- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- iPhone topik
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #84356 üzenetére
Mert nem nagyon játszol erős egy szálat igénylő játékot.
Egyébként.., mivel látom hogy megint felmerült a szokott téma egy véglény postjának apropóján aki max a kedvenc számtech boltja polcán látott eddig Visherát..
Szóval én bárki kedvéért szívesen prezentálom mit tud egy nonK i5 a korábbi 4.7-5Ghz-es FX játék és szintetikus tesztjeimhez/videóimhoz képest. Kipróbáltam amikor váltottam, semmibe nem telik levenni az órajelet 3.5-3.7Ghz-re, előrebocsájtom kiábrándítóan szarul fog szerepelni a 6600K/Skylake ilyen órajelen a húzott FX-hez képest, pedig DDR4 mankója is van.., szemben a Visherákkal/korábbi i5-ökkel..
Az i5-öket ugyan úgy húzni kell mint az FX-eket, aki mást állít annak fogalma nincs mert nem volt Visherája.., onnantól pedig hogy belép a képletbe a K és a tuning már marhára nem lesz olyan olcsó buli, nem lesz annyira kisarkítható a fogyasztás difi, se a gyári hűtés röhejkedés sem semmi más.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN517-51 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 500GB NVMe magyar vilbill gar
- Magnat Betasub 30A eladó
- Wharfedale pacific evo 40 (pár) + 30 (pár) + center eladó
- Új HP Elitebook 840 G11 - Ultra 5 135U, 512 GB SSD, 16GB, Graphics, Win11 Pro 4G Modem és SZámla
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!