- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #60578 üzenetére
Hallod, de ez valami országos szépségverseny döntőseit ábrázoló fotó. Nem tudom, ki volt a zsűri, de szerintem egy-két ló volt köztük
balról a 3. és az első is FTW szerintem, arcra a balról második is szép szerintem, és a kettes számot viselő is.
De pl. a kilences az még a faluszépe versenyre is kicsi esélyekkel mehetne szerintem, nekem nagyon... NAGYON nem tetszik.
A 3-as is szép.Az általam említett meg a győztes lett. Hol, mi?
BTW valamennyire ismerem őt. Annyira nem szép, főleg, hogy eu szépségversenyen második... hallod, az iskolából, (ahol 19 lány van, mert fiusuli, mondhatni) tudok mondani kapásól hármat, akik messze szebbek nála, de semmi gond... jó, nem mondom, hogy ronda, szép, de azért annyira, hogy eu-s szépségversenyen így szerepeljen, biztosan nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hővezető paszták
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- MIUI / HyperOS topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB