- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #653 üzenetére
Azért adom ln a telóimat a családban túl, jelkéoes összeglrt valamelyik gyereknek (szokják hogy mindennek ára van). én 260at nem adnék telefonlrt, pedig szerencsére áegtehwtném. Semmi közöm hozzá, ne válaszolj ha nem akarsz, de miért veszel drága telót, ha nem tudod mellényzsebből kifizetni?
-
válasz
Trailblazer #653 üzenetére
Nem ezért váltottak, kényszerűségből történt a váltás.
mstoreban nem lesz egyelőre a legjobb tudásom szerint.
Marad a sufni.
-
nimfas
addikt
válasz
Trailblazer #660 üzenetére
08/29-én adtam le a rendelést, 09/11-én a kezemben volt. 507.99 USD (181.179 HUF)
-
Azie
őstag
válasz
Trailblazer #667 üzenetére
amekkora arccal beestél ide, naívan azt hittem/tük, hogy nem rocket science megtalálni egy terméket... f5 pro
szívesen /facepalm
gondoltam inkább berakom és lezárhatjuk a kálváriád -
Patrik_0201
kezdő
válasz
Trailblazer #667 üzenetére
Max 1-2 hét alatt megjönnek a dolgok általában. Addig vedd amíg raktáron van mert utánna arra is várni kell, az a hosszabb idő.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer #656 üzenetére
Akkor marad a "nézel mást".
-
Patrik_0201
kezdő
válasz
Trailblazer #665 üzenetére
Azzal jársz a legjobban ha német Amazon-ról vagy GShopper-től rendelsz egyet, máshol hamarabb nem kapsz garanciával.
-
Patrik_0201
kezdő
válasz
Trailblazer #663 üzenetére
Mármint hol? Itthon csak szürke import van.
-
Patrik_0201
kezdő
válasz
Trailblazer #660 üzenetére
Ha nem másfél hónap múlva kell akkor miért vársz a hivatalos megjelenésre itthon? Nem értem. Mellesleg GShopper-től is megkapod max 2-3 hét alatt.
-
Patrik_0201
kezdő
válasz
Trailblazer #658 üzenetére
Nem mondta senki hogy USA-ból rendeld. [link]
-
nimfas
addikt
válasz
Trailblazer #658 üzenetére
Én másik boltból rendeltem, GShopper-től. Nézz rá.
-
Azie
őstag
válasz
Trailblazer #656 üzenetére
én csak azt nem értem, ha ennyire instant kell a telefon és megbízható forrásból, akkor mit pörögsz rajta, rendeld meg amazonról (fölösleges agonizálni azon, hogy van-e itthon vagy nincs) - szerintem már most is aprópénzért lehet csak eladni egy használt F3-at (szuper telefon, de a 2 éves hardver, gari nuku és az akksi sem új benne)
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer #650 üzenetére
"hivatalos, Lurdy-béli mStore"
Nem látom, hogy ez a bolt hivatalos Xiaomi partner/viszonteladó lenne. [link] [link]
Valaha az lehetett, de most nem az. Ettől függetlenül jobb, mint egy webGSM, hiszen van bolt és szerviz.
A másik, hogy F5/F5 Pro - t nem árulnak jelenleg hivatalosan itthon. Amit találsz, az mind szürkeimport. Vagy vársz, hátha árulni fogják, vagy vársz az F6 szériára, hátha az lesz hivatalosan, vagy nézel mást. -
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #650 üzenetére
Szerintem rendes garanciával megbízható helyről jelenleg nem tudod itthon beszerezni az F5Pro-t. Azt én is néztem hogy az mStore miért árul más márkát... Nem jöttem rá. Valószínűleg mégsem annyira hivatalos mint hisszük. A Wayteq van mögötte, ami ugye elég sok másik márkával is foglalkozik, és rémlik valami (de ezt ne vedd készpénznek) hogy elvették tőle a Xiaomi disztribúciót pár éve és volt valami balhé. De mondom ez csak rémlik és lehet nem így van. Az biztos hogy tőlük elvileg lehet venni bármit, mert nem ma kezdték, nem a sufni GSM kategória, és saját szakszervizük van. Az hogy ez milyen hírű... Nos hallottam és tapasztaltam is hideget meleget.
A sufni GSM-ekkel ugye az a gond hogy a garanciát nem nagyon tudod érvényesíteni, a hazai szervizhez nem fordulhatsz mert nem EU piacos a készülék (akkor se feltétlen, ha globálnak hirdetik), ők meg bár jótállásra kötelezettek, ezeket a szabályokat nagyon nagyon könnyű kijátszani, amit ők természetesen meg is tesznek...
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #644 üzenetére
Nem értettem félre, csak reagáltam arra amit írtál
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #642 üzenetére
Én kézzel csinálom FX-ből, mert vannak appok amik nem tűrik ha törlöm mögülük a dolgokat. De a lényeg, hogy ezt csak Roottal lehet megoldani.
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #635 üzenetére
nem az appokat törlöm (azt jegelni szoktam), hanem a szemetet amit hátrahagynak
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #623 üzenetére
Egyszerűbb a root mint számítógépen ADB-zni, valamint amióta az Android/data mappa nem írható/olvasható, a szemetet is csak roottal lehet kitörölni, nomeg AdGuardnál is jobb ha a systemre kerül a tert, az alkalmanként használt appok fagyasztása is így kényelmesebb, az appok beállításainak mentéséről meg ne is beszéljünk.
Szóval ja, van workaround, de sokkal kényelmetlenebb mint a root.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer #631 üzenetére
3 éves F2 Pro - m van, de az usb - nek még semmi gondja. Csak ezért biztos nem cserélnék, amíg jól működik. Pedig én anyagilag megtehetném.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer #629 üzenetére
Pénzügyileg nézve szerintem értelmetlen az F3 - ról váltani, semmit se kapsz a pénzedért.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer #627 üzenetére
Köszi a választ.
A választási dilemmádhoz: ha van időd, akkor szerintem várd meg az F6/F6 Pro - t. Az eddigi hírek szerint ott már a sima verzió is (újból) K - s Redmi - ből lesz átnevezve. -
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer #625 üzenetére
Custom romokat nem akarok telepíteni. A bloatware - khez ott az adb, a reklám/stb. blokkoláshoz meg a dns szűrő. Mihez kell a root?
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer #623 üzenetére
"(Ami viszont tényleg szükséges egyébként.)"
Mihez? -
Barell
senior tag
válasz
Trailblazer #615 üzenetére
Ha mókolni akarsz akkor nincs kérdés, Poco. Ha valamit akkor azt kell is. A Nothingot csak használni kell mert úgy van rendben ahogy van.
-
Barell
senior tag
válasz
Trailblazer #611 üzenetére
Ha teheted mindeképp Nothing 2. Az 1 is BestBuy még a mai napig is 150 körül, egyetlen negatívuma ha igényesebb játékot akarsz indítani pl Car X Street vagy Genshin. Elmennek ezek is de nem szép grafikán. De egy Cod vagy Pubg minden gond nélkül 60FPS. Minden mellette szól egy Pocohoz képest. Az összeszerelés minőség, támogottság, a szoftver, garancia, buhera nélkül jó kamera későbbiekben jobb eladhatóság stb stb. Lényeg a lényeg ha teheted NP 2, ha kiszámolod a Pénzt és nem fél bele az 50-70k különbség akkor Poco.
-
Dél
csendes tag
válasz
Trailblazer #611 üzenetére
Én is pontosan ezen tipródok, már egy ideje.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Trailblazer #195 üzenetére
Az hogy a gyári rendszerből pár dolog hiányzik, azzal együtt tudok élni. Vagy hogy nem tudok minden előtelepített appot leszedni. De hogy nem működjön a gyorstöltés például (mint valamelyik főzött romban), az eléggé idegesítene.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Ez igaz de azért ezzel vigyázni kell. Nem kőbe vésett dolog a főzött romok támogatása sem, valaki elkezdi aztán lehet fél éven belül megunja vagy megsértődik a bugok jelentése miatt(saját tapasztalat). Szóval nem egy életbiztosítás, hogy lesz főzött rom és hogy az legalább havonta vagy két havonta kap egy frissítést.
-
Satus
tag
válasz
Én már szétromoltam a telefonom. Most android 10-es xiaomi.eu van rajta. Arrows os-t néztem legutóbb , miui kamera app van rajta.
Más rendszernél nagyon hiányzik a "gyorsfunkciós widget". -
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer #131 üzenetére
Értem és eddig is értettem a mondanivalód, nem is személy szerint számodra írtam azt a mondatot, hanem általánosságban.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer #126 üzenetére
"SoC-t sem vizezték fel holmi MTK-val"
Szerintem azért "vizezhetnék" némi 9000-9200 MTK - val.[link]
Régóta tudható volt, hogy a Redmi Note 12 Turbo / K60 páros lesz az F5 / F5 Pro, a soc váltás pedig abszolút nem lett volna indokolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged