Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobileman
senior tag
-
Halottatok már az új technológiáról?
Azt hiszem dobhatjuk ki a gépeinket
-
Én szívesen cserélek Veled. Még rá is dobok $
Valóban többet tud az UNI-T, de én pont azokat a specifikációkat nem használom. Nem mérek mikroáramot, nem ezzel csinálom a mérésgyűjtést (USB), nincsen szükségem a hordozhatóságra (elemes üzemmód).
Viszont hiányzik a bargraph és az UNI-T rohadt nagy!! Nem néztem meg, hogy mekkora mikor megrendeltem és most meg alig férek el az asztalomon ! -
Piedon
tag
válasz
KillHates #90 üzenetére
Szemezgettem vele, de aztán végül egy Mastech M9803R lett (többek között azért mert fórumokon leszólták ezt az UT-t). Ez sem a legtökéletesebb, de nincs szívem kiadni pénzt egy Agilent vagy egy Fluke asztalira, mert azok nagyon húzósak. Használtan meg amit találtam, azt mindig vagy elvitték, vagy nem szállított kis hazánkba. És, hogy miért pont asztali? Van kézi multi, de a hócipőm már tele volt, mert a nagyobbik multi ette az elemeket (most már sajnálom, hogy anno megvettem).
-
-
Piedon
tag
válasz
KillHates #87 üzenetére
Ne már! Lazán van 200 alatt, sőt 100 alatt is új Rigol.
Lehet, hogy naív kérdés, de nem próbáltad a gombokat hosszan nyomni? Mert a Rigolnál akkor jön elő a help menü, amiben kiírja a különböző gombok üzemmódjait.
Mondjuk én egy asztali multival leptem meg magam, de psszt, mert még nincs Karácsony
-
Hali!
60 ezerért vettem, újjonnan én bontottam ki.
Azért a Rigol egy másik (komolyabb) világ. Olyat szerettem volna én is, de az elég húzós. (pont a "tuningolhatósat" néztem ki, de 200 alatt nem találtam normálisat, csak céges leselejtezetteket, bagótól sárgultakat.
Ez a Jingce inkább a régi TEK TDS210-esem koppintása.Ott a pont: ez a leginkább találó és érthető meghatározás
-
válasz
mobileman #82 üzenetére
Néha hibakeresésnél nagyon jól jön. A referencia rajzokon a mérési pontok adatai meg vannak adva, így nagyon könnyű kiszúrni, pl. ha egy GPU mellett az egyik RAM elszáll.
De az igazi hasznát akkor veszem mikor fejlesztek valamit, CNC kommunikációs hidat, vagy egy új vezérlési sémát egy perifériához.Az FFT modul a gyors Fourier tranzformáció: ez a funkció a digitalizált idősávot a megadott forráson átalakítja az értelmezhető frekvenciatartományba.
Érthetőbben: a hullámforma eltérést mutatja meg az FFT grafikon függőleges amplitúdójában.
Ez általában a fél Millánál kezdődő szkópok jellemzői. -
Piedon
tag
válasz
mobileman #84 üzenetére
Dehogynem, jó a Rigol, csak kíváncsi vagyok mennyibe kerül most egy ilyen. Amúgy első körben google-ban kerestem, de ma béna vagyok, mert egyszerűen nem találtam róla semmit.
Amióta megvettem a szkópomat, nem nézegettem árakat, mert mindig a vásárlás után derül ki, hogy van jobb, olcsóbban
-
Piedon
tag
válasz
KillHates #79 üzenetére
Üdv!
Mennyiért vesztegetnek most egy ilyet? (Ha nem publikus jöhet privátba is).
Kicsit hasonlít a Rigolomra, bár az eredetileg 50MHz-es (és nagyon egyszerűen lehet belőle 100MHz-es verziót készíteni)
FFT= Fast Fourier Trasnformation, lényegében a szkópból egy spektrumanalizátort csinál.
-
-
Sziasztok!
Eladó sorba került a szkópom:
50 MHz-es!!, új akkumulátorokkal, gyári tápegységével, ütésvédő gumikerettel, gyári FLUKE mérőkábel-hegyekkel, golyóálló fém bőröndjében. 55 ezer pénz lenne, de csak az ittenieknek.
-
G4bor24
újonc
sárga ledes ps3
Sziasztok!
Nem vagyok szakmabeli és bocsánat is ezért, viszont van egy ps3-mam, ami már egy éve porosodik a polcon. Elhatároztam, hogy szegényt feltámasztom és a segítségeteket szeretném kérni ebben. Valószínűleg azért lett sárga ledes, mert a sok túlmelegedés miatt elváltak a golyócskák az alaplaptól vagy a cpu-nál vagy a gpu-nál (vagy mindkettőnél), mivel ezek nem tartalmaznak ólmot, amitől rugalmasabbak lennének. (Ez az ólmos dolog nem tudom mennyire igaz, neten olvasgattam ilyeneket.) Olyan embert keresek, aki újra tudná "golyóztatni" a cpu-t és a gpu-t lehetőleg valamilyen tartósabb megoldással, mert a gyári csak 2 évet bírt. Nagyon hálás lennék, ha valaki megjavítaná.
Előre is köszönöm.
-
Benji77
aktív tag
Az enyémen ez van:
Alcohol Isopropylicus
víztartalom:0,024%
Tartalom >99.9%
Nem illó anyagok:3 ppm
sűrűség: 0,788
törésmutató:1,378 -
Benji77
aktív tag
Az Isopropyl magában kevésnek bizonyul. + Aceton bele és teljesen ok. 2:1 arányban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest