Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petee039
csendes tag
válasz
andras_koczi
üzenetére
Sziasztok! Én is beszereztem egy Beex Minibee 3g-t. Tetszik, de a memóriakártyát még nem vettem meg . A műszaki boltban azzal rémisztgettek, hogy csak max 32 GB-os microSd kártyát kezel (csak microsdhc-t). Az itteni egyik tablet tulajdonos " Andras Koczi " azt állítja 64 GB-osat használ. A kérdésem az lenne mindenkihez, hogy a készülék microsdxc kártyát kezel-e. Úgy tudom az összes 64 GB-os microsd kártya ebbe a kategóriába tartozik. Én az alábbit szeretném megvenni "Samsung microSDXC kártya 64GB EVO Class10". Természetesen kipróbálásra nincs lehetőség, kölcsönkérni nem tudok, mert az ismerőseimnek nincs ilyen kártyájuk. Legrosszabb esetben marad a netes vásárlás, ha nem működik visszaküldöm. Szóval Ki milyen márkájú és kapacitású memókártyát használt a 3g-s készülékéhez? Mihamarabbi válaszokat megköszönve, üdvözlettel: P
-
Petee039
csendes tag
Sziasztok! Én is beszereztem egy Beex Minibee 3g-t. Tetszik, de a memóriakártyát még nem vettem meg . A műszaki boltban azzal rémisztgettek, hogy csak max 32 GB-os microSd kártyát kezel (csak microsdhc-t). Az itteni egyik tablet tulajdonos " Andras Koczi " azt állítja 64 GB-osat használ. A kérdésem az lenne mindenkihez, hogy a készülék microsdxc kártyát kezel-e. Úgy tudom az összes 64 GB-os microsd kártya ebbe a kategóriába tartozik. Én az alábbit szeretném megvenni "Samsung microSDXC kártya 64GB EVO Class10". Természetesen kipróbálásra nincs lehetőség, kölcsönkérni nem tudok, mert az ismerőseimnek nincs ilyen kártyájuk. Legrosszabb esetben marad a netes vásárlás, ha nem működik visszaküldöm. Szóval Ki milyen márkájú és kapacitású memókártyát használt a 3g-s készülékéhez? Mihamarabbi válaszokat megköszönve, üdvözlettel: P
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Phanteks Enthoo Pro
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest