- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Végülis beszereztem egyet. eMAG-on volt akcióban 125-ért, annyit megért nekem. Imádom a nagy kijelzője miatt. Egyedül ami zavar, hogy a gyárilag hozzá kapott tollhoz már sehol nem kapható póthegy, még Aliról sem. Gyárilag pedig csak kettő van hozzá. De ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok vele.
-
Frozen
addikt
En draganak talalom, egy s7 fe szintjen van kb ami mar nem egy mai model kb olyan az egezs mintha csinaltak volna egy koppintast es arban kicsit probalnanak a konkurencia alá vágni.A masik szerintem mai vilagban az a 4gb ram is kevés már. Pár éve még jó volt és esetleg elég ,de így 2023 ban tuti hogy karcsú. Minden esetre a kijelző mérete az szép a 12,7 el igaz ez is csak 60hz
-
Pisti 1969
csendes tag
Gondolkodom rajta. Laptop helyett.
-
joelke HU
őstag
Ez egész jóra sikerült. Ha jól látom a soc kb. Snapi 778G szintjén van teljesítményben. Toll és a méretes kijelző ezen az áron elég baráti számomra. Kíváncsi leszek itthon hol lehet majd kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 12,7 hüvelykes kijelzővel szerelt eszköz a két évvel ezelőtt piacra került Tab P12 Pro 5G unokaöccse.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest