Új hozzászólás Aktív témák
-
Petee039
újonc
válasz
andras_koczi #32 üzenetére
Sziasztok! Én is beszereztem egy Beex Minibee 3g-t. Tetszik, de a memóriakártyát még nem vettem meg . A műszaki boltban azzal rémisztgettek, hogy csak max 32 GB-os microSd kártyát kezel (csak microsdhc-t). Az itteni egyik tablet tulajdonos " Andras Koczi " azt állítja 64 GB-osat használ. A kérdésem az lenne mindenkihez, hogy a készülék microsdxc kártyát kezel-e. Úgy tudom az összes 64 GB-os microsd kártya ebbe a kategóriába tartozik. Én az alábbit szeretném megvenni "Samsung microSDXC kártya 64GB EVO Class10". Természetesen kipróbálásra nincs lehetőség, kölcsönkérni nem tudok, mert az ismerőseimnek nincs ilyen kártyájuk. Legrosszabb esetben marad a netes vásárlás, ha nem működik visszaküldöm. Szóval Ki milyen márkájú és kapacitású memókártyát használt a 3g-s készülékéhez? Mihamarabbi válaszokat megköszönve, üdvözlettel: P
-
törölt tag
válasz
andras_koczi #42 üzenetére
Szóval akkor a táblát kellett volna megtartanom?
Amúgy van valami info a kitkat frissítés esélyeiről? -
törölt tag
válasz
andras_koczi #36 üzenetére
A kártyát dobjam ki, vagy a gépet?
-
törölt tag
válasz
andras_koczi #32 üzenetére
Az az érdekes,hogy az említett kártya előtte működött egy telefonban, majd, amikor átraktam a tabletbe, onnantól fel sem ismeri egyik sem!
-
ÉM
tag
válasz
andras_koczi #29 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon örülnének a fórumgazdák, ha egy új topikot nyitnék egy majdnem ugyanolyan terméknek.
-
ÉM
tag
válasz
andras_koczi #27 üzenetére
Az igaz, hogy az enyém 3g nélküli verzió, ezen bizony van hdmi. Nem gondoltam volna, hogy a "jobban felszereltről" ezt lespórolják.
-
ÉM
tag
válasz
andras_koczi #18 üzenetére
Miért szükséges az mhl? Én hdmi-n próbáltam, teljesen jól használható képet kaptam, akár full hd-ban is. Video, hang szépen átment.
-
törölt tag
válasz
andras_koczi #18 üzenetére
Én még nem próbáltam, mivel nincs ilyenem (mármint kábelem), de gondolom, hogy egy másik gépnek a kábele is jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged