- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
olcsoleves
csendes tag
Érdekes, amit mondasz, de számomra például nem opció a párkányon való napoztatás, mivel szeretem, ha az óra folyamatosan a kezemen van és használom arra, amire vettem.
Mivel nem vagyok veterán a Garmin vonalon, sajnos nem tudom, hogy a F6 solar panelje milyen hatékonységgal működött, inkább arra szerettem volna rávilágítani, hogy használat közben mekkora pluszt jelent egy napelem és mennyire képes kiterjeszteni az üzemidőt. Ha kirakom napozni a párkányba 2-3 órára, annyi erővel már töltőre is dughatom fele annyi ideig, úgyhogy azzal lennék előrébb, ha ha tevékenység közben éreztetné a hatását.
El lehet menni mély nyúlüregekbe és átgondolni, hogy milyen beállítások mellett mennyire hatékony a napelem amoled mellett, de számomra úgy van értelme, hogy pl. futás közben a kijelző folyamatosan aktív, főleg, ha terepen vagyok. Tűző napon lenne a legnagyobb a hatásfok, de akkor az amolednek fel kell tolnia a fényerőt. Szűrt fénynél, fák között meg alacsonyabb a fényerő, cserébe a hatásfok is. Úszásról ne is beszéljünk.
Akárhogy is próbálom csavargatni a dolgot, tényleg nem látom értelmét egy amoledes és solar paneles órának, számomra ez egy óriási marketing bullshit lenne. -
HThomas
őstag
-
xhege
veterán
Sajnos az árak iszonyúan elszaladtak a Garminnál (is). A csúcs órák esetén valahol érthető, de mondjuk azért a belépő órák is drágák. Mondjuk egy Vivoactive 5 100eFt felett van vagy egy Forerunner 165. Feleségemnek előbbi van. Egy műanyag játékóra hatású a cucc. Értem, hogy van benne tudás, de az árazás erős. Pláne kishazánkban, a magyar fizuk mellett. Arról nem beszélve, hogy szerintem a termékpaletta elég kusza, nehezen átlátható. Na mindegy ez messzire vezetne, nem ide való.
-
xhege
veterán
Nincs itt szó tartalomfogyasztásról. Egyszerűen az amoled pl nekem és még nagyon sok ember számára sokkal jobban látható az esetek 90%-ban.
Többet vagyok sajnos beltérben, mint tűző napon, a szemem meg nem a régi. Olvasó szemüveg kell, de azt meg nem hordok folyamatosan. Vettem Fenix 7X Prot, de többnyire nem láttam, ezzel szemben az Epix Prot minden körülmények között jól látom. Igen, tűző napon is. Sok esetben ennyire egyszerű az indok.
Elismerem a MIP kijelző pozitív tulajdonságait, csak hidd el nem mindenkinek jó opció. Sokaknak meg egyszerűen csak jobban tetszik a kontrasztos, színes amoled.
Amíg megvan a választási lehetőség mindenki számára, addig örülni kell. -
<Adamsky>
nagyúr
"nekem van egy olyan félelmem, hogy az utolsó "MIP" mohikánokat látjuk."
Nekem is, pedig az AMOLED-re messze nem lehet úgy tekinteni, hogy az 100%-ban helyettesíteni tudná." ... amint megoldják a solar + OLED kombót ... "
Számomra rejtély, hogy miért nincs még ilyen. A legújabb solar-ok esetén sincs már napelemes réteg (vagy mifene) a kijelző előtt, hanem csak körben. Akkor nem tök mindegy, hogy milyen kijelző van belül?" ... aggasztó, hogy a színes változat kapásból AMOLED lett ... "
A színes MIP és az egy színű MIP (?) között nem csak annyi a különbség, hogy utóbbi nem színes. MC Pite-nak az okosórás topic-ban volt pár jó képe, amin az látszott, hogy a közvetlen napfényben mindkettő nagyon jó, de színes MIP könnyebben tükröződik. Talán távolabb van az óralaptól? Nem tudom, de van különbség. Ő pl. ezért váltott vissza valamelyik MIP-es Forerunner-ről Instinct-re.Ez az Instinct 3 egyébként szvsz. eléggé tudathasadásosra sikeredett. A monochrome modell OK, de a színes AMOLED érintőpanel és térkép nélkül?
O.K. hogy ha utóbbiak belekerülnek, akkor meg már nem Instinct, hanem ... mindegy, akkor már kannibalizálhatott volna más modellt.
És, ha ez még nem elég, akkor az AMOLED-esről eltűnt az "ablak". Ki érti ezt? -
HThomas
őstag
Ha a következő generációnál nem lesz MIP, akkor tuti azonnal rohanok a boltba venni egy 47-es F8-at, függetlenül attól, hogy a jelenlegi F6 Pro tökéletesen muzsikál.
Nekem amúgy a 47-es méret a tökéletes, ingben szűkös picit, olyankor van, hogy egy kisebb, vékonyabb órát veszek inkább fel. -
-igu-
veterán
En a Coros Vertix 2-vel voltam gondban a meret okan, mert nem volt kirakva a turaboltban, csak bontatlan dobozzal arultak. Szerencsere a Vertix meretet mar megszoktam elotte, igy nem volt nagy sokk cserelni a nagyobb/komolyabb verziora (47 vs. 50.3mm), ami aztan nagyjabol masfel perc alatt nott hozzam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest