- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
Benji77 #3443 üzenetére
Dehogy is.
Kapkodas akkor lenne ha fele enyi ido alatt akarnam szetszedni.
Multkor neztuk a noti aljabol a kb 20 csavart alid 30 masodperc alatt lehet kitekerni geppel.
En rendes gyari delvo csavarbehajtot hasznalok.
En mikor gyarba dolgoztam egy TV hatlapjat egy munkasnak 45 masodperc alatt kellett becsavarozni es 14 csavar volt benne.Itt nincs kapkodas minden precizen szett es ossze van teve,de lehet az hogy 15-20 ezer laptopot szetszedtem eletem soran lehet rutinnal szamit mar
-
Tamás9x
őstag
válasz
Benji77 #3389 üzenetére
Nem lovagolok, lovagolunk, kíváncsiak vagyunk, az már más kérdés hogy mit hazsnálunk, de attól még izgatja a fantáziámat, hogy mire jó vagy mire nem
Minden ember megkóstolja az ízesített sört...Ne vegyük már ennyire komolyan ezt az egészet
Befolyt az ezüstpaszta a gpu és a memóriák alá is
-
ielektros
senior tag
válasz
Benji77 #2993 üzenetére
Itt sem olyan nagyon megy am. De hivatalosan nem tudod megcsinalni mert kell adni 1 ev garit. Vagy is meglehetne, de akkor a forrasztasra kell adni 1 ev jotallast. viszont a jotallasi ido elso hat honapjaban ha betojik a reballos chip akkor valahogy bekell bizonyitanom hogy a chip alatt a forrasztas az jo. Ki fizeti ki a rontgent? A masodik hat honapban mar az ugyfelnek kell bizonyitania. De mi a garancia, hogy kibirja minimum 6 honapot. Azt vagom, hogy Magyarorszagon ez sajnos nem megy... De itt 80 millio ember el. Meglehet talalni a fizetokepes keresletet szerencsere es ha eleinte kevesebb is a melo, a sok pozitiv visszhang majd meghozza a gyumolcset.
Nem akarod eladni a mikroszkopodat?
beleszerettem es nem talaltam eddig olyat vagy hasonlot. Tegnap kelt el egy olyan mint a tied 320euroert. Annyit nem akartam kolteni.
-
ielektros
senior tag
válasz
Benji77 #2876 üzenetére
Amikor kinabol megveszed az arut azaz importalod. Errol a DHL kiallit neked egy szamlat amit ugyan ugy koltsegkent lelehet irni. Mivel az osszeget befektetted alkatreszbe igy az kiadas. Persze ennek akkor van ertelme ha a kinaival nem iratsz ra 20 forintos erteket a csomagra. Ez baromsag mert valoban nem kell vamot fizetned erte akkor, ellenben nem tudod a teljes kiadast leirni a jovedelmedbol. Magyarul tobbet buksz mint keresel vele. Az egesz eves konyveleseim atnyalazasa ezt mar bizonyitotta. Pedig eleinte en is vertem a konyvelot, hogy baromsag. Aztan nem. Ha meg EU-bol veszel chipet akkor lehet, hogy bruttoban 30%-al dragabb, de ugrik a helyi afa az arbol es nincs vamkoltseg. Aztan meg ugyan ugy koltsegelheto az eves jovedelembol. Szoval ezt erdemes tenyleg atragni mielott nekiesel. Ki kellene szamolni, hogy mennyi penz az ami ebben a temaban erintett. Es rosszabb esetben is kihozod nullara de akkor minden hivatalos.
Nem celszeru rogton a fekete utat jarni (nem allitom, hogy igy teszed) mert a feket penzbol novekedni nem lehet. Lehet belole BMW-t venni talan, de ceges szinten valos erdemi novekedest nem tudsz csinalni hivatalosan. Azzal meg nem emelkedik a ceged erteke. Ha meg a cegednek nincs novekvo tendenciat mutato erteke akkor nem tudsz a nagyok szintjere eljutni ha bele gebedsz sem. marpedig egy jo szakembernek gondolom ez a celja.
-
f27
senior tag
-
ielektros
senior tag
válasz
Benji77 #2865 üzenetére
mire gondolsz pontosan a koltseg elszamolasnal?
ha nemetbol veszel chipet es olyan az ebay-es ajanlat, hogy benne van az MwSt azaz az AFA akkor alapbol 19%-al olcsobban megveheted ha van EU-s adoszamod. Az eves jovedelembol pedig koltsegelhezo azaz a kifizetett osszeg utan nem adozol. legallabis itt ilyesmi.
-
ielektros
senior tag
válasz
Benji77 #2771 üzenetére
Pont ezert mondtam en is, hogy ilyen celra ennyi penzert nagyon jo vetel. En is most egy olyat keresek ami szinten olyan 20cm-es fokusztavlolsagbol is meg jo es olyan 20-30x-os nagyitast tud. De ami a masik fontos, hogy ugyan olyan modon forgathatot akarok en is mint ez a lengyel PZO.
-
Mosuka
aktív tag
válasz
Benji77 #2537 üzenetére
És akkor még keveset is mondtál.
Azért az 5 milla egy kicsit erős. Biztos nem jó dolgában csinálja mindenki amit tesz, sokan a megélhetésért. Képzeljétek elkapják, ki kell fizetnie vagy visznek mindent. Gyakorlatilag teljesen egy életre nullára rakják. Aki meg bankot rabol, vagy szét csalja magát, -engem is átvertek- simán éli világát, hiába szólsz a hirdetőnek (nem HP) tovább csinálhatja. És elkapják ül fél évet, és akkor mi van? Kezdi előröl.
Nem védeni akarom őket, mert nekem sem kevésben van már, pedíg még nem is hirdettem magam egyszer sem, tehát profit nulla. Majd ha minden ok, és megy is, majd akkor. De nekem nem is a megélhetésem múlik rajt.
Azt kellene a feketézőknek megérteni végre, hogy a minimálisan a társadalmi rendszert tartsák be, és igen is ők is adózzanak, mint mi. Több mint 20 éve fizetem az adókat, nem is keveset. Nem nagy áldozat azért, hogy nyugodtan aludjanak. Ha meg olyan balfasz, hogy csak az olcsóságával tudja megfogni az embereket, akkor menjen kapálni, azért is fizetnek.
Írom mindezt azért, mert biztos lesz és van is olyan aki olvassa, és magára ismer. -
robick5
tag
válasz
Benji77 #2393 üzenetére
No igen,de akkor a gépen még mindíg magasabb hőfokot kell megadni 6-10 fokkal a profilokban nem
,de én pont ezt szeretném kiküszöbölni,nem lehet ezeket kalibrálni,én egy műanyag fröccsüzemben dolgozom mint gépbeállító,Battenfeld gépeken,de azokat akár zónánként is lehet tanítani,illetve kalibrálni a tényleges hőmérsékletekhez,szoftveresen,ezeknek nincs valami szervíz menüje,amit egyszerűen elő hívsz majd a szükséges beállításokat megcsinálod és kész.
-
ielektros
senior tag
válasz
Benji77 #2309 üzenetére
Ahh az a profil is ossze vissza van. Mindjart ranezek. Mivel a Honton menujevel nem vagyok joban igy semmi nincs rendesen elmentve soha. Van egy tablazatom amiben benne vannak az eredmenyes profilok es nemi tapasztalat hozza. Es a szerint szoktam allitgatni az egyik gyarilag elmentett profilt.
-
ielektros
senior tag
válasz
Benji77 #2117 üzenetére
Ha ezer nem ertem. Mivel vagy 12 eve profi az ember (azt csipogjak a verebek
) igy vagy meg akkor vette amikor luzer volt (11,5 eve) vagy lehuztak mint a xaros gatyat. Namarmost akkor szumma. Vagy 11,5 eves kinai fluxot arul (akkor meg alig volt ennyi vacak) vagy atakar verni es kinainak adja az eredetit
-
válasz
Benji77 #1954 üzenetére
Nagyon durva, hogy hivatalosan kínai állampolgár vagyok a T-nél, mert a kínaiak jobb tarifát kapnak mint a magyar előfizetők. Ez tipikus hungaricum; idejön az országunkba egy külföldi (német) cég és pofátlanul szarabb áron szolgáltat annak az országnak az állampolgárainak ahol nyereséget termel
-
robick5
tag
válasz
Benji77 #1923 üzenetére
Közvetlenül én nem,de aki nekem szokott rendelni,ő már hozott ,eddig nem volt egyikkel se probléma,de szerintem ehez a chip rendeléses dologhoz inkább szerencse kell.
Esetleg valaki nem akar egy chip butikot vagy turkálót nyitni
Beugrok egy inteles sb-rt,vagy 10dkg nvidiát a jobbikból -
nahunn
tag
válasz
Benji77 #1923 üzenetére
Ja azért a see-ic is megéri a pénzét.
Chipeket többnyire jót és tényleg újat küld, de pl fluxot olyan szart küldtek, hogy a sima víz is többet ért kb.
Megegyeztünk h visszaküldöm egy hibás chippel együtt és refundolnak, erre csak a chipet refundolja. Kérdezem, h mi van, hát mert ő nem mondta, hogy a fluxot is visszafizeti de ha nagyon akarom akkor visszaadja csak akkor nem tudja h a jövőben fog e tudni velem üzletelni,
most meg azt írja, hogy írta hogy küldjem vissza a chipet is meg a fluxot de csak a chipet refundolja,
így hangzott angolul amit írt:pls return this two items back to us, once we got all, we will refund all to you
szegény nem tudja h tudok neki a az elmult 60 napra kb 20 negativot küldeni és asszem lassan meg is teszem,
utálom ha hülyének néznek -
válasz
Benji77 #1913 üzenetére
Nálunk is ez van... De fasiszták leszünk és be fogjuk egyes típusoknál vezetni, hogy csak a chip cserés gépekre adunk normális (60-90 napos) garanciát. Ez főleg a HannStar alaplapos gépekre vonatkozik. Egyes chip-eket meg egyszerűen nem érdemes újragolyózni, mert a kétszeri melegítés jobban betesz nekik mint az egyszeri reflow; ilyenek a RS sorozatú AMD hulladékok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest