- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végülis beszereztem egyet. eMAG-on volt akcióban 125-ért, annyit megért nekem. Imádom a nagy kijelzője miatt. Egyedül ami zavar, hogy a gyárilag hozzá kapott tollhoz már sehol nem kapható póthegy, még Aliról sem. Gyárilag pedig csak kettő van hozzá. De ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok vele.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
En draganak talalom, egy s7 fe szintjen van kb ami mar nem egy mai model kb olyan az egezs mintha csinaltak volna egy koppintast es arban kicsit probalnanak a konkurencia alá vágni.A masik szerintem mai vilagban az a 4gb ram is kevés már. Pár éve még jó volt és esetleg elég ,de így 2023 ban tuti hogy karcsú. Minden esetre a kijelző mérete az szép a 12,7 el igaz ez is csak 60hz
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Gondolkodom rajta. Laptop helyett.
-
Ez egész jóra sikerült. Ha jól látom a soc kb. Snapi 778G szintjén van teljesítményben. Toll és a méretes kijelző ezen az áron elég baráti számomra. Kíváncsi leszek itthon hol lehet majd kapni.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 12,7 hüvelykes kijelzővel szerelt eszköz a két évvel ezelőtt piacra került Tab P12 Pro 5G unokaöccse.
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- UMAX VisionBook 8a Plus tablet
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest