Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz formula01 #1287 üzenetére
"Szóval... " Katasztrófa .
Mondjuk azon én is elgondolkoztam már hogy megjelent az USB-C. Sok ember rácsattintja külső kijelzőre játszani. HA nincs HUB akkor nem lehet egyszerre tölteni és kijelzőn a telefon. Gyorsan lemerül - gyorsan szaporodnak majd benne a töltési ciklusok és tényleg gyorsan lehet majd aksit cserélni.
-
kchris78
veterán
válasz formula01 #1140 üzenetére
Igen . Mondjuk most "menő" ilyen kütyüket venni, amikor egyetem alatt vettem a windows ce gépet meg a nokia7110 IrDa-n összelőve beléptem a Neptunra RDP-vel és jelentkezgettem az órákra, úgy néztek rám az IC-n (vonat) mint ha földönkívüli lennék... Érzésre akkor amennyi az átlagfizu volt drágábbak voltak ezek a cuccok. (emlékszik még valaki a nokia communicator áraira? vagy pl a psion 5mx illetve a színes psionokra, bár azok inkább tabletek voltak)
-
judas13
addikt
válasz formula01 #1117 üzenetére
Igen. Gyanús is volt nem kicsit. Milliós darabszámoknál mindig is lesz néhány úgymond hibás termék.Vagy ami annak látszik
M1995
Szeretem a minimet, annyira észrevétlenül hordható, hogy nem egyszer történt már meg, hogy keresnem kellett a zsebeimben, hogy nálam van-e egyáltalán? Használt közben, olvasásnál egyebeknél persze nálam legalábbis már érződik, hogy kicsi. Valamit valamiért persze...de váltanom kell(ett) egy nagyobb kijelzőre...
koxx
Ennyi problem solved
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
zsoltyyy
senior tag
válasz formula01 #834 üzenetére
i12 30p alatt 50%ra tölt 0ról. Ez egy munkanapot lazán kihúz, de persze biztos van olyan ember akinek ez kevés, nem is erről van szó, de szerintem a nagy átlagnak ez elég.
Pár példa:
s23: 25W wired, PD3.0, 50% in 30 min
s23 ultra: 45W wired, PD3.0, 65% in 30 min
z fold 5: 25W wired, 50% in 30 min -
aktív tag
válasz formula01 #795 üzenetére
„Igen, pontosan ez a helyzet.”
Köszönöm a visszajelzést.
Ami a tokokat illeti, az én tapasztalatom nagyon vegyes. Döntő többségében az átlátszó tokok bizony hajlamosak sárgulni, akad üdítő kivétel, de ez ritka. Említetted a Samsung Galaxy S7 típust, ilyen nekem is volt és nagyon kedveltem, ahhoz anno egy Nillkin tokot választottam, ami bő egy év alatt még nem mutatta a sárgulás jeleit. Sajnos, a típusára már nem emlékszem.
Ami a félreértést illeti, nem az volt vele a probléma, hogy megtörtént (hiszen bárkivel előfordulhat, velem is), hanem a reá adott rosszindulatú, haszontalan, a közösséget romboló cinikus reakció, ami nem egyszeri eset, hanem hosszú évek óta folyamatosan így ír az illető. Ami rossz a fórumnak, mert sehova sem vezetnek az ilyen gúnyos posztok.Node, inkább lapozzunk tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest