- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jakuskacsa #140164 üzenetére
Hát nézd, Én máig ismerek olyat, aki máig elvan 60 FPS-sel 1920*1200-ban, 8320-al, és/vagy 4. gen Intellel, és 970, illetve 970 SLI-vel. Egyikőjük tervez váltani (8320), de a vga ott még mindig meg fog maradni, mert neki elég amit tud.
A kérdés, hogy mik az igények.. Több olyan ismerősöm van, aki annyit vár el FHd-ban, hogy értelmes beállítások mellett 30-60 FPS-se legyen.. Ehhez nem kell atomreaktor..
Magam példáját tudom felhozni.. Máig egy kicsit bánom, hogy eladtam a vasat, de most, amikor költöztem, ígyis úgyis meg kellett volna válnom tőle. Jó volt a sok FPS, de elég volt belőle..
Elég a konzol 60 fps, vagy majd amit a Ryzen kiprésel magából.
-
Whysperer
addikt
válasz
Jakuskacsa #140164 üzenetére
+1
"A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest