Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #90358 üzenetére
Tekintettel arra hogy ez legkorábban jövő januárban lesz/lenne aktuális részedről/részünkről fogalmam sincs hogyan tartozik ide. Csak annyit mondtam hogy segítséget kértek, párunktól megkapták és nagyjából ezzel egy időben elkezdtek jelentkezni a problémák, kvázi viszonylag kevés agysejt munkára fogásával összerakható hogy a végsőkig próbálkoztak önerőből/kivártak..
Senkit nem érdekel mikor/miért vagy mikor/miért nem fogod frissíteni a prémium tagságodat, segítséget nem akkor nyújtunk amikor arra számítunk hogy kifizetődő lesz és/vagy bármilyen természetű előnyünk származik belőle, még ha az az adott oldal "helyes" működése lenne is..
Abban az esetben is beugrottam volna a büdzsébe ha a világon semmi nem "jár" érte, szóval az előző postom mindenről szólt csak erről nem..
Ha jól tudom a 300 prémiumost csak nemrég lépte át a számláló de mivel nem tudjuk anyagi természetű-e a baj és ha igen mekkora, azt sem lehet tudni ez mire elég..
Egy dolog biztos, mégpedig..
Jó esetben is, ebből a valamivel több mint fél millió felhasználóból/regből szerintem olyan 100k lehet aktív, nagyon max 200k.., de a vélt/valós prémiumosok aránya még így is jóval kevesebb mint 1%..
Nem tudni mióta volt halasztva a "kis help kéne" januári dolog, sem annak mélysége..
Kvázi pusztán azért mert egy maroknyinak is alig nevezhető user csoport prémiumosodott még nem elvárható hogy azonnal megoldódjon minden..Engem kizárólag az érdekelne most mi a helyzet és/vagy mi szükséges ahhoz hogy megoldódjon, feltéve persze ha valakinek van erre vonatkozó infója.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest