- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoax
senior tag
válasz
ielektros #2719 üzenetére
Természetesen vannak sokkal olcsóbbak is, azért ezt a linket szúrtam ide, mert itt látszik a típusa.
Én sem ennyiért vettem!Viszont érdemes lenne elgondolkodni, hogy lehet a fűtőbetétjét átépíteni egy ilyen kínai csodába, ugyanis ez legalább kerámia! Már vagy 6 éve használom, de az istenért sem akar tönkremenni...
Jah? Azt elfelejtettem, hogy van Magyar forrás alkatrész utánpótlásra! -
-
Vizsgyi
csendes tag
válasz
ielektros #2622 üzenetére
Értem, csak ez egy elég tág tartomány szerintem.
Én általánosságban fixen dolgozok, vidéken. De az árat sok dolog befolyásolja persze. Chip ára, laptop (működő) piaci értéke (30.000Ft-os notit nem javítok azért csillagászati áron). Tehát érted akkor az én szemszögemet is gondolom. Persze vannak drágább javítások is, pl az újabb notik, amikhez tényleg össze kell vadászni mindent. A régebbieknél meg már ugye rutinból tudja az ember hogy milyen gyermek betegségei vannak. Na de amire ki akartam én lukadni az az volt hogy van egy fix ár, illetve így nem is fix, hanem egy kiinduló ár. Ami leginkább az én munkadíjamat és rezsi költséget takarja. A többi meg chip és laptop piaci értéke. Vagy mi a szösz -
Tamás9x
őstag
válasz
ielektros #2619 üzenetére
Sajna ez nálam nem így megy mint nálad, ha ekkora árakkal dolgoznék Szabolcsban akkor havi 1 noti jönne le hozzám
Bár ami eléggé lényeges dolog, hogy nekem ez a hobbim, hogy meddig lehet bővíteni egyes típusokat, sőt a párom is besegít a munkába, neki még 1 óra szétszedni egy notit nekem ha 20 percnél tovább tart az bajt jelent, itt a tapasztalat és a rutin a döntő.Le lehet mindent adózni és papírozni, de akkor senkinek nem lenne élete, barátoknak, meg lehet oldani okosban, és ezt rendszerint durván meg is hálálják, hibás komplett gépekkel, alkatrészekkel akármivel, ez is döntő szempont.
-
Tamás9x
őstag
válasz
ielektros #2593 üzenetére
Nincs 3 ora munka vele egy flash max 15 perc+a rework ideje.
A flash el olyan problemaim voltak, hogy particionalva volt es hiaba irtam at a vga particiojat nem akarta megenni a gep azt a bios verziot, sajna ebben nincs tapasztalatom, igy lehet mast is modositani kellett volna.
Sima soros eeeprom holeggel leszedve iras utan azonnal mukodott.
Regebbi notiknal pl nv7300 - 8400 ig fejezoleg ertelmetlen cserelni.
De ez csak az en velemenyem.
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #2605 üzenetére
Joo ebbol kiindulva minden kinai
Akkor nevegyunk semmitEddig olyan 250-300 chipet vettem tole es egy hibas sem volt.
Vettem tole kb 25-30 db with ball osat is.
Az is jo volt mind.Viszont ebay rol vettem 5 db fx-350. Gput ujat see ic haverunktol.
Mind az 5 rosz volt es nem csereli ki. -
f27
senior tag
válasz
ielektros #2540 üzenetére
Igazad van.
Ha annyira csalni akar csaljon maskep.
En mar megelegszek annyival,ha befizeti a havi bert a vallalkozasara!
Onnantol megerdemli hogy a piacon legyen.
Akkor mar nem fog 3 ezerbe hegeszteni nefed,mert rajon arra hogy havi 80 ezer csak a semmire azt kikell termelnie ugy hogy aranylag ne vegye eszre mint kiadast -
Mosuka
aktív tag
válasz
ielektros #2525 üzenetére
Jó reggelt, egészségedre
Egy banális kérdésem lenne. A forrasztót hány fokra kell állítanom, tisztításhoz? A páka hegyén mért hőmérsékletre gondolok, mert a gépen mutatott eltér. Egyáltalán van ilyen, hogy ajánlott hőfok?
A sör később jön, miután leszedtem a vilmoskörte fáról, a pálinkának valót. Kell gondolni az unalmas téli napokra is -
f27
senior tag
válasz
ielektros #2510 üzenetére
750 bol van bontott is azt tudok adni 7 be
Ujat 10 be
770 ujat 12 be
771 talan 1 db van sajna
A 750 max 256 mb tud kezelni.
A770 pedig 512mb tud kezelni.
A 771 ugyan az mint a 770 csak ujabb datumot irtak ra es azt hiresztelik rola hogy jobb stb ... De tok ugyan az a chip. -
-
robick5
tag
válasz
ielektros #2384 üzenetére
Ugyan úgy csináld mind a noti bga-t,csak nyújtsd el a profilt vagy 1,5-2 percel,illetve a csúcson tovább ne kapkodj,megtévesztő lehet a szélénél már szépen megolvadt,na akkor várj még 10-15 sec-t,hogy a közepe is elengedjen,és már lenn is van.Illetve egy jó tanács a sima vákumpumpa nem bírja el,inkább csipesszel álj neki,mert úgy vissza esik mint híg trágyába a tégla
.
Illetve majd el felejtettem az alsó fűtést jó 10 fokkal írd fel,baromi vastag a panel -
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #2331 üzenetére
Ket kamras 4 ventillatoros kazan.
A forro levegot cekazzal adja de ugy hogy nem kozvetlen adja ki hanem keveri a levegot belul.
Ha jol emlexem 2000w futes van benne.Also futes ugyan az ment neked felul csak 1500w ba
Es 6x 800w qvarc cso az elomelegito ami 500 fokot kepes tolni 20 masodperc alatt -
d3lete
aktív tag
válasz
ielektros #2274 üzenetére
jó is az
Volt egy szar p4 es lapom még semmi iylesmim nem volt meg semmitsem tudtam csak hogy mi lehet a baja. elkezdtem melegíteni hőlégfuvoval teljesen közelről, a régifajta elkó oylat pukkant az arcomba... beszartam. egy jó nagy 1500 mikrós. Azóta nagyon vigyázok velük. Ha kell nedves törölközöbe tekerem az egész kócerájt...
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #2186 üzenetére
Anyira nemroszabb mint egy winfos .
Itt azert joval kisebb a hekelesi arany mint a winfoson.
Safari az egyik legbiztonsagosabb bongeszo a vilagon.
A wines szarokon se a goglecrom vagy a roka nemved meg semmitol.Nekem van egy szervizlapom az van rajt hogy agepen tarolt adatokert es jogtisztasagaert semilyen feleloseget nemvallal a szerviz.
Utanna az van irva amenyiben postan erkezik a gep abban az esetben automatikusan elfogadotnak veszuk. -
robick5
tag
válasz
ielektros #2182 üzenetére
Nem gáz,nekem szintén van egy ,illetve 2 vinyó(1ssd) ilyen esetre.De már nem egyszer fordult elő,velem,hogy simán csak a rendszerrel,illetve a winyóval volt a gond,utána meg magyarázkodjam a kuncsaftnak nálam nézd szépen megy neki meg nem indul,kékhalálozik a ha berakta hdd-jét.
f27:
Azt azért nem akarod komolyan mondani,ha eladsz egy win7-el formázott hdd-t az egy komolyabb hackernek problémát okozhat
Ha valakinek viszont olyan infói vannak a rendszerén (én pl. saját hdd-t nem adok el senkinek) illetve ezt javaslom másnak is,használja amíg megy,ha beadta a kulcsat akkor 8-10-s fúróval két luk oszt csókolom.
A másik dolog ez pont olyan lenne,mint ha elmész az orvosodhoz és nem vagy hajlandó levetkőzni,mert nem akarod,hogy lássák a traktoros tetkódat.Ha nem bízol meg egy szervízesben akkor verd szét a géped és vegyél másikat,erre csak ezt tudom mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest