- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Végülis beszereztem egyet. eMAG-on volt akcióban 125-ért, annyit megért nekem. Imádom a nagy kijelzője miatt. Egyedül ami zavar, hogy a gyárilag hozzá kapott tollhoz már sehol nem kapható póthegy, még Aliról sem. Gyárilag pedig csak kettő van hozzá. De ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok vele.
-
Frozen
addikt
En draganak talalom, egy s7 fe szintjen van kb ami mar nem egy mai model kb olyan az egezs mintha csinaltak volna egy koppintast es arban kicsit probalnanak a konkurencia alá vágni.A masik szerintem mai vilagban az a 4gb ram is kevés már. Pár éve még jó volt és esetleg elég ,de így 2023 ban tuti hogy karcsú. Minden esetre a kijelző mérete az szép a 12,7 el igaz ez is csak 60hz
-
Pisti 1969
csendes tag
Gondolkodom rajta. Laptop helyett.
-
joelke HU
őstag
Ez egész jóra sikerült. Ha jól látom a soc kb. Snapi 778G szintjén van teljesítményben. Toll és a méretes kijelző ezen az áron elég baráti számomra. Kíváncsi leszek itthon hol lehet majd kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged