-
Mobilarena
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
válasz Synthwave #19 üzenetére
Szép lista Nekem erről egyelőre a Ni No Kuni és a Valkyria Chronicles van meg, mindegyik zseniális a maga műfajában. Az Final Fantasy X HD-t Vitára tervezem majd a nyár végén, a Disgaea 4-gyel együtt. Az Eternal Sonata-ról jókat hallottam, lehet még egyszer az is sorra kerül.
Meg van még a Resonance of Fate és a Folklore, amivel szerettem volna játszani, de aztán máshogy alakult.A Slime draws near! Command?
-
nonsen5e
veterán
válasz Synthwave #19 üzenetére
Most mobilnettel vagyok, az is már lassított, szóval nem tudom őket megnézni, de könyvjelzőztem.
FF az alap, még nyáron beszerzem, de a XIV:ARR + a Diablo 3 eléggé leköt még.
A többire mind igaz, hogy viszonylag szolidabb ("csökkentett") japánságú? - Ezért mondtam, hogy pl. FF-hez hasonló mértékű akkor az bőven jó, max egy kicsit lehet japánosabb. Láttam még régebben pár dolgot amit linkeltél, hát van pár eléggé elvadult darab. Aztán lehet ha nagyon belemelegszem jöhet a többi is. )
Egyelőre a PS3 címeket, később esetleg jöhet régebbi is. Windows Phoneon pl. nagyon élveztem az FFIII-at.Ezeknek beszerzési helye ebay és egyéb külföldi webshopok, vagy Magyarisztánban is hozzá lehet jutni legalább egy részükhöz?
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Napelem
- Autós topik
- Durrogtass
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest