Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #90398 üzenetére
Nem tudom a 2007-es CAD menyire tekeri a szalakat, amiben en dolgozom ez igy egy CAD-CAM program de az 32 szalat is tisztesegesen megteker ha van.
Ebben az esetben FX-el nagy bajba lettel volna, ha csak 1 szalat teker...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #90397 üzenetére
De mondom, ez így, jelenlegi állapotában, egy szálat teker.
Majd szerzek egy frisebb CAD programot, abban talán működik a hardver gyorsítás, vagy legalább a multithread. Végülis, csak a forgatások és a kijelölések, amik bosszantóak lehetnek, de egyelőre még nem azok. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #90393 üzenetére
Oda lehet kell a rengeteg szal....Szerintem keresgelj egy olcso, haznalt de garis es nem skalpolt 3770K-t.
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #90394 üzenetére
Hát rakd az enyém mellé: [link]
Nekem mindig az alaplapi kodekeket juttatja eszembe. Nem szeretem az ilyen összeintegrált cuccokat. De azt mondják nem szól rosszul, de én nem kérek belőle.Nekem nagy kedvencem a mostani kártyám, ez az X-fi. Szinte hibátlan csomag, mindent tud. Ami nekem szimpi volt még az valamelyik Asus Xonar Essence, meg a X-fi Titanium HD, de ugye utóbbi csak sztereó.
De az az igazság, az utóbbi 2-3 évben nem nagyon foglalkoztam ilyesmivel. A notimhoz próbáltam keresni valami USB-s hangforrást, ami azért szól valahogy, de amik voltak, háááát... Inkább vettem asztali gépet az X-fimnek, asszem ez mindent elárul.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Srácok, tudom, most nagy szekálás lesz, de kevés a 2500K az AutoCad 2007-hez
Az a híd, amit tegnap félig csináltam és pár kommenttel ezelőtt linkeltem, nos, 20 fps-el forog, ha jóindulatú vagyok. A hardveres gyorsítás meg bugokat eredményez. Egy szálat terhel gyorsítás nélkül, a CPU3-at, de azt 100%-ra, mikor forgatom az anyagot.
Jelenleg 4.2 GHz-en fut a cumó, -115 mV-al LLC pedig a maximum szinten. -
HSM
félisten
válasz Lacielvtárs #90386 üzenetére
Én sem néztem, milye van...
Csak a saját cuccomból indultam ki (Auzen X-fi Prelude), ami olyat szól analógon, hogy a bokád lef*sod. [link]
Fasza sztereó DAC-ok, remek OPAMP, igényes elektronikával összerakva, nagyon jó cucc, a fülesemnek is szárnyakat ad. 2009-ben vettem, de szerintem amíg el nem pukkad a birtokomban marad, mikor eladtam a 4690K-s konfigom, akkor is csak a polcra került, nem az apróra, és az se véletlen, hogy minden közül konkrétan ez a kis hangkari hiányzott a legjobban a nagy gépemből, mikor a notira váltottam egy évre.(#90387) MrM94: Na, ott pont érdemes próbálgatni. Nem annyira csúcs az a hangkari, de a Z906 digitális bemenete sem.
Maga a hangfalszett amúgy faja, nekem az elődje volt pár évig, Z560, imádtam. Az volt a Logi első THX-es szettje, 4.1 volt (nem is hiányzott a center) és csak analóg. Sajnos anyagi okokból el kellett adjam. Egy Audigy2 ZS hajtotta, ami akkoriban (és megfelelően használva ma is) elég baba kis cucc.[ Szerkesztve ]
-
hát nem biztos... ahogy HSM kollega is írta, nincs kizárva hogy a XonaR műveleti erősítője lehet jobb hangot ad ki jack-en mint a logi műveleti erősítője... lehet meg kéne hallgatni mindkét verziót...
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz Habugi #90374 üzenetére
Örülök ha némi derültséget csempésztem a napodba. Bár buktam ma egy fürdetést (nem nem asszonyét, a lurkóét) mert 6-kor már javában kómázott a kis ember.
Én sajnos még nem prémiumkodom, mobilnettel tiltom a scriptet és a képeket wifin minden engedélyezett hibát nem tapasztaltam az utóbbi időben. Ha végre kipőrgetjük a felújítás árát s látjuk meddig ér a takaró szeretnék tagságot váltani, noha az Asus sincsen formában mostanság, és jön helyére vmi használt üzleti (inteles.. Méh..) noti, szóval ehet nem éri meg a 10. szülinapját (2016.06.30.).[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #90350 üzenetére
Hölgyem, egy Xonar DGX em van egy Logi Z906 al fűszerezve,így sem sír a szám,csakhát ha van lehetőség optikáznám,családtagnak van otthon elfekvőben optikai kábele,amit sosem használt,s várom hogy hozzám kerüljön.
Tehát akkor sokkal jobb minőségű hangot kapok,pöpec.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
nah jó ebben igazad van...
alapból magamból indultam ki, és nem abból hogy Macsek Úrnak mije is van
és tény hogy egy jó hangkártya tudhat többet mint egy erősítő...
én a magam erősítőjéből indultam ki, aminek a DAC-ja jobb mint anno volt a XonaR hangkártyám műveleti erősítőjeDR|FTK|NG: az az én jelenlegi hdd-m, amit ma cseréltem le egy 1,5 TB-osra.
és a kérdésem azért jött hogy ha majd veszek hozzá külső házat, akkor érdemes e usb 3-.ban gondolkodnom
de a válaszod neked is nagyon köszönöm[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #90373 üzenetére
Próbáld ki.
Ha csak ténfereg ez a HDD, és hozzá szeretnéd kötni a laptopodhoz, akkor vedd meg. -
HSM
félisten
Bocs, de ez így oltári nagy marhaság.
Gondold végig, az egész azon múlik, a hangkártyádon vagy az erősítődben van jobb minőségű DAC és műveleti erősítő. Egy felsőkategóriás hangkártya simán péppé veri analógon egy gagyibb erősítő "digitális" produkcióját. -
válasz norbert1998 #90382 üzenetére
igazi családi hangulat van
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #90378 üzenetére
tőlem nem, mert már hárman válaszoltak, keresztnővérhúgakármim
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #90369 üzenetére
Google is your friend. - Interface SATA 6 Gb/s
Persze, hogy jó.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz norbert1998 #90375 üzenetére
ohh hogy erre nem is gondoltam, hogy ezt is ki lehet hozni a témából
de a kérdésre nem jött válasz, okoskatörpöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
Dö end. Vége a SOC-nak. Jöhet a Misery Bár az engem kikészítene. Az túl nehéz.
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
Ne aggódj. Nem szokezunk. Mert sötét a hajad. Meg belülről is az vagy
-
válasz DR|FTK|NG #90371 üzenetére
Ertem, akkor nem jol fogalmaztam.
Laptopon van egy szabad usb3as port.
Ez a hdd akar sata2 akar sata 3, van értelme usb3 rackot vennem?
Tudma ez a hdd az usb3 sebesseget?
Vagy csak a sata3 tudja az usb3 alzatban az usb3 sebesseget?
Bandi ur, ok guggli, de ti gyorsabbak es okosabbak vagytom[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Kész vagyok mára, megint 2 óra túlórában.. Settings-vadász-Constantine....
(╯°□°)╯︵ ┻━┻)
Egy hete pörgünk egy eseten, megtalálom a hibát és nincs jogosultságom...
¯\_(ツ)_/¯
Most már lassan kérek egy képzést, már nem tudom hányadik szarvasgombát túrom ki a s@p teamnek. A dolgok fele kiguglizható...
(╯°□°)╯︵ ┻━┻) ¯\_(ツ)_/¯[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Kompatibilisek oda-vissza, a SATA2 is elég egy ilyen HDD-hez(szerintem).
-
bandi0000
nagyúr
lefele kompatibilis
de am tök egyszerű, gugli SATA 3
Xbox One: bandymnc
-
válasz CJ4567 #90368 üzenetére
Nálam is ilyen...
Akadozik hol bejon hogy nem, mint a mesében
Egy gyors kérdés Urak.
Egy sata laptop hddnel honnan tudom hogy sata 2 vagy 3?
Vagy az usb 3as keretbe jo a sata2 is?
Ha a sebessegre gondolok, akkor lehet hulyeseget kérdezek
De azert a valaszt elore is köszönöm, meg ha hülye szokezes lesz is
Errol a hddrol lenne szó"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
DR|FTK|NG
veterán
Napot.
BMW-s sofőr téma: Reggelt eszembe jutott, hogy 3-5 éve Győrben a kisebb, olcsóbb kocsikkal is hajtottak úgy egyes egyének.
PH! lassúság: Nálam pár napja lassú volt, de mostanában már rendben van.
-
CJ4567
nagyúr
Nincs valahol valakinek egy FaceTrackNoIR 1.7-je? Ez még ingyenes volt, de a googlen sehol se találom.
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz Habugi #90357 üzenetére
mindenkinek ilyen, 2 dolgot nem értek
Mivel nincs jártasságom HTML SQL stb-ben nem látom át de, a lényeg az hogy át akarnak állni valamire nem is emlékszek már, de ez sok idő állítólag, ja meg van, teljesen át akarják írni a ph motorját
másik az hogy amennyien előfizettek/tünk a premiumra+ reklámok, nem hiszem el hogy nem tudnák megcsináltatni valami céggel, hanem inkább ők küszködnek vele hónapokon keresztül, bár lehet én vagyok a kretén és hülyeséget beszélek
más: Múltkor feljött a téma nálam hogy ki hogy mivel tisztítja a tv kijelzőjét, néztem videókat stb nem segített, vettem új cuccokat ma letöröltem tiszta zsír foltos lett, holott micro szálas + folyadékkal csapattam, majdnem belevertem a tv képernyőjébe már az idegtől hogy miért ilyen ronda, azt nézelődtem a neten és mi vált be? Víz sima vizes micro szálas rongy és tiszta a képernyő, beszarás
Xbox One: bandymnc
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #90358 üzenetére
Tekintettel arra hogy ez legkorábban jövő januárban lesz/lenne aktuális részedről/részünkről fogalmam sincs hogyan tartozik ide. Csak annyit mondtam hogy segítséget kértek, párunktól megkapták és nagyjából ezzel egy időben elkezdtek jelentkezni a problémák, kvázi viszonylag kevés agysejt munkára fogásával összerakható hogy a végsőkig próbálkoztak önerőből/kivártak..
Senkit nem érdekel mikor/miért vagy mikor/miért nem fogod frissíteni a prémium tagságodat, segítséget nem akkor nyújtunk amikor arra számítunk hogy kifizetődő lesz és/vagy bármilyen természetű előnyünk származik belőle, még ha az az adott oldal "helyes" működése lenne is..
Abban az esetben is beugrottam volna a büdzsébe ha a világon semmi nem "jár" érte, szóval az előző postom mindenről szólt csak erről nem..
Ha jól tudom a 300 prémiumost csak nemrég lépte át a számláló de mivel nem tudjuk anyagi természetű-e a baj és ha igen mekkora, azt sem lehet tudni ez mire elég..
Egy dolog biztos, mégpedig..
Jó esetben is, ebből a valamivel több mint fél millió felhasználóból/regből szerintem olyan 100k lehet aktív, nagyon max 200k.., de a vélt/valós prémiumosok aránya még így is jóval kevesebb mint 1%..
Nem tudni mióta volt halasztva a "kis help kéne" januári dolog, sem annak mélysége..
Kvázi pusztán azért mert egy maroknyinak is alig nevezhető user csoport prémiumosodott még nem elvárható hogy azonnal megoldódjon minden..Engem kizárólag az érdekelne most mi a helyzet és/vagy mi szükséges ahhoz hogy megoldódjon, feltéve persze ha valakinek van erre vonatkozó infója.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
Van bárkinek bármi arra vonatkozó intelje/infója, hogy mi történik a PH-val ?!
Pár hónapja ugye beköszönt ez a prémium funkció/lehetőség, ki lett tárgyalva miért, viszont utána pár héttel elkezdett megkotlani az oldal.
Vannak jobb/rosszabb napjai de lassan általánosnak nevezhető hogy 2-3x kell ráfrissítenem egy topicra ahhoz hogy betöltődjön, ha postot/habosat írok rendre menthetem ki vágólapra mert minden 2. alkalommal csak gondolkozik, egyszóval kezd elég dráma lenni..
A prémium felbukkanása.., aka "ha minden így megy tovább bajok lehetnek.." és a taglalt jelenség startja nagyjából egy időre tehető, kvázi érződik hogy a végsőkig vártak vele, szóval nem tetszik ez nekem..
Nem tudom hova vannak letéve a serverek, nem tudom esetleg a szolgáltatójuk sara-e, azt tudom hogy kezdem félteni őket..
Szóval minden infót szívesen fogadok, akár privátban is ha valaki úgy ítéli hogy ott a helye..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Angliában kapható a Fury Pro Duo..egyelõre £ 1300 körül van....megvárom amig az árát elosztják kettõbe
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én igen.
Sokkal jobb a hangminőség mint analógon, vagyis, az integrált hálókártyáknál. Ha olyan hangkártyád van, amin van DAC, akkor már más a helyzet. Lényegében az erősítő rakja össze a hangot, nincs veszteség.
Nekem az integrált Realtek chip-en sokkal jobb a hang optikán, plusz ugye a DD/DTS sáv csak ott megy ki érintetlenül.
Bár, mivel már HDMI-n tolom, már ez sem fontos, de mivel nincs az erősítőmön analóg bemenet, így már mindegy. De zenéhez optikai kimenetet használok.
Most agyaltam, hogy kéne egy Muse Digital/analóg konverter, ami Optikáról 2 rca-t csinál, és rá a tv-re, de onnantól nincs hangerőszabályzás, ami gáz. (lényegében egy DAC).
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Shokkolo
addikt
annyi a hátránya, hogy zenén "csak" sztereo megy át... néhány esetben lehet csalni, ha az erősítő támogatja az "5ch stereo" módot
báááár... jó lenne tudni mi a DAC, és mit hajt...arról nem beszélve egyébbként, hogy az optika szinte "veszteségmentes"
Tudod, nekem úgy van össze kötve... a gép is, a lapos is, és a tv is optikán van kötve a HM erősítőbe
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
adj isten...
én használtam... konkrétan annyival jobb - vagyis sokkal jobb - mert a sima jack esetén analóg hangot kapsz.
az optika esetén a digitális hangot kapod meg.
a gyakorlatban, ha jack-el használod, mondjuk egy erősítőre így kötöd akkor sokkal gyengébb minőségű kapot kapsz, ugyanis ez esetben a hangkártya dekódolja a kimenő hangot.
ha mindez optikával van össze köve, mondjuk egy erősítő, akkor az erősítő a direkt, nyers jelet kapja, és a dokódolását a hangnak az erősítő DAC-ja végzi, így sokkal szebb és részlet gazdagabb hangot kapsz.
teháét ha a perifériák engedik az optikai csatlakozást (hangkártyád, erősítőd) akkor mindenképp javasolt az optikai kábelt használni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
Elló,újra bepofátlankadodok egy kérdéssel.Használ itt valaki xonar DGX et optikai kimenettel?vagy bármilyen más féle hangkártyát optikai kimenettel? Olyan mintha simán Jackel lenne rákötve a cuccra,vagy mivel jobb? konkrétan a gyakorlatban.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Televan74
nagyúr
Most egy kicsit eltűnök! Majd valamikor leszek! További jó offolást nektek!
Mindenbe beleugatok!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
A katasztrófa emlékére: Csernobil a videojátékokban
Egy jó kis írás, kicsit másképp..
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
-
inspiroyhome
senior tag
szép napot. lassan visszaállok az élők sorába, valahol hiányzik már ez a társaság. érettségi meg minden szar miatt abszolút 0 életkedvem meg random hangulatváltozásaim kissé korlátoznak abban hogy érdemi társalgást folytassak.. tegnap a 6 éves facebook accountomat a face törölte, de legalább osztályozókon átmentem.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Lacielvtárs #90340 üzenetére
Lássák a jányok milyen érzékenyek vagyunk.
Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
válasz otto14 #90333 üzenetére
"A hosszú, hosszú, hosszú éjszakán
ágyamra ül fásultan a magány,
és rámtekint és nézdeli magát,
és fésüli hosszú, hosszú haját.Eszelős hölgy. A szeme oly szelíd,
és bontja, oldja tornyos fürtjeit,
és oldja, bontja – percre perc enyész –
és újra kezdi mindig. Sose kész.És oldja álmom, bontja gondomat,
álomtalan partokra hívogat.
Ha szunnyadok, csörrennek fésüi,
hosszú haját nevetve fésüli.Csak hallgatom álomban, éberen,
hogyan motoz-motoz az éjjelen.
Most újra kezdi. Végtelen haja
oly hosszú, hosszú, mint az éjszaka."Amd - Radeon - Ryzen
-
-
-
CJ4567
nagyúr
-
#Morcosmedve
veterán
válasz norbert1998 #90332 üzenetére
Lehet próbálkozni kedves (nedves ) AMD lovagok: Crimson 16.4.2 Hotfix.
© asszongya'hogy
-
válasz norbert1998 #90332 üzenetére
-
otto14
őstag
válasz Televan74 #90324 üzenetére
Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsõm, se szemfedõm,
se csókom, se szeretõm.Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendõm hatalom,
húsz esztendõm eladom.Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fû terem
gyönyörûszép szívemen.asd
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #90330 üzenetére
Dehogy nyelte félre. Így szeretne ő is kinézni, de ahhoz még sokat kell fejlődnie és fogynia
-
válasz #Morcosmedve #90330 üzenetére
biztos
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #90327 üzenetére
Biztos a kávét nyelted férre?
Btw brutál jó nő éés jó reggelt!
© asszongya'hogy
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Van ez a szám. Ez a stressed out a huszonegy pilótáktól. Maga a szám egy rakat szhar. De annyira fülbemászó.... És egy idő után már nem csak a semmit lesed, hanem figyelsz a szövegre is. Milyen kemény mondanivalója van már? Komolyan bele tud gondolni a diák is, milyen lesz a diák évekhez képest a kemény felnőttkor, és they'll wish they could turn back time.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Televan74 #90324 üzenetére
"Kihullnak kezemből a könyvek
a világ magamra hagy
mostantól hűvösebb napok jönnek
szűkülő időm egyre tágasabbelfordul tőlem a holt anyag
vonásaim halványnak látszanak
leválnak lassan rólam a dolgok
így leszek egyszerre mégis boldogés ha az égi határon innen
elszámoltat az Isten
nekem vámolni valóm nincsena bűnöket mindet bánom
és ha lehet
újracsinálom
mert tettem
amit hittem
velem megtörtént a mindenlettem a fegyelem neveltje
szerencse kegyeltje
elbukni így többet ér
mint árnyékban élni
hazugan félni
az alku bolondja
a szavakat fonja
a temérdek érdekértés ha jön az álom
aludni jó
a távolság
törékeny üveggolyó
halkul a dallam
alig hallható
bennem is szól
az örök altató."Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
Egy nap mindenem eladom.
Mikor e világot elhagyom.Pénzemet úgy szóróm széjjel.
Ahogyan hamvaim szállnak majd a széllel.Egy elmúló gondolat. Egy elveszett pillanat.
Melyet már hiába keresel, nem hoz el a pirkadat.Ki voltál te? Nem kérdezik ismeretlenek.
Észre sem vettek, rád se hederítenek.Nem vagy te értéke se a nemzetednek, se társadalmadnak.
Hulladék vagy, amit nyugodtan ki is dobhatnak.Mégis ezerszer élném ugyanezt az elétet.
Amit oly szorosan átölelt a szeretet.Tán a sors kegyetlen játékába csöppentem!
Hogy minden szeret ellenére eldobnám rongy életem?Nem tudom mi legyen.
Zsákutcába kerültem.Lecsukom a szemem, és a fények lassan kifakulnak.
Amikor az álmok elhalkulnak.Átlépek egy időtlen álomba.
Ott ahol senki nem zavar végtelen utazásomba.Mindenbe beleugatok!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
norbert1998
nagyúr
Ma eddig jutottam, sajnos nincs időm többre.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #90317 üzenetére
Ha a tanmenet ezt írja elő Bár ha nem tévedek, idén nem is lenne 3D, csak szerettük volna (plusz a fél osztály emiatt van ezen a szakon, és én is nagyon szeretném tudni a 3D-s dolgokat.) Most sem igazán házit csinálok. Gyakorlok, magamnak, mint ahogy azt páran a topikból is teszik rajtam kívül, a fiatalabb korosztályból legalábbis.
Egy a gond, hogy az osztály másik fele lósz@rt sem ért ehhez És nem is érdekli
De amúgy ő is Inventorban oktatja a 3D-t, vagy Mechanical Desktop-ban, fene tudja igazából, ennyire nem mentünk bele.
De azért danke[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz norbert1998 #90315 üzenetére
Hasonlo best buy PC-s sztorik nálam is vannak, csak nem értem, hofy miért nem kérdeznek vásárlás előtt, illeve ott a nyomorult internet, google...
Elég meredek eset résen kell lenni, pláne egy gyorsuló autóval, illetve ezért fontos a normális karbantartás, pláne a fék, brembo, trw, stb jobb gyártó már nem mellenyúlás.
Lényeg, hogy maradt még pár méter és egyben megúsztátok.Bocsi, hogy ezt írom, de az a tanár, aki egy 2D-s tervező programban akar 3D-t tanítani, hááát, elég kaksi ötlet. Inventor legalább! Ettől még ügyes vagy!
© asszongya'hogy
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #90309 üzenetére
Havernak az első év volt 140, a második 70 lesz. Lehet más biztosítónál vagy. Igazából elég katasztrofális, ahogy spórolni próbálnak... Egy 380-as, 4460-as gépet elhoztak 300-ért, fsp raider 550-el, zalman z3+-al és egy terás vinyóval, meg valami emeszáj deszkával. Se monitor, se semmi más.
Reggel a buszon f@stam be majdnem- menntünk a város felé, országút volt, falu és város közt, kisbusz előttünk. Busz előzbni akart, de az a kis izé az út közepén ment végig. Aztán gondolom meglátta a visszapillantóban, a következő mozdulata egy brutális jobbra rántás a kormányon, azt hittem, helyben felborul, gondolom megijedt, hogy megy a busz. De szerencsére nem borult fel, csak veszélyes hirtelenséggel visszatakarodott a sávjába.
Életem legijesztőbb jelenete a közlekedésben: nem én vezettem, szerencsére, de én azóta nem hallgatok zenét autóban fülessel, szemet meg még csak véletlenül sem csukok be.
A történet: egy olyan úton játszódott le, ahol az út szélessége épp elég vékony volt, hogy meg se merje az ember kockáztatni,hogy egy sávban 1,5 autó menjen, tehát normális, két sávos uttest.
Retard előttünk cseszekedik, megelőzni kísérletet teszünk, de viccesnek találja, hogy ő gázt ad, hogy ne tudjunk elmenni mellette, de azért egy átlag kisautó nem fog ki az 1.5 dci-n 110 környékén, de a 130-at az elkerülés idejére biztosan elütöttük, de lehet volt az még 150 is.
Kis földútról zastava szerű akármi kikanyarodik elénk, már akkor satufék-majrévas a részünkről. "Zastavás bácsi" (suttyó tajparaszt 40-es tökkelütött volt) lefulladt a kicsikocsiva az ÚTTEST KÖZEPÉN(!) mi meg felé 140 feletti tempóról satu(és/vagy közeli) fékkel. Nem túlzok, ha a végigsatuzással maradt körülbelül alig 1.5-2 méter a két autó közt, közben hugy-is-sz@r-is megállt bennünk. És akkor gondoljunk bele, mi lett volna ha nem "sport" brembo meg tesztgyőztes új gumik vannak az autón.
És akkor még neki állt feljebb, meg ő mutogatott be. "Kérem én bácsi, miaf@sz?!"Kicsit alkottam viszonlag magamtól, annyi segítség volt, amit a képen láttok. eddig csak 1 órát 3D-ztünk tanórán, az is csak csonka kockák rajzolgatása volt tanári segítséggel. Szóval ahhoz képest szerintem ügyifogyi vagyok
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Gyuri27 #90312 üzenetére
Nem a HD 4770-re gondoltál? A HD 4670 az ez.
De egy Conroe-s C2D mellé, ami ~ 2,6GHz-en fut, a HD 4830+többi nem overkill? Próbálok keveset költeni, de nem lesz brutál GPU limit.
CJ4567(#90313)
Tényleg, Téged kellett volna megkérdeznemi, az ilyesmi hardverekkel frissebb tapasztatod is van.Amúgy azt nagyjából tudom, hogy melyik VGA melyik játékhoz elég, csak azt nem, hogy a C2D mellé mi nem overkill.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #90308 üzenetére
BF3 felejtős E6750-nel, OC-zott E8400 kevés volt néhol, E5440-nel érezhető volt a váltás nagyon.
E6750-nek maximum VGA? 4670-et nem hajtott ki az E6750 szintre húzott E6300(1.86-->2.6).Viszont 4670 kevés BF3 alá sok helyen, főleg nagyobb, vagy DLC-s mapokon. CSGO alá egy kenyérpirító is elég, JC2-nek se kell nagy gép? SEV2 is simán megy 4670-nel. CSS, COD4, FC2, FC3 is elmegy, sőt.
S.T.A.L.K.E.R. alá is tökéletes kártya.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Gyuri27
félisten
-
#Morcosmedve
veterán
válasz norbert1998 #90307 üzenetére
Nekem KGFB 57-be megállt, amikor fél éves volt a jogsim, első autóra BMW-re és Budapesti lakcímmel...elég sokmindentől függ a költségszámítás, de azt hiszem, hogy ez a legrosszabb variációk közt van.
Most fizettem másodjára az évest, március végén, nem volt semmilyen balesetem, de sajnos az emelések miatt nem csökkent...újra 57k.
Ma 15 perce gurulgattam az úton, tempomat, 112-vel, erre beerőszakoskodni látszott egy ukrán kisbusz, na mondom akkor megyek is le előle, mert idióták, lemegyek, jön mögöttem 5 méterre a vendégmunkásokkal,
jó, mondom akkor gyorsuljunk meg "picit" (nem írok számot), de eltűntekMúltkor 70 határos úton már 4-5 autóval mögöttem is mintha levillogást véltem volna felfedezni, miközben mind a két sáv haladt rendesen, max fél autónyi közökkel. Mondom ez tök hülye, ráadásul az M5 kivezetőn pár perc múlva VEDA is van. Mikor mindenki megunta, inkább bekínlódott szélső sávba, had menjen elven, elért mögém. Valami Nissan SUV volt, fehér, új. Gondolom látta, hogy kék-fehér, aztán nem mert séróból villogni, úgy is majd nyomom én is, vészindexelt kettőt, természetesen nem mentem le, lévén továbbra se volt igazából hova...pár száz méter után kitalálta, hogy meghozza élete legrosszabb döntését és levillog egy Bimmert.
Na ekkor jött el a pillanat, megtanítom vezetni (hatszáz villogás után). Eltelt egy fél km, lett hely, megindultam picit, már jött is hatásszünettel, na abban a gyorsulni látszó nyugodt pillanatban teszteltem az új fékeket, közben tükrőt nézve és 4-esben, reakcióra várva...kellett neki bő 1 sec, mire leesett, hogy ő ma nem fog gyorsan menni, gondolom fékezett és lemaradt 100 méterre a 10-ből, aztán én jobbra tartva robogtam a trafi alá 70-el, aztán mellettem bocsánatot kérve integetve ment el 75-el kb. Nő volt, szerintem pippantásért kapta a kocsit és a jogsit is, de volt egy valódi leckéje.
Sosem gondoltam volna, hogy ezzel kell este 6-kor szarakodjak, úton sütizőbe.Sass: Az ilyen minden autóban így viselkedne, hidd el, csak azzal nem tudna így menni és megdöglene benne. Egyébként én is van, hogy ideges vagyok, de akkor csak durvábban indulok el (kicsit keresztbe), nem megyek neki senkinek, semmi, aztán a 3-ik után megsajnálom a kocsit, aztán annyi...nincs olyan aki nem kínlódott még egy rossz napon a kocsijában a km-es sorban.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
DR|FTK|NG
veterán
Egy Core 2 Duo E6750-E6850+nuku OC-nek mi a maximum VGA(sajnos csak régebbiek játszanak, pl 9800 GT, GTS 250, HD 4830, stb) 1280×1024-ben játékokhoz(CS:Source, COD 4, Far Cry, Far Cry 2, néhány újabb, pl BF3, CS:GO, FC3, JC2, Sniper Elite V2)? Amolyan retrózós gép lenne, unaloműzésre(is).
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #90302 üzenetére
Teljességgel megérdemelte, remélem másnak nem lett baja.
Eltiltás ára... Kérdéses. Induljunk ki abból, hogy nálunk a kezdő kötelező 140 ezer egy évre. Csoki erre azt mondta ez ló fütty angliahoz képest. Most akkor arra képzeld rá a büntetést
Van 1-2 ilyen barom. Nem azért, én is szeretek odalepni, de olyan helyen, ahol a pipacs mögül előugró elefántot leszámítva semmi nem kerül elém. És az az odalepes is megáll talicska esetén, országúton 140(inkább 130) ;ibizanal 130 alatt, ha érdekel mennyit menne (nem sokat), általában azt 120 fölé nem viszem, mert úgysem megy. A talicska menne, de érzem, hogy a magyar aszfalton nem szabad tovább menni vele.
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem vagyok rosszindulatu, de remélem a fél-egy év eltiltás után a biztositó ugy fölemeli a tarifát neki hogy az elkövetkezõ 3 évben biciklizni fog.
Mi történik ha traktor helyett egy szabályosan közlekedõ két gyermekes anya jön vele szemben egy Corsában?
-
MiklosSaS
nagyúr
Miért érzi minden BMW-és azt hogy neki mindig elõzni kell?
Utban haza felé, csúcs idõ, zsúfolt ut...60 mérföldes limit...megyünk sorrban lazán 48-50 mérföldel. A 20 év körüli suhanc brümögteti a vele egy idõs BMW-jét a seggemben..nem lassitok..gyorsitani nem tudok. Megyba jazz zene, relax..ez van..csúcs idõ.
Egyszer csak a suhanc gondol egy nagyot és kanyar elõtt elkezd elõzni vagy 5 autót. Persze tapasztalat az nuku...jött a traktor szemben...traktort lesurolja oldalt rendesen...aztán egy keritésben megáll az árok melett...szerencs hogy kerités és nem fa volt. Autóból ki, látszatra kutya baja. Megállunk, megkérdezzük hogy jól van, meg minden...töri az angolt és szidkozódik lengyelül..melegitóben és hófehér sport cipõben...közben nyögi hogy mult hónapban vette az autót..részletre...Nulla szánalmat érzek. Remélek egy évig nem vezethet Angliában...
Lecsilapodik mindenki, indulunk lassan utunkra...a tömeg aljasan nevet. Szinte örülnek hogy egy "lovagal" kevesebb...
Na, az ilyesmi az egyik ok amiért utálom és lenézem a BMW-seket. Természetesen tisztelet a kivételnek...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #90281 üzenetére
Én azt a zöld manót nem tartom szépnek. De hogy nem tegezed, az szép tőled
Habugi szerintem még jobb így, mintha abszolút nem lenne. Vagy nem így látod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest