- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Hagyjatok mar beken a rohadt fal szinevel. Ez egy iroda
Aszony fele ilyen szinu. De mar kezdem azt is belakni. Csak hat valoban kicsit ehh
A faszen nem jo. Akkor mar vegyestuzelesu kell es tudsz mindig dobni ra egy kis alkohols rongyot amikor a profil mar reflow fazisban van. Az a baj a faszennel, hogy nehez profilt kalibralni mert a szen futoerteke nagyon valtozo.
-
Tamás9x
őstag
Már most akkora az egóm, hogy oldalazva kelek a lakásban, holnap reggel hívhatom a munkásokat, hogy bontsák ki a közfalakat
Igyekszem, bár mostanában a lustaság vesz erőt inkább az emberen .
BluePanther U480 GPS-t senkinek nem ajánlom, sikerült megcsinálni, de úgy gagyi az egész ahogy van
-
Tamás9x
őstag
Kérdés mihez képest olcsó
Nemrég emeltem az árakat egy fórumtárs javaslatára, megérte, kevesebb a "faszagyerek" akinek 2000ft ért kellene megcsinálni a "nem nyúltak még hozzá" német használt notikat
Amíg én is tanulom addig olcsó, de mi hint kitanultam elkérem az árát. Igyekszem tanulni tőletek, hogy ne legyek balek.
-
ielektros
senior tag
Az hulyeseg, hogy kinaban 2 ember foglalkozik vele. Ezt te sem mondhatod komolyan...... Ott ha 2-nek megy a biznisz akkor azonnal elkezdi 200 masik is. A szalak azert tunik ugy, hogy osszefutnak mert sok cegnek az ugynokei kozosek. Egy egy ugynok van, hogy 6-8 ceget is visz. 300 ceg van egy toronyhazban ugyan ebben az uzletagban elkepzelni nem merem mennyi skype-os Suna dolgozik ott meg spammel egesz allo nap.
Ott van Shenzhenben Guangdong tartomany, Futian negyed, minden epuletnek kulon iranyito szama van es 40 emeleten csak es kizarolag chip ertekesitessel foglalkozo cegek akik szerintem tobbynire "recycling" alapon szerzik be a BGA-kat... En regebben amikor meg teljesen mas berendezesek javitasa volt a fo profilom, eloszeretettel rendeltem, mert beszereztek olyat is ami nem is letezett addigViszont sajnos a PC ipar meg a kinai parositas elkurvitotta ezt az uzletagat is. Erszesem szerint szep lassan de biztosan Kina hibatlanul belefog dogleni ebbe a stilusba amit jatszik mert nagyon atlathatova valnak a meretes hazugsagok.
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
6 darab bizony, ömlesztve hozzák
fene tudja honnan, de a 6 ból csak 2 sikerült. angliára tippelek, mert mind fehér pasztás volt, és melegítgetés jelei, ami púposodással jelentkezett Biztos amikor felbontottam a burkolatot a kezem akkora hőt adott neki, hogy azonnal megsült a notiban a nyák
) na meg a jól bevált grap pad hiánya
Hmm bundáskenyér, vagy sültkrumpli között vacilálok én is
-
Benji77
aktív tag
Az, hogy te nem találsz megfelelő chipet még nem azt jelenti, hogy nem fellelhető. Csak kb. dupla áron szerezhető be mint a "hagyományos" chipek. Ergo nem nagyon éri meg.
ATI-ból is van szemét bőven a piacon. Ez is köztudott.
De én azért az Nvidiát -t nem írnám le teljesen. -
Tamás9x
őstag
-
mobileman
senior tag
Ja, azt nem írtad, hogy kérdés lesz, úgy tűnt, hogy valami történetet akarsz leírni, nem javítást..
Mért ne lenne hiteles alkatrész, ez 2010 utáni gyártású chipre cserélve javíthatóak..
Csak meg nem mondom, hogy ezzel meddig bírja, ha 1 év, akkor az már jó időnek számít, hisz egy gyári új gép is csak ennyi garival kerül a boltba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Hegesztés topic
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest