak a szigeletésre kellene ügyelni.
Persze ezeket lehet már mind megcsinálta valaki hisz külföldön lehet szines billenytűket is kapni külön.Háát így nagyjából most ennyi ennyi jutott eszembe.
-
toM517
aktív tag
Sziasztok,
en egy kicsit szolidabban moddolnam a billemet csak.
Kene eloszor is angolrol->magyarra kiosztasu matrica, fekete szinben
Utana meg valami billentyuzet hattervilagitas(Az sem lenne rossz, ha a betuk vilagitanank) vagy csak valami egyszerubb megvilagitas hozza. Esetleg neonszalag is megoldas lehet? En CCFL-re gondoltam, de hat nem is tudom, az valahogy olyan snassz... Esetleg EEFL az elvileg vilagosabb, es hosszabb elettartama van, meg minden tekintetben jobb a CCFL-nel, de hol lehet vajon kapni?
Probalkoztam mar amugy azzal, hogy UV csovet raktam fole, mivel a betuk feherek gondoltam, de kb beneztem, nem igen vilagitanak megfeleloen
Osszekeni nem akarom, mert meg garancias es nem egy 2ezer forintos kacat
Aki tud segiteni barmiben is az kerem irjon privatban!
Koszonom elore is! -
Zewa
senior tag
válasz
Winner_hun #79 üzenetére
Nem teszteled le ? Illene a házadhoz! Kiváncsi lennék mien lenne..
-
Zewa
senior tag
válasz
Winner_hun #77 üzenetére
Ahoz hogy be lehesen vonni parafával.. De szerintem egy sima bill meg lehetne csinálni..
De ebben te vagy a szakértő! -
Winner_hun
félisten
válasz
!Overdose! #74 üzenetére
Mármint mihez kell szögletes bill?
-
válasz
!Overdose! #74 üzenetére
Nem kell annyira szögletesnek lennie. Meglepően rugalmas a parafa!
-
Zewa
senior tag
Figyeli mostanság vki ezt a topicot? Nem épült az elmult időbe vmi?
-
karantÉN
aktív tag
bocsi hogy nemolvastam még végig a topicot lehet meglenne a válasz is
ez a körömlak nemkopik le ?
szerintem jah de újra lehet festeni
na a kérdésem : csak kék uv van ? piros , zöld kéne
amugy tökre ugyan ez a billim van vez nélküli egered megvan még hozzzá ?
270kd silverline -
Winner_hun
félisten
miaz, hogy a gombok láccódjanak? Csak a betűk meg számok? Mert az úgy igen maerás szvsz
Bár ha türelmes vagy, akkor hajrá
Festékszórónál ha nem fújsz túl sok festéket, akkor szvsz nem lesz baja a billentyűzetnek, mert nem megy oplyan helyre a festék, ahol rosszat tenne, vagyis lehet, hgoy ez bill. függő, nálam biztos, hogy nem lenne baj
-
gasMask!
tag
Hello mindenki!
A napokban kaptam kedvet hozzá hogy kicsit átalakítgassam a gépem, és akkor már mér ne dobnám fel kicsit a billentyűzetem is?
Szal lenne pár kérdésem: 1 nem baj az ha festékszóróval festem a billentyűzetet és a festék bemegy a gombok közé?
2. Le akarom festeni a billentyűzetet de azt akarom h a gombok látsszanak. hogy lehetne ezt megoldani? visszafestem őket?
előre is kösz a válaszokat -
UPPIKA!
és vissza a témához... -
Hersey
csendes tag
Hi all!
Igazából úgy érzem egyvalaki nem szólt még hozzá Phoenix billentyűzetéhez,(naj meg médg sokan nem...) a kvázi 5letgazda, magyarul a körömlakk eredeti tulajdonosa. Azaz én.
Mindenesetre 1 jótanács annak, aki hasonló khm.. ötletre vetemedik: csakis úgy álljon neki billentyűzetet körömlakkal festeni, h minden ablakot kinyit, különben úgy jár mint én. Tudtátok, h a körölakktól is elég rendesen be lehet szédülni. Minek ide Technokol Rapid!
Igaz Phoenix? -
UP! Várom a javaslatokat bill forrasztáshoz...
Már engem is kíváncsivá tettetek! -
Bobby
csendes tag
Szia ZeUS2140!
Tudom, hogy már tárgytalan de hátha valakinek hasonló gondja van.
Autósboltban lehet kapni hátsóablak fűtőszáljavító kétkomponensű ragasztót.
Ragasztja a fóliaszalagkábelt is. A hajtogatást viszont nem annyira szereti. -
ZeUS2140
aktív tag
Hi all!
Segítsetek rajtam, mert komolyan mondom megőrülök
Hogy a #&>@># anyjába lehet billentyűzet fóliát forrastani? Az a lényeg, hogy 4 gombot ki kell hoznom külső nyomógombra. Hogy lehet ezt megoldani?
Tettem alá vékony lemezt. Nem volt jó. forrasztottam az egyik gomb alsó fóliájára egy drótot. Leesett. Ha jobban megforrasztom olvad a páka hegye előtt a fólia.
Nincs valami trükk, hogy milyen ellenállás a PS/2-es bizonyos dróton pl a ''num-enter''?
Fontos lenne és nem boldogulok vele
Előre is köszi! Életet mentene a segítség -
DLDKox
aktív tag
Énis csináltam bill moddingot igaz kb 1 éve, de azért megosztom veletek.
Bővebben: link -
Agostino
addikt
Üdv.
Én valami olyasmit tervezek mint te, persze csak ha nem gond. Kezdő vagyok ezen a téren, semmiféle elektronikai tanulmányaim nincsenek, de érdekel a dolog.
Van egy másik tervem is de az bonyolultabb, kell haver segítsége, hogy megmutassa az alapokat. Majd ha meglesz, rakok fel képeket mindenképpen.
Jut eszembe nagyon láma kérdés, de neked a uv lámpa hogyan és honnan kapja az áramot? -
Senki más nem foglalkozik a bill moddingolásával? Ötleteket várok még... mééééég!!!!!!
(burkolt UP!) -
Kiskokó
veterán
Bocs ha sutának tünök ! de a beépitett ledek hogy kapják a szuflát ?? hidbakötitek az eredeti ledekhez is tartó kábelekkel ??
-
Kiskokó
veterán
Bocs ha sutának tünök ! de a beépitett ledek hogy kapják a szuflát ?? hidbakötitek az eredeti ledekhez is tartó kábelekkel ??
-
UP!
Csak hogy viruljon a fejem ezek után.... -
Szitya
tag
gyönyörű, nagyon teccik!!!!
gratula Főnixnek!!!!! (a képen egyébként az én gépem láccik)
-
Tom05
csendes tag
szééééép
én is résztvettem benne!!!
(körömlakkoztam az ENTERTEgyetértek ősrégi barétommal
(Phoenix)...Modding Forever...
ÉLJEN az AMD!!!!! -
hcstuning
tag
Nekem nem megy a link
hcs -
<<Ice>>
tag
Csak venni kell flexibilis neont, és ráaplikálni a billentyűzetre..
-
Doki16
addikt
ez tök jó lett hogy csináltad?
-
<<Ice>>
tag
Hi, szép munkák. Én is csináltam egy kis bill. modding-ot már vagy 1 hónapja.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
sube
aktív tag
Jha ertelek
Hat, nem szivesen szoszmotolok vele mar, mukodik, kinez vhogy, vilagit aztan jovan
Anno a multibillek ala akartam rakni meg kek ledeket, csak hogy olyan balfaszul van kialakitva, hogy vagy 3 reteg muanyag van amin atkene mennem, de akkor is csak egy pontot tudnak vele megvilagitani
Szal marad igy
-
sube
aktív tag
Ha mar van egy ien topic akkor en is bekontarkodok ide egy egyszerubb moddal
Ujabban mar a Tv m taviranyitojaval is tudom villogtatni ezeket a ledeket(TavIR)
-
válasz
Winner_hun #22 üzenetére
Egy kis progit lehet innen leszedni, amivel billentyűkhöz/billentyűkombinációkhoz lehet funkciókat hozzárendelni.
mod: De tényleg csak az egyszerűség jegyében...
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
válasz
(Kolombusz) #9 üzenetére
-
válasz
Winner_hun #18 üzenetére
Csak neked, csak most, csak az egyszerűség jegyében: Bővebben: link
De akkor is tetszik!Gratula!
-
Side_
aktív tag
Sztem simán elég felészerelni egy neont (búrával), vagy pár ledet. Lényeg, hogy csak lefelé világítson a billre. És kész
(Ja, és a fehér a legjobb szín, mert a többi egy idő után igen zavaró lesz.) -
válasz
Winner_hun #14 üzenetére
Az asztallap nekem pont eltakarja a neont, szal nem látok bőle semmit, de a bill tartót teljesen bevilágítja! Ahhoz viszont túl gyenge a fénye, hogy önmagában elég legyen...
mod:
Az első képeken levő pedig egy barátomnak készült. Szerinte sem zavaró, mivel a látható tartományban elég halovány a fénye...
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
ezt a topikot nekem kellett volna nyitnom
-
Gergello
addikt
válasz
Winner_hun #5 üzenetére
okos, okos
-
Winner_hun
félisten
-
Gergello
addikt
válasz
Winner_hun #3 üzenetére
most mire is jó ez? bele tudod dugni a soros nyomtató portodat? , vagy nem is az csak áram ellátás?
-
Winner_hun
félisten
csekkdisz: Bővebben: link
-
Gergello
addikt
Nagyon zsír
és a gombok tapintás mennyit változott?
-
Hozzávalók:
1db UV-s neon
1 üveg UV-s körömlakk (az asszony készletéből)
vezeték
2-3 adag türelem
csipetnyi fantázia
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest